Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Vi tager vores service seriøst og sætter en stor ære i at være bedst!

Hos Pro-Dress.com tager vi vores service seriøst – og ikke kun i forhold til vores lave priser, men bestemt også, når det gælder vores service, der ganske enkelt er og skal blive ved med at være bedst!

Vores mange anmeldelser på Trustpilot med mange års online salg af arbejdstøj og fritidstøj til private og erhverv er din garanti for en seriøs online leverandør af arbejdstøj, fritidstøj og sportstøj.

God service er, i vores øjne, at du som kunde får mere end du forventer.

Vi hviler med andre ord ikke på laurbærrene, men arbejder ALTID på at gøre din oplevelse hos Pro-Dress.com til den bedste, du kan forstille dig - uanset om det er i forbindelse med et køb, en retursag eller en reklamation – dette vil du hurtigt kunne se, hvis du tager et kig på Trustpilot. Pro-Dress.com på Trustpilot får nemlig masser af gode anmeldelser – præcis som det skal være!

Skulle der imod forventning være noget, du ikke er 100% tilfreds med, så lad os endelig vide det, så vi kan sørge for at gøre det bedre til næste gang!

For vi er ikke glade, før du er HELT tilfreds!

Gode anmeldelser på Trustpilot – 4,6 ud af 5 mulige

Vi har hele 4,6 ud af 5 mulige point hos Trustpilot. Hvorfor har Pro-Dress.com så gode anmeldelser på Trustpilot? Hos Pro-Dress.com tager vi ikke bare på arbejde. Vi lever vores drøm og det må du gerne mærke som kunde. Det er blevet en målrettet vision, at vi ud over at være de bedste og de billigste, også vil være den webshop, der leverer bedst mulig service til vores kunder. Vi står gerne på hovedet og hænder for at imødekomme de mange spændende forespørgsler vi får – vi finder det spændende og gør en indsats for at leve op til de mange ønsker fra vores kunder. Det gør, at vi altid forsøger at finde løsninger, udvide og ikke mindst vokse på alle tænkelige måder som webshop. Alt dette for at imødekomme vores mange værdsatte kunders ønsker – det er præcis, hvad du vil opleve, hvis du læser anmeldelser om Pro-Dress.com på Trustpilot. Hos Pro-Dress.com gør vi et stort stykke arbejde for at guide vores kunder til at finde den rigtige størrelse bl.a. med størrelsesguide til de forskellige mærker. Vi laver bl.a. demonstrationsvideoer til de forskellige arbejdssko og arbejdstøj m.m., så du til hver en tid kan danne dig et indtryk af, hvad det er for produkter du handler hos Pro-Dress.com.

Det siger kunderne om Pro-Dress.com

Vi er stolte af de mange fine anmeldelser, som Pro-Dress.com har fået på Trustpilot. Her kan du se lidt af de mange anmeldelser, som viser, at vi i høj grad tager hurtig levering alvorligt, at god service er et must, at vores produkter er i højeste kvalitet og vi leverer professionelt arbejdstøj, fritidstøj, sportstøj, fodtøj, arbejdssko m.m., så kunderne er tilfredse. Her er nogle af vores mange udtalelser:

  • Super service
  • Hurtig afsendelse
  • Fin hjemmeside
  • Gode priser
  • Dejligt nemt
  • Fin og præcis levering
  • Nem og overskuelig webshop

 

Hvad kan vi gøre bedre?

Hos Pro-Dress.com stræber vi altid efter at blive bedre og bedre – selv om både vores kunder og vi selv synes, at vi gør et godt stykke arbejde. Har du nu alligevel et ønske eller en forespørgsel til Pro-Dress.com, så skriv en mail til info@pro-dress.com. Vi bestræber os på at svare på alle forespørgsler indenfor 24 timer. Har du en speciel god oplevelse af at handle hos Pro-Dress.com, så hører vi gerne fra dig – vi har nemlig også fokus på god behandling af vores medarbejdere, så de skal selvfølgelig også vide, at de er værdsat. Vi deler gerne dine gode oplevelse med vores engagerede medarbejdere.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.