Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Handelsbetingelser 

BETINGELSER OG REGLER FOR HANDEL MED PRO-DRESS.COM

Almindelige vilkår, regler og priser

 

PRISER

Alle de oplyste priser er DKK inklusiv dansk moms (25%). Priserne er dagspriser og kan ændres uden forudgående varsel. Det er prisen på bestillingstidspunktet, du skal betale.


FORSENDELSE, LEVERING OG AFTALEINDGÅELSE

Levering sker med GLS. Aftaleindgåelse foretages på dansk.

 • Betales af køber og er på kr. 49,- Ved køb for mere end kr. 499,- sendes varerne fragtfri til GLS Pakkeshop uden omdeling (kun i DK).
 • Varen sendes inden 6 hverdage, efter at bestillingen er modtaget (afhængig af leverandøren).
 • Ved faktura betaling, skal der forventes 1 til 2 dage ekstra levering.
 • Returnering koster 39,-
 • Er varen forsinket vil du få besked via e-mail eller telefon.

 

Normalt kommer varerne afsted efter 1 - 2 hverdage. Hvis varerne ikke er på lager hos os, kan der gå op til 3 - 6 hverdage.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster i Danmark:

 • GLS Pakkeshop 49 kr. incl. moms
 • GLS Erhverv 59 kr. incl. moms
 • GLS Privat 75 kr. incl. moms
 • Bestillinger på shoppen imellem kr. 0,- til kr. 499,- koster forsendelsen fra 49,- incl moms

 

Levering sker med GLS. Vi leverer til hele verden.

Der beregnes ikke moms af varer til Grønland og Færøerne.

 

SKAT

Hvis du som dansk virksomhed sælger ydelser til virksomheder i andre EU-lande, skal du normalt ikke opkræve dansk moms. Køberen skal selv beregne og betale moms i det EU-land, hvor han har sin virksomhed. Når du eksporterer varer ud af EU (til 3.lande), skal du ikke opkræve dansk moms af salget. For visse ydelser skal du dog. du skal kunne dokumentere, at betingelserne for det momsfrie salg er opfyldt.

 

BETALING

Du kan betale dit arbejdstøj, herretøj, dametøj eller børnetøj med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro og JCB.
Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Faktura vil blive sendt på mail efter varen er afsendt. Den gælder som din kvittering og garantibevis.

Vi hæver først beløbet når din ordre forlader vores lager

For virksomhed med CVR.nr. kan der vælges at betale med faktura og EAN mod et fakturagebyr eller EAN gabyr på DKK 39,-

For virksomhed med CVR.nr. er det muligt at oprette B2B login. Derefter kan der vælges at betale med faktura. Hurtigst muligt efter ordren er modtaget hos Pro-Dress.com, vil du modtage en faktura på din mail.

BEMÆRK: Faktura skal betales, inden varen sendes.

 

Det er ikke muligt at se faktura efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af faktura pr. e-mail, så send en e-mail til info@pro-dress.com med ordrenr påført.

 

RETURRET

Som forbruger har du 30 dages returret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. (Julegaver byttes frem til d. 1 febraur ) Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Regler for 60 dages udvidet returret

Bestiller du 60 dages udvidet returret gælder dette kun, hvis den bestilles sammen med ordren, det vil sige den kan ikke bestilles efterfølgende. 60 dages udvidet returret skal stå på samme bestillingsbekræftelse som den vare man efterfølgende vil returnere.

Bemærk: De 60 dages returret er et tilkøbsprodukt. Rent praktisk betyder det at vi skal have meddelelse om din fortrydelse senest 60 dage efter modtagelse af ordren. Fra meddelelsestidspunktet har du efterfølgende 14 dage til at sende varen retur.

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

 • Ved fortrydelse af disse varer vil du få dine penge igen. Ønsker du at ombytte til en anden vare, beder vi dig lave en ny ordre.
 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadigt, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
8340 Malling

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Ikke afhentede pakker:

Ikke afhentede pakker, der kommer retur til pro-dress.com, pålægges et gebyr på kr. 79,-. for fragt og administration. Det resterede beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.

 

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
8340 Malling

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Bemærk: Pro-dress.com ApS bedes kontaktet inden returnering med henblik på påførelse af retuneringsnummer, da det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

PRICERUNNER KØBSGARANTI

 

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

PriceRunner Købsgaranti gælder for dig, der er privatperson og bosat i Danmark. Garantien omfatter sager, hvor butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven og afhjælper et opstået problem inden for 60 dage.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti.

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende brugervilkår.

 

PERSONDATAPOLITIK

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Pro-Dress.com ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på pro-dress.com er Pro-Dress.com ApS. 

Som registreret hos Pro-Dress.com ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@pro-dress.com

 

COOKIES og PRIVATLIVSPOLITIK

På pro-dress.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Hos pro-dress.com passer vi godt på dine persondata, vi indsamler kun almindelige persondata som navn, adresse, telefonnummer og mail adresse, disse oplysninger bruges for at sikre at du modtager dine varer på den mest hensigts mæssige måde, dine oplysninger vider formidles udelukkende til tredje part når disse er relevant for dig.

 

Børn og unge under 18 år

 Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Pro-Dress.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere pro-dress.com.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pro-dress kundeservice på email = info@pro-dress.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

KONTAKTOPLYSNINGER

 

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
8340 Malling

CVR nr. 34702799
Etableringsår: 2012
E-mail: info@pro-dress.com
Telefon nr.: ++45 78 71 73 10

pro-dress logo

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.03.2023

 


 

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.