Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Elværktøj

Elværktøj – Professionelle produkter

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores spændende udvalg af bl.a. elværktøj. Her finder du kvalitets elværktøj fra professionelle brands. Få styr på dine projekter med brug af pålideligt måleudstyr som lasermålere og afstandsmålere i slidstærke designs. Forkæl dig selv og din værktøjskasse med alt det bedste fra vores spændende sortiment. Her finder du alt til virksomheder, den professionelle håndværker og gør-det-selv-manden eller kvinden. Bestil inden kl. 16 – vi sørger for hurtig ekspedition af din ordre.

Flere varianter

Det kan ofte være svært at vælge, og valg af produkt afhænger ofte af opgavens omfang, produktets pris samt produktets ydeevne.

Vælg bl.a. imellem populære:

 • Krydslasere

 • Afstandslasere

Hos Pro-Dress.com finder du produkter, der er specialfremstillet med høj funktionalitet. Innovative designs, ergonomiske udformninger og produkter med lang holdbarhed er en selvfølge, når du handler hos os.

Elværktøj sæt

Uanset om du er på udkig efter elværktøj sæt, Bosch elværktøj eller AEG elværktøj, så snyd ikke dig selv for et kig på vores altid spændende udvalg fra professionelle brands som fx Hultafors.

 1. Professionelle brands

 2. Produkter med lang levetid

 3. Hurtig levering

Vi byder på stilsikre designs, der kan gøre en stor forskel for dig, der gerne vil have pålideligt udstyr – det være til både job og fritid. 

Vi frister med producenter, der sætter en stor ære i præcist og up-to-date udstyr, der kan holde til hverdagen. 

Når præcision er vigtig

Det er ikke kun klæder, der skaber folk. Hos Pro-Dress.com ved vi, at det rette udstyr som fx elværktøj kan gøre hele forskellen.

Her kan du bl.a. finde målerudstyr med mulighed for:

 • Høj nivelleringsevne

 • Finjusteringsfunktion

 • Beskyttende taske

Gå på opdagelse i et spændende udvalg af elværktøj, så du kan udføre dit arbejde med størst mulige præcision. 

 

Billigt elværktøj

Selv om vi frister med nogle af Danmarks laveste priser på elværktøj, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Priserne er altid lave hos Pro-Dress.com:

 • Ingen fordyrende mellemled

 • Gode forhandleraftaler

 • Udsalg året rundt

Vi byder på spændende brands som fx Hultafors, der sætter en stor ære i at levere præcisionsværktøj, der lever op til alle håndværkeres ønsker om pålideligt værktøj.

Du får naturligvis høj service selv om priserne er lave. Se blot vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. Her kan du handle sikkert, da vi også er e-mærket. 

Vi sætter en ære i god kundeservice.

Spar penge med vores nyhedsbrev

Vi rydder jævnligt op på vores lager. Derfor kan du være heldig at få specialtilbud, udgående varer, returvarer eller andre lækre tilbud direkte i din indbakke, hvis du abonnerer på vores populære nyhedsbrev.

Tilmeld dig allerede i dag og glæd dig til spændende nyheder i indbakken – her kan du være heldig at spare helt op til 60-90% på udvalgte mærker, designs og størrelser.

Få firmaaftale på værktøj og arbejdstøj

Vi leverer store mængder arbejdstøj og udstyr til en lang række danske såvel som udenlandske virksomheder. Vi vil også gerne levere til din virksomhed.

Der er mange fordele ved at få en firmaaftale med Pro-Dress.com: 

 1. Nogle af Danmarks laveste priser

 2. Populære mærker

 3. God kundeservice

 4. Medarbejder webshop

 5. Besøg af demobussen

Her kan din virksomhed få besøg af vores populære demobus, så I selv kan se og føle den høje kvalitet på vores kendte mærker. 

Vi hjælper hver år et væld af virksomheder med at optimere indkøbsprocesser – det sparer dem for både tid og penge. 

Med vores smarte og let betjenelige medarbejder webshop, så kan dine medarbejdere selv logge ind og bestille præcis det elværktøj eller det arbejdstøj, der lige mangler.

Måske vi kan hjælpe jeres virksomhed med at spare både tid og penge på indkøb?

Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale om jeres mange muligheder.

Vi træffes på tlf. 24 45 76 62.

Det er også muligt at skrive til os på mail@pro-dress.com

Alt i udstyr og påklædning

Pro-Dress.com er ikke bare stedet, hvor du handler elværktøj, håndværktøj eller andet spændende udstyr – her kan du også handle alt i fritidstøj, arbejdstøj og sportstøj samt fodtøj til både ham, hende og børnene.

Vi har samlet alt på ét sted, så det er let at handle online.

Har du en forespørgsel?

Har du en forespørgsel på elværktøj, arbejdstøj eller måske tilbehør og accessories, så kontakt os endelig. 

Ingen forespørgsel er for lille eller for store – vi varetager alle henvendelser med største professionalisme.

Fang os på chatten eller skriv til os på mail@pro-dress.com – så finder vi helt sikkert en god løsning på netop din forespørgsel.

Vi er stolte af vores store udvalg af professionelle og slidstærke mærker – vi har udstyret i orden og sørger naturligvis for hurtig ekspedition af din ordre, når du handler hos os.

Tag også et kig på vores imponerende udvalg af arbejdstøj, sikkerhedstøj og sikkerhedsfodtøj – vi har tøj, der er designet til at gøre din hverdag lettere, mere funktionel og mere komfortabel.

Pro-Dress.com – det betaler sig at handle her.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.