Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Pro-Dress.com støtter WWF

Hos Pro-Dress.com har vi valgt at støtte en lang række formål – herunder også organisationer, der hjælper dyr og mennesker. Vi har valgt at støtte netop WWF for deres store indsats for at bevare de mange vilde dyrearter, der findes rundt omkring i verden samt deres store indsats for at bevare den fælles natur. 

Pro-Dress.com støtter en lang række formål med både store og små donationer. Vi mener, at vi alle kan gøre en forskel og opfordrer også alle vores kunder og samarbejdspartnere til at gøre en forskel. Måske du også har et godt formål, så du mener kunne være relevant for os?

 

Hvad er WWF

Vi støtter den store og professionelle organisation WWF. WWF står for World Wide Fond for Nature – der har til formål at arbejde intenst over hele kloden på at kæmpe for bl.a. bevarelse af alle de vilde dyr – desværre er der siden 1970 sket en halvering af dyr i form af pattedyr, krybdyr, fugle og fisk m.fl. – det er denne uheldige udvikling, som WWF kæmper hårdt for at få bremset. 

WWF arbejder hårdt på at:

  • Bevare dyrearter
  • Sikre naturen og dyrenes levevis
  • Sikre truede dyrearters overlevelse
  • Sikre en bæredygtig fremtid
  • Sikre ressourcer nok til både mennesker og dyr
  • Minimere udryddelse af regnskove
  • Minimere forurening af verdenshavene
  • Minimere udledning af drivhusgasser

 

WWF søger at skabe en verden, hvor mennesker og dyr lever i harmoni i fælles natur og et bæredygtigt miljø. Der er fokus på bevarelse af truede dyrearter og minimering af trusler mod miljøet som drivhusgasser, forurening af verdenshavene samt minimering af fældning af områder, hvor dyr holder til som fx regnskoven. 

Hvorfor støtter vi WWF

Vi har valgt at støtte WWF, da denne agenda vedrører os alle og berører os alle på så mange planer. Udryddelsen af dyr sker med en næsten uhyggeligt fart og uden indsatser som denne, så vil verden være et langt fattigere sted på så mange måder. Dyr og miljø er noget, der skal værnes om. Programmet og indsatsen hos WWF er stort og omfangsrigt, og det lader sig ikke gøre uden donationer. Donationer som bl.a. den vi bidrager med her hos Pro-Dress.com. Vi er glade og stolte fordi, at vi kan gøre en forskel. 

I vores arbejde med tøj og arbejdstøj leverer vi bl.a. tøj til mennesker, hvis daglige arbejde er at tage sig af dyr og miljø på forskellige måder. Derfor er både dyr og miljø en naturlig del af vores samtaleemner her hos Pro-Dress.com. Vi støtter gerne formål, der i den grad er vigtige for os som mennesker, for vores miljø og for verden som helhed.  

Vi kan alle gøre en forskel

Vi kan alle gøre en forskel. Vi har valgt at støtte dette gode formål, så vi kan hjælpe WWF et stykke af vejen. Vi opfordrer også alle vores kunder og samarbejdspartnere til at gøre en forskel. Små som store donationer kan gøre en forskel. 

Har du et godt formål, som mangler støtte?

Hos Pro-Dress.com gør vi så meget mere end blot sælge fritidstøj og arbejdstøj og sko. Vi donerer også gerne til gode formål. Har du et godt formål, som du mener trænger til økonomisk støtte, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi udvælger hvert år en række formål, som vi gerne vil støtte – hvem ved – måske bliver det næste dit gode formål?

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.