Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Om Pro-Dress.com ApS

Virksomhedsidé

Pro-Dress.com ApS sælger arbejdstøj, profilbeklædning og fritidstøj via internettet til virksomheder og privatpersoner. Da størstedelen af vores salg foregår online, har vi mindre håndtering samt en god og professionel service, hvilket altid kommer dig til gode som kunde. Du sparer penge, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har skåret det fordyrende mellemled væk, så du kan få billigt arbejdstøj, billigt fritidstøj, billige sikkerhedssko, billigt dametøj, billigt herretøj og ikke mindst billigt børnetøj. Pro-Dress.com klæder dig, dine medarbejdere og din familie på fra top til tå i kvalitetstøj i smart design.
 

De eneste i landet med Medarbejdershop og webløsning for virksomheder

Pro-Dress.com har som noget helt unikt til virksomheder både en medarbejder-webshop og en virksomhed-webshop. Dette betyder, at Pro-Dress.com kan tilbyde ikke alene virksomheder billigt arbejdstøj, men også tilbyde medarbejderne store besparelser på beklædning og fritidstøj. Med smart bestillingssystem kan du og din virksomhed spare både masser af penge og tid på bestilling i vores Webshop. Få personpakket arbejdstøj med eksempelvis logo og navn direkte leveret til virksomheden fra Pro-Dress.com.
 

Pro-dress vision

Pro-Dress.com vil være bedre og billigere end alle de andre. Vi arbejder løbende på at optimere vores webshop, så du får den bedst mulige service og samarbejdspartner og den billigste løsning på arbejdstøj og fritidstøj. Vi har foruden vores brede sortiment af professionel profilbeklædning og arbejdstøj samt fritidstøj til hele familien et stort lyst showroom, hvor vi gerne viser vores kollektioner frem for vores samarbejdspartnere. Der arbejdes i øjeblikket på etablering af showrooms på såvel Sjælland som Fyn. Vi fører kendte mærker som Kansas, Airtox, Mascot, Acode, Snickers, F. Engel, WorkZone, Brynje, Sika, Dunlop, Elten, Cofra, Puma, ID identety, Typhoon, Hulabalu, Hksdk, MacMichael, Helly Hansen, Seger, Cold, Protest, Blåkläder, Carhartt, m.fl.

Book demo bussen

Vi kommer i hele Danmark med vores demobus som altid er fyldt med, det nyeste inden for de aller bedste arbejdetøj/ sikkerhedssko brands i branchen, og du har mulighed for at book vores demo bus, direkte ud til din virksomhed og på en byggeplads, lige præsis der hvor du ønsker det.

Læs meget mere om vores demo bus her: 

Pro-dress bussen

 

Hvorfor handle hos pro-dress.com?

Hos Pro-Dress.com er vi bare billigere. Vi giver dig billigt tøj online uden at gå på kompromis med kvaliteten. Pro-Dress.com er din garant for både høj kvalitet, smart design og praktisk og funktionelt tøj og arbejdstøj med høj komfort. Vi giver dig creme de la creme indenfor de bedste mærkevarer, så du kan blive smart, sporty og professionelt klædt på i en fart til små penge. Vi har sparet det fordyrende mellemled væk, så du kan få billigt tøj til både herrer, damer, børn og til din virksomhed. Vi er naturligvis e-mærke godkendt, så du kan trygt handle hos os. Vi glæder os til at se dig i shoppen…


                           

Pro-Dress.com ApS                      
Starupvej 124                                 
8340 Malling                                  
Danmark                                          

CVR: 34702799
M: info@pro-dress.dk

TLF: +45 78 71 73 10

pro-dress logo  

Læs også om vores andre muligheder med:

 

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.