Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Om Pro-Dress.com

Virksomhedsidé

Pro-Dress.com sælger arbejdstøj, profilbeklædning og fritidstøj via internettet til virksomheder og privatpersoner. Da størstedelen af vores salg foregår online, har vi mindre håndtering samt en god og professionel service, hvilket altid kommer dig til gode som kunde. Du sparer penge, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har skåret det fordyrende mellemled væk, så du kan få billigt arbejdstøj, billigt fritidstøj, billige sikkerhedssko, billigt dametøj, billigt herretøj og ikke mindst billigt børnetøj. Pro-Dress.com klæder dig, dine medarbejdere og din familie på fra top til tå i kvalitetstøj i smart design.
 

Pro-Dress' vision

Pro-Dress.com vil være bedre og billigere end alle de andre. Vi arbejder løbende på at optimere vores webshop, så du får den bedst mulige service og samarbejdspartner og den billigste løsning på arbejdstøj og fritidstøj. Vi fører en lang række af kendte mærker.

Hvorfor handle hos pro-dress.com?

Hos Pro-Dress.com er vi bare billigere. Vi giver dig billigt tøj online uden at gå på kompromis med kvaliteten. Pro-Dress.com er din garant for både høj kvalitet, smart design og praktisk og funktionelt tøj og arbejdstøj med høj komfort. Vi giver dig creme de la creme indenfor de bedste mærkevarer, så du kan blive smart, sporty og professionelt klædt på i en fart til små penge. Vi har sparet det fordyrende mellemled væk, så du kan få billigt tøj til både herrer, damer, børn og til din virksomhed. Vi er naturligvis e-mærke godkendt, så du kan trygt handle hos os. Vi glæder os til at se dig i shoppen…Pro-Dress.com
Ølstrupvej 2A
6971 Spjald

Mail: info@pro-dress.com

Telefon nr.: +45 4332 6370

pro-dress logo

 


 

 


                           

Pro-Dress.com                      
Ølstrupvej 2A                                 
6971 Spjald                                  
Danmark                                          

CVR: 32151922
M: info@pro-dress.dk

TLF: +45 43 32 63 70

pro-dress logo  

Læs også om vores andre muligheder med:

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.