Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Retur 

100 dages returret på alt

Der er 100 dages fuld returret på alle varer - også nedsatte varer og restpartier.

 

Ombytning

For at få varen i anden størrelse eller model, skal du lave en ny bestilling i webshoppen. Varer som ikke passer skal returneres. Se hvordan herunder.

 

Returnering

Alle varer der returneres til os i ubrugt stand behandles hurtigst muligt. Der laves en kreditnota og pengene tilbageføres til den betalingsmulighed, der er brugt ved bestilling.

 

Tilbagebetaling

Pengene tilbageføres til den betalingsmulighed, der er brugt til betalingen.

 

Emballage

Varen skal være ubrugt og gerne i originale emballage. Varen skal pakkes ind i en yderpose/-kasse, hvorpå returlabelen påklistres. Sko skal være i original skoæske/emballage og pakkes ind i en yderpose/-kasse, hvorpå returlabelen påklistres. Forsendelsesemballagen skal være forsvarlig lukket.

 

Returlabel

Vi har vedlagt en returlabel, når du modtager din ordre, som koster 39 kr. at benytte. Returfragten fratrækkes det beløb, der returneres til dig.

 

Returnering af flere ordrer

Varer fra flere forskellige ordrer må gerne sendes samlet i én pakke. Husk at vedlægge følgesedlerne fra alle ordrer i pakken og brug kun én returlabel. På den måde betaler du kun én returfragt på 39 kr.

 

Afleveringssted

Pakken skal indleveres hos en PostNord pakkeshop, eller i afhenterrummet på vores adresse.

 

Reklamation

Inden reklamationer og fejlleverancer returneres, skal du sende en mail til os på info@pro-dress.com. Husk at medsende billede og oplysninger om reklamationen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

 

Pro-Dress.com
Ølstrupvej 2A
6971 Spjald

Mail: info@pro-dress.com

Telefon nr.: +45 4332 6370

pro-dress logo

 


 

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.