Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

YOU Brands Måleskemaer

Se vores måleskemaer fra andre brands her.

 

Model = 0100 

You brands måleskema 

 

Model = 0150

You brands måleskema 1  

 

Model = 1810 

You brands måleskema 2 

 

Model = 3250 

You brands måleskema 3 

  You brands måleskema 4

You brands måleskema 5 

You brands måleskema 6

YOU-Brands måleskema

Hos Pro-Dress.com har vi gjort det let for dig at handle YOU-Brands online her på shoppen. Her kan du til hver en tid finde det smarte YOU-Brands måleskema, så du kan finde lige den størrelse, der passer dig bedst. Uanset om du er privatperson eller handler som medarbejder, så skal det være let at handle hos Pro-Dress.com. Med de mange smarte designs og tøj grupper fra det populære norske YOU-Brands guider vi dig her igennem størrelses junglen med størrelses indeks og YOU-Brands måleskema her på siden.

Forskellige modeller og forskellige skemaer

Når du handler YOU-Brands tekstiler her hos Pro-Dress.com skal du være opmærksom på, at der findes YOU-Brands måleskema for de forskellige modeller. Du finder dem her på siden. Vi står naturligvis klar til at svare på eventuelle spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med størrelse. Fang os på chatten eller fang os på telefonen. Her tager vi også gerne en snak med jer om jeres mulighed som virksomhed. Vi tilbyder den populære medarbejder webshop, hvor du som medarbejder let kan logge på online og bestille præcis det du mangler – vi leverer personpakket arbejdstøj direkte til virksomheden, så det bliver let og overskueligt. Pro-Dress.com tilbyder også logo og navn på arbejdstøj. Vi gør det let for både privatpersoner og medarbejdere at bestille online med dette smarte YOU-Brands måleskema.

Få jakker, skjorter og trøjer i rette størrelse

Find den rette størrelse på din jakke, på din skjorte eller på dine trøjer fra mærket YOU-Brands. Her kan du med fordel måle brystvidde, halsvidde eller længde på den beklædningsgenstand du ønsker at finde størrelse på. På illustrationen her på siden finder du de steder, som du skal måle samt de forskellige måleskemaer til de forskellige modeller inden for YOU-Brands produkter. Få hurtigt og nemt overblik over din størrelse med dette YOU-Brands måleskema.

Få en demonstration af YOU-Brands

Pro-Dress.com tilbyder, ud over dette smarte YOU-Brands måleskema, også mulighed for at virksomheder kan få besøg af vores populære demobus. Vi kører gerne land og rige rundt til virksomheder, så I som medarbejdere kan få lov at mærke og se den høje kvalitet af alt vores arbejdstøj og vores sikkerhedssko. Vi går ikke på kompromis med kvalitet – alligevel tilbyder vi favorable priser.

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.