Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Hvordan fortryder, bytter eller returnerer jeg en vare? 

Hvis du ønsker at ombytte en vare i anden størrelse eller model, skal du lave en ny bestilling i webshoppen. Varer som ikke passer skal returneres.

Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du blot udfylde medsendte returseddel eller du kan printe den ud nedenfor her på siden, og sende den til os sammen med varen, sammen med en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse. Der laves en kreditnota og pengene tilbageføres til det kreditkort, der blev brugt i forbindelse med købet.

Varen skal være ubrugt, med hangtag/mærke og i de originale klare poser med deres vare nummer samt stregkoder - disse skal pakkes ind i en yderpose/kasse, hvorpå returlabelen påklistres. Vi tager ikke varer retur hvis dette ikke er overholdt.

Sko skal være i original skokasse og denne skal pakkes ind i en kasse, hvorpå returlabel påklistres. Forsendelsesemballagen skal yderligere være forsvarligt lukket.

På retursedlen kan du også fortælle os hvilke produkt du ønsker at returnerer og hvorfor du returnerer produktet.

Download fortrydelses og retursedlen her: Returnering af varer.

Der er 30 dages returret på alle varer samt nedsatte varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

OBS! Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 14 arbejdsdage og derfra kan gå 2-5 bankdage, før du kan se pengene på din konto.

Alle forsendelser til Pro-Dress.com skal ske med omdeling, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og vi henter ikke din pakke på posthuset.

Der er mulighed for at printe en GLS returlabel ud til vores adresse, Find label her

Vær opmærksom på at dette koster 39,- og vil blive trukket fra dit købsbeløb.

GLS-returlabel

 

 

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
8340 Malling

Mail: info@pro-dress.com

Telefon nr.: +45 78 71 73 10

pro-dress logo

 


 

 

Det siger vores kunder… Se alle anmeldelser

 

Vi har de førende mærkerSe alle mærker
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.