Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Herreregntøj

Billigt herreregntøj i lækker kvalitet finder du her hos Pro-Dress.com. Vi har fundet det bedste herreregntøj på markedet. Med herreregntøj fra vores webshop, kan du holde dig tør, selvom himlen åbner for sluserne. Det danske vejr er lunefuld, og derfor er det altid en god ide at have sit herreregntøj klar. Her får du eksklusiv herreregntøj i meget høj kvalitet, der holder vandet ude time efter time. Med vores herreregntøj til arbejde, kan du arbejde hele dagen uden at blive våd. Her i vores webshop finder du let et billigt herreregntøj i netop den farve og størrelse, du mangler. Fælles for alt vores regntøj til arbejde og fritid er, at kvaliteten er i top, og prisen er i bund.

Herreregntøj i høj kvalitet til arbejde og fritid.

Vores herreregntøj er billigt, men det er stadig i super kvalitet. Det er vandsøjletestet på helt op til 10000 mm og har tappede sømme, der sikrer dig ekstra godt mod regnen. YKK lynlåse og medfølgende opbevaringspose gør, at det herreregntøj, vi tilbyder, er let at tage med på farten, ligemeget om man skal på arbejde eller bare på tur med familien. Du kan få vores flotte herreregntøj i flere forskellige farver. Regnbukserne er sorte, men du kan selv vælge, om regnjakken skal være sort, coboltblå eller mosgrøn.

Du kan også købe billigt herreregntøj til arbejde i høj kvalitet. Indenfor mange erhverv er det vigtigt, at man kan blive set, når man arbejder ude. Grundet dette har vi et bredt udvalg af herreregntøj med reflekser og regntøj i neon farver. Find regntøj i skrig gul eller orange med reflekser, så du med sikkerhed bliver set, når du skal arbejde i skoven eller indenfor vejarbejde. Især vejarbejdere skal kunne ses, og til dem er vores regntøj ideelt. 

At finde det helt rigtige regntøj ved vi kan være en svær udfordring. Derfor fører vi et bredt udvalg så du har muligheden for selv at vælge det, som passer dig. Vi har herreregntøj til både store som små og hvis du er i tvivl om det rigtige valg er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du finder herreregntøj fra kendte mærker som Helly Hansen, Fristads, Kansas, MASCOT og mange flere her på siden. Vi har valgt at forhandle disse producenter, da de over en lang årække har vidst, at de laver herreregntøj i super kvalitet. Du kan være sikker på, at du kan holde dig tør med herreregntøj her fra shoppen.

Vi er her hos Pro-Dress.com glade for at kunne præsentere vores store udvalg af billige herreregntøj i høj kvalitet til arbejde og fritid. Der er mange håndværkere, der allerede den dag i dag er tørre på deres arbejdsplads, da de har købt regntøj hos os. Du kan også let købe billig herreregntøj med mange fordele her på siden. Du kommer med sikkerhed til at handle her igen, da vi har billige priser på arbejdstøj og altid god service.

Vi synes også du skal kigge forbi vores store udvalg af Mascot eller vores AIRTOX sko her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.