Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Kontakt Pro-Dress.com

Du kan altid kontakte os

Vi er her for din skyld, og du kan kontakte os alle ugens hverdage - året rundt

Hvis du har spørgsmål til en ordre eller til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. Telefonerne er åbne fra 09:00 til 13:30 fra mandag til fredag.

Kundeservice holder dog lukket i helligdagene.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - KLIK HER

Kontakt
Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

 

CVR-nummer: 34702799
E-mail: info@pro-dress.com 
Telefon nr.:+45 78 71 73 10

 

Bank: Spar Nord
Reg: 9035
Konto nr: 4585315449

IBAN nr: DK4390354585315449
SWIFT nr: SPNODK22

Vi har ingen fysisk butik på adressen, kun administration og lager.


Kontakt Pro-Dress.com


Hos Pro-Dress.com sætter vi en stor ære i god kundeservice. Her er du ikke blot et nummer i rækken. Derfor kan du let fange os på chatten, hvor vores friske og servicemindede medarbejdere står klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Hos Pro-Dress.com vil vi være de bedste og det gælder ikke blot produkter og kvaliteten af de produkter, som vi tilbyder her på shoppen – det gælder i høj grad også vores kundeservice. Vores telefoner er åbne hver mandag-torsdag kl. 9.00-13.30 og fredag kl. 9.00-13.30.

 

Fang os på mail


Du kan altid kontakte teamet bag Pro-Dress.com på mail. Brug kontaktformularen her på siden. Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, så bestræber vi os på at svare indenfor 24 timer. Vores faste medarbejderstab står klar til at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler og vi sætter en stor ære i at svare på vores mange mails indenfor blot 24 timer. Vi hjælper hvert år flere tusinde privatpersoner og virksomheder i både ind- og udland med ekspedition af små som store mængder fritidstøj, arbejdstøj og arbejdssko m.m. Vi vil også gerne hjælpe dig. Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Drejer det sig om arbejdstøj og arbejdssko til din virksomhed, så står vi også klar til at rulle ud med vores populære demobus. Her kan I på egen hånd se de professionelle mærker indenfor arbejdstøj og arbejdssko, som vi tilbyder virksomheder.

 

Giv os et kald


Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores arbejde og vi er stolte af at kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Derfor finder du et væld af måleskemaer, videoer og andre beskrivelser af vores produkter rundt omkring på webshoppen. Skulle du nu alligevel have spørgsmål, som du ikke finder besvaret her på webshoppen, så giv os et kald. Måske har du en spændende forespørgsel til varer, som du ønsker her på shoppen eller du har en spændende oplevelse med et af vores produkter eller som vores mange spændende anmeldelser på TrustPilot, så hører vi gerne ros fra vores mange dejlige besøgende her på webshoppen.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.