Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Cookies & Persondatapolitik

Ved at benytte denne webshop, accepterer du vores cookie- og personoplysningspolitik

Denne webshop bruger, som mange andre, cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i hjemmesidens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Vi bruger bl. a. cookies til teknisk funktionalitet, så vi kan huske dit kunde login, din indkøbskurv mv. samt til performance- og trafikmåling.

Følgende information-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her.

Når du besøger hjemmesiden er du helt anonym

Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Vi bruger Cookies til

Websitet sætter selv to cookies (intern / 1. parts cookies). Den første er til session-id, som er en midlertidig cookie der benyttes til at kæde den besøgende sammen med data for indkøbskurv, kundelogin mv. Denne cookie indeholder kun et unikt id. Herudover sætter websitet en "Husk log ind" cookie ved kunde log-ind. Funktionen husker login'et til næste gang kunden besøger websitet, og er derfor en del af en god service.

Session-id cookiens levetid: til browser lukkes
Log-in cookiens levetid: 30 dage (men fornyes ved hvert besøg)
Herudover benytter websitet cookies (ekstern / 3. parts cookies) fra Facebook og Google Analytics integration.
Cookies fra Google Analytics bruges til at måle trafikken på websitet.

Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookien identificerer ikke dig som person, kun computeren.

Websitet virker ikke uden cookies. Så vil session-id ikke blive sat, og websitet kan ikke huske indkøbskurven etc.

Om personoplysninger

Fravælg målrettet markedsføring: http://minecookies.org/fravalg
Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måde. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved, at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter uden for Pro-Dress.com. Det kan f.eks. ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Vi deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder

Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra Pro-Dress.coms politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Pro-Dress.com sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.

Vi samarbejder med Trustpilot.dk og disse behandler visse personlige oplysninger om dig som kunde. Når du køber noget i vores shop, får Trustpilot.dk besked på at sende en e-mail ud til dig, hvor du anmodes om at give os din mening om vores service. Trustpilot.dk bruger, udover dette, ikke dine oplysninger til noget.

Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Pro-Dress.coms politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Dette website udbydes af Pro-Dress.com

Pro-Dress.com
Ølstrupvej 2A
6971 Spjald

2. Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

2.1
Pro-Dress.com v/ DK MULTI-WEAR ApS er dataansvarlig for de persondata, som vi indsamler.

2.2
Pro-Dress.com v/ DK MULTI-WEAR ApS har fælles dataansvar med Facebook for personoplysninger, der indsamles ved hjælp af Facebooks analyseværktøj ”Facebook Indblik i side”, når du besøger vores Facebookside. Læs mere under pkt. 3.4.

2.3
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 6, kan du kontakte:

Pro-Dress.com
v/ DK MULTI-WEAR ApS
Ølstrupvej 2A
6971 Spjald
cvr-nr: 32151922

Tlf. nr.: 4332 6370
E-mail: info@pro-dress.com

3. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

3.1
Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om den enhed du bruger til at besøge hjemmesiden. Vi indsamler ligeledes oplysninger om, hvilke varer og ydelser du klikker på og lægger i kurven. Oplysningerne indsamles bl.a. ved brug af cookies, når du giver samtykke til det via vores cookiebanner.

3.1.1

Formålet er:

 

 

3.1.1.1
 

at udarbejde statistik, så vi kan analysere, hvordan vores kunder bruger og færdes på vores hjemmeside, så vi kan optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion,

 

3.1.1.2
 

at give dig forslag til produkter, som vi tror, at du kan være interesseret i, på vores hjemmeside, og

 

3.1.1.3
 

at foretage markedsføring af vores produkter over for dig, herunder via Facebook og Google, samt

 

3.1.1.4

at forbedre sikkerheden på vores side.

3.1.2

Retsgrundlaget 

for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a.

3.2
Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om købstidspunkt, hvilke produkter du køber og eventuelt returnerer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

3.2.1

Formålet er:

 

 

3.2.1.1
 

at vi kan oprette dig som kunde og levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, og

 

3.2.1.2

at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere,

 

3.2.1.3

at vi kan sende dig en opfordring til at bedømme dit køb,

 

3.2.1.4

at forhindre svig, og

 

3.2.1.5

at vi kan overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

3.2.2.
 

Retsgrundlaget  

for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b (pkt. 3.2.1.1. – 2.), litra c (pkt. 3.2.1.4) og litra f (pkt. 3.2.1.3.).

3.3
Når du tilmelder dig til vores nyhedsmail, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse, IP-adresse og evt. mobilnummer. Vi indsamler også oplysninger om, hvornår du tilmeldte dig nyhedsmails, hvornår du åbner nyhedsmails, samt oplysning om hvornår du evt. afmeldte dig nyhedsmails.

3.3.1

Formålet er:

 

 

3.3.1.1

at kunne levere nyhedsmails til dig,

 

3.3.1.2
 

at udarbejde statistik til brug for optimering af nyhedsmails, og til markedsføring af vores ydelser, samt

 

3.3.1.3

at kunne dokumentere dit samtykke til at modtage nyhedsmails.

3.3.2

Retsgrundlaget

for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3.4
Når du besøger vores Facebook-side, skal du være opmærksom på, at vi bruger Facebooks analyseværktøj ”Facebook Indblik i side”, for at få statistikker over besøgende og for at få indsigt i brugernes adfærd på vores Facebookside, herunder antal likes, hvem der liker, antal sidevisninger og interaktioner med siden, tilbagekaldelse af likes og rækkevidde af opslag mv.

I den forbindelse indsamler vi og Facebook oplysninger som fælles dataansvarlige. Når du besøger vores Facebook-side, vil du få adgang til information om denne behandling. Du kan få flere oplysninger her https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data

Vi og Facebook har indgået en aftale om fælles dataansvar. Du kan læse aftalen her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

4. Legitime interesser, der forfølges ved behandling

Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger delvist på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vi har foretaget en afvejning af vores legitime interesser i at foretage markedsføring, forbedre hjemmesiden, sikkerheden og forhindre svig og dine interesser for at sikre, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder eller frihedsrettigheder ikke overstiger vores interesser.

5. Modtagere af Personoplysninger

5.1
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af varer, som ikke står på vores eget lager, kan de nævnte oplysninger videregives til den producent eller importør af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

5.2
Personoplysninger kan videregives til offentlige myndigheder, hvis vi er forpligtede til det ved lov, eller til politiet ved mistanke om lovovertrædelser eller som led i efterforskning af konkrete lovovertrædelser. Oplysninger om et køb, herunder hvem der har foretaget købet og hvor varen er leveret, kan videregives til kortudsteder, hvis kortholder oplyser, at kortet er misbrugt i forbindelse med det konkrete køb.

5.3
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet hosting, statistik- og performancemåling, teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsmails samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

5.4
To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., er etableret i USA. Overførsel af personoplysninger sker på baggrund af EU-Kommissionens standardkontraktsbestemmelser som overførselsgrundlag.

6. Dine rettigheder

6.1
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. Vil du at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger under pkt. 2.
 

6.2 - Indsigsretten

6.2.1

 
Du har ret til at få oplyst bl.a., hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har også ret til at modtage en kopi af disse oplysninger.

 

6.3 - Retten til berigtigelse

6.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet.

 

6.4 - Retten til sletning

6.4.1


 
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

 

6.5 - Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

6.5.1
 
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. I så fald må vi kun behandle oplysningerne med dit samtykke eller med henblik på at fastlægge et retskrav, gøre det gældende eller forsvare det.  

 

6.6 - Retten til dataportabilitet

6.6.1
 
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

6.7 - Retten til indsigelse

6.7.1

 


 

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der evt. foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser, som nævnt i pkt. 3 og 4.

6.8 - Retten til at tilbagekalde samtykke

6.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger.

 

6.9 - Retten til at klage

6.9.1
 
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder en klageformular og kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

7. Sletning af persondata

7.1
Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden jf. pkt. 3.1. slettes, når cookien udløber efter 1 år.

7.2
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsmail, jf. pkt. 3.3., slettes, når dit samtykke til nyhedsmail trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. Vi kan dog gemme dokumentation for dit samtykke i 2 år efter, at vi sidste gang har sendt dig elektronisk markedsføring.

7.3
Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden jfr. pkt. 3.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

8. Sikkerhed

8.1
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

8.2
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

9. Ændringer i Persondatapolitikken

9.1
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

10. Versioner

10.1
Dette er version 2 af Pro-Dress.com v/ DK MULTI-WEAR’s persondatapolitik dateret den 2. september 2021.

Har du spørgsmål eller kommentar til vores Cookie- og personoplysningspolitik er du velkommen til at kontakte os på telefon: 4332 6370 eller e-mail: info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.