Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Sådan gør du - Tryk og Broderi på arbejdstøj:

Måden du nemmest bestiller min. 30 stk tryk eller Broderi på dit arbejdstøj er:

1.  Find det tøj i webshoppen du skal have sat tryk og Broderi på.

2.  Lav din ordre i webshoppen.

3.  Vælg Pro-dress.com som leveringssted, når du bestiller tøjet her i webshoppen.

Leveringsadresse er:
Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
8340 Malling
Danmark

 

4.  Udfyld kontaktformularen.


5.  Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 

 


Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på TLF: +45 78 71 73 10 eller på Email: info@pro-dress.com, hvis du har spørgsmål.logo harbo          logo harbo


logo arbejdstilsynet          logo canopus


        

Der er altid rig mulighed for at købe firmatøj med logo her på Pro-Dress.com. Vi bestræber os på at tilbyde dig de billigste priser på firmatøj med logo. Du finder firmatøj med logo fra kendte producenter som Helly Hansen og Mascot. Alle de mærker, vi forhandler, er kendt for deres høje kvalitet af firmatøj med logo. Med firmalogo på tøjet, er der ingen tvivl om, hvor man kommer fra. Til møder med samarbejdspartnere eller potentielle kunder giver det lidt ekstra, hvis man møder op i firmatøj med logo.

 

En virksomhed, der har investeret i firmatøj med logo, er lige det mere seriøs. Det vil også skinde igennem til eventuelle møder. Konsulentvirksomheder, kontorvirksomheder, leverandører og lignede vil opleve en større interesse, hvis man møder op i firmatøj med logo. Også indenfor håndværkerfag vil firmatøj med logo gøre noget positivt. Alle ens håndværkere bliver omvandrende reklamesøjler, hvilket vil kunne ses ved opgang i ordrerbogen. For eksempel giver det god reklame ved alle naboer, hvis medarbejderne møder op i arbejdstøj som arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdsskjorter eller andet med firmalogo. Man får vist fanen, og det vil folk huske. Hvis man forlader arbejdet og alt ser fint ud, vil man uden tvivl få en opringning fra en nabo eller to, som også gerne vil have lavet noget nyt på deres hus. 


Mulighederne og fordelene er uendelige med firmatøj med logo. Pro-Dress.com har allerede mange faste firmaer, der altid køber tøj med firmalogo hos dem. Du får altid de billigste onlinepriser på firmatøj med logo, når du køber det her på vores shop. Vi er meget stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af tøj med firmalogo i høj kvalitet. Du finder alt i skjorter, poloer, jakker, trøjer, t-shirts, bukser og andet firmatøj med logo her på shoppen. Der er væld af gode fordele, når du køber firmatøj med logo i dag. For eksempel er der altid fri fragt ved bestillinger for over 950 kr. Bestillinger for over 950 kr. er næsten en selvfølge, når firmaer køber tøj med firmalogo til deres medarbejdere. Du skal som virksomhed heller ikke vente længe på, at få dit firmatøj med logo. Vi har hurtig levering, og du skal derfor ikke stå og mangle firmabeklædningen i mange dage.


Øverst på denne side finder du et udvalg af vores firmatøj med logo. Det er muligt at få dit firmalogo på alt vores tøj. Kontakt os, hvis der er spørgsmål til logoet eller noget af tøjet. Du kan være sikker på, at alt firmatøj med logo er i den bedste kvalitet. Da vi har gode forhandleraftaler med store tekstilproducenter, er det også her hos os, at du får de billigste priser. Vi tilbyder mængderabat på firmatøj med logo, så ring eller skriv til os når du har fundet det rigtige tøj til dit firma. Pro-Dress.com er manges fortrukne sted at handle firmatøj med logo, og det kan uden tvivl også blive det sted du altid vil vælge. Grundet de mange fordele og de altid billige priser på høj kvalitet, vælger mange at købe deres firmatøj med logo her på siden.

 

Læs også om vores andre muligheder med:

 

Håndværkertøj

Læs også om

 

 

Det siger vores kunder… Se alle anmeldelser
Trustpilot Trustpilot

Vi har de førende mærkerSe alle mærker
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.