Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Damestrømper

Hos Pro-Dress.com finder du damestrømper i smart og funktionelt design. Vi tilbyder damestrømper og damesokker fra nogle af markedets bedste producenter. Vi har damestrømper til både fritid og arbejde her i kategorien. Find dine strømper til damer i varme og komfortable materialer, der sikrer dig komfort og glade fødder året rundt. Vi forhandler bl.a. damestrømper og damesokker fra Fristads Kansas, MASCOT og SEGER. Her på siden finder du ud over damesokker alt i dametøj, herretøj og børnetøj. Vi har tøj og strømper til hele familien til faste lave priser. Når du køber damesokker får du altid en masse gode fordele.

Billige damesokker med god komfort

Vi tilbyder ikke blot sokker og strømper, men sokker og strømper af høj kvalitet og i lækkert design. Prøv vores damestrømper med små fine detaljer som forstærket hæl og sål. Vi har damestrømper med rib i top og mulighed for forstærkning på skinneben. Vi leverer damestrømper til bl.a. sportsbrug men også til fritid og arbejde. Damesokker fra Pro-Dress.com er komfortable og sidder godt på foden. Vi tilbyder ud over billige strømper, damestrømper og herrestrømper også et stort udvalg af smart arbejdstøj og fritidstøj. Forkæl dig selv og dine fødder med creme de la creme indenfor damesokker fra Pro-Dress.com.


Når man køber vores damesokker, kan man være helt sikker på, at man får nogle gode produkter. Vi går meget op i kun at tilbyde vores kunder de bedste produkter, og det gælder også indenfor damesokker. Materialer og produktion skal være i orden og have foregået ordentligt. Damesokker her fra siden vil med sikkerhed give dig en bedre hverdag. Vi forhandler damesokker i farver som gul, lilla, orange, grøn og mange andre. Alt efter hvad din stil er, så finder du damestrømper, der passer til den. Til de kolde tider finder du damestrømper i uld og til sommer er der ankelstrømper og footies.

Mangler du damestrømper til sport finder du også løbestrømper, cykelstrømper, kompressionsstrømper og andre former for sportsstrømper. Strømper og sokker til damer er vigtige, da man med billige sokker med god komfort får gladere fødder. Når du køber strømper til damer eller andre af vores produkter indenfor arbejdstøj, sikkerhedssko eller fritidstøj giver vi dig gratis fragt. Vores mange fordele som gratis fragt over 499 kr. og hurtig levering giver vores kunder lyst til at handle hos os. Vi vil også gøre alt for at Pro-Dress.com bliver dit fortrukne sted at handle, og derfor får du en masse fordele og god service.


Vi synes også du skal kigge forbi vores store udvalg af Mascot tøj eller vores AIRTOX sko her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.