Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Du kan ALTID reklamere over en varer købt på Pro-Dress.com 

 

Ønsker du at reklamere over et produkt, du har købt hos Pro-Dress.com, bedes du sende billeder af fejlen til info@pro-dress.com. Hvis vi vurderer at produktet skal returneres til os, skal det være i rengjort og vasket stand. Hvis dette ikke er tilfældet, returneres din reklamation uden at blive behandlet.

Faktura, ordrebekræftelse eller følgeseddel SKAL vedlægges sammen med vores reklamationsseddel. 

 

Reklamation af varer

Når vi har haft mulighed for at gennemgå produktet sammen med producenten og producenten godkender din reklamation som berettiget, fremsender der automatisk et nyt produkt til samme adresse som står på ordren, da produktet blev købt.

Bliver reklamationssagen ikke godkendt af producenten, skal kunden selv betale fragtomkostningerne.

 

For hurtigere reklamationsbehandling hos AIRTOX, HKSDK og NOKNOK, så har vores kunder mulighed for, at udfylde reklamationsformularen direkte hos producenten - Dette skulle meget gerne fremme ekspeditionstiden.

Link til AIRTOX Reklamation´s formular. Klik her:

Link til NOKNOK Reklamation´s formular. Klik her: 

Link til HKSDK Reklamation´s formular. Klik her: 

 

OBS: Der er stor forskel på om et produkt er slidt eller om der er en fejl i produktet fra producenten side. 

Slitage dækkes ikke af reklamationsretten. Vurdere venligst selv, om der er tale om slitage inden du sender produktet ind til os. for så er det ikke umagen værd.

Download Reklamationssedlen her: Reklamering af varer.

Alle forsendelser til Pro-Dress.com skal ske med omdeling, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og vi henter ikke din pakke på posthuset.

Der er mulighed for at printe en GLS returlabel ud til vores adresse, benytter du dig af denne returlabel vedr. en reklamationssag er det gratis, bliver din reklamation ikke godkendt fratrækker vi kr. 39,-

KLIK PÅ BILLEDET HERUNDER FOR AT HENTE RETURLABET

GLS-returlabel

Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail mail@pro-dress.com eller på telefon +45 78 71 73 10.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.