Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Pigetøj

Hos Pro-Dress.com finder du masser af lækkerier, når det gælder trendy, sporty, praktisk eller slidstærkt pigetøj. Vi har samlet de bedste mærker til dig, der gerne vil glæde et pigehjerte med farverige designs, perfekt pasform og høj komfort. Vi byder på pigebukser, pigetrøjer, pigejakker, T-shirts, strømper og alt i lækre accessories. Find designs med praktiske lommer, vandtætte materialer, ekstra forstærkning på udvalgte steder eller blot cool designs til både sport, hverdag og fest. Glæd dig også til at gå på opdagelse i en verden af huer, handsker, halsedisser og ikke mindst varmt undertøj.

Pigetøj

Find billigt pigetøj i høj kvalitet hos Pro-Dress.com. Vi har presset priserne helt i bund, så du kan friske garderoben op til både den mindste, den mellemste eller teenagepigen. Glem ikke de smarte gummistøvler, termostøvler eller kondiskoene. Vi har alt til store som små fra kendte mærker som Helly Hansen, MASCOT, Hulabalu, You, Protest og mange flere – med priserne presset helt i bund.

Høj kvalitet til lave priser

Det er næsten ikke til at tro det, men du finder faktisk billig pigetøj fra nogle af de mest professionelle mærker lige her hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for et stort udvalg af mærker med:

 1. Slidstærke materialer

 2. Stærke sømme og syninger

 3. Farver og former, der holder

Vi har sørget for gode forhandleraftaler, så du kan klæde de mindste på til lave priser med pigetøj i højeste kvalitet og naturligvis i smart design.

Prisgaranti på pigetøj

Vi vil ikke alene være de bedste på markedet. Vi vil også være de billigste. Derfor finder du et altid stort og spændende udvalg af pigetøj på tilbud, når du handler hos os. Vi har nemlig:

 • Nogle af Danmarks absolut laveste priser

Finder du din vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen. På den måde kan du altid vide dig sikker på, at du får nogle af Danmarks absolut laveste priser på pigetøj.

Pigetøj mærker

Vi har naturligvis sørget for masser af populære mærker, når du handler hos Pro-Dress.com. Uanset om du er på udkig efter Sofie Schnoor pigetøj, Hummel pigetøj, Name It eller måske Zara pigetøj, så snyd ikke dig selv for et kig på vores populære mærker, der bl.a. tæller:

 • Helly Hansen

 • Hulabalu

 • Cold

 • Protest

 • You-Brands

Her kan du vide dig sikker på høj kvalitet og samtidigt slidstærkt design. Her får du kendte mærker, der konstant finpudser og justere, så deres pigetøj kan holde til hverdagen.

Farver og former der holder

Glæd dig til pigetøj, der kan holde til lidt af hvert. Vi har sørget for slidstærke brands, der producerer både sporty, trendy og funktionelle designs til piger i alle aldre. Her får du:

 • Farver der holder

 • Former der holder

Selv efter gentagne vaske, så kan du glæde dig over den altid høje kvalitet af pigetøj, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Vi byder på designs med slidstærke sømme og naturligvis bløde og behagelige syninger. 

Varmt og praktisk

Vi fører bl.a. også et stort udvalg af arbejdstøj til børn. Her kan piger i alle aldre glæde sig til at trække i et par ekstra slidstærke arbejdsbukser, en varm termojakke eller måske en blød og behagelig softshell jakke til piger med microfleece på indersiden. 

 • Holder varmt

 • Holder tørt

Her kan du glæde dig over et stort udvalg af både pigetøj og drengetøj, der holder på varmen og holder regn og blæst ude. 

Glæd dig til regnjakker med tapede sømme, ekstra stor vandtæthed og vandsøjletryk, lommer de rette steder og naturligvis lækkerier som reflekser, så dit barn kan blive set i trafikken.

Alt fra top til tå 

Vi har gjort det let at handle ét sted. Når du handler hos Pro-Dress.com har vi nemlig alt, hvad du skal bruge – det være sig uanset om det er pigetøj, drengetøj, babytøj, teenage pigetøj eller tøj til voksne. 

Vi har naturligvis også alt i fodtøj til både store som små. 

Sortimentet byder som oftest på lækkerier indenfor:

 • Bukser til piger

 • Trøjer til piger

Glem ikke en god pigejakke til alle sæsoner og et par vandtætte støvler. Uldundertøjet kan gøre en stor forskel i vintersæsonen ligesom det helt rette badetøj i sommersæsonen. Glem ikke badeskoene til strandturen. Alt fra yderst til inderst fra Pro-Dress.com. 

Baby pigetøj

Du finder også tøj til baby pige hos Pro-Dress.com. Glæd dig fx til at gå på opdagelse i billige heldragter til hver sæson. Skal det være:

 • Flyverdragt

 • Skaldragt

 • Regntøj

Husk også elefanthuen, anorakken eller de smarte sneakers med velcro til de lidt større piger. Vi har gjort det let for dig at handle alt, hvad du lige mangler online.

Pigetøj til alle sæsoner

Der er altid masser af gode oplevelser forude, når du er rigtigt klædt på til vejr og vind – dette gælder især for de mindste. Bare rolig… vi har tøj til alle sæsoner og ikke mindst til hver en smag.

 • Vintertøj

 • Sommertøj

 • Overgangstøj

Er du til sporty look, praktisk, casual, trendy eller måske cool – glæd dig til det altid store sortiment, som vi byder på her hos Pro-Dress.com. 

Teenage pigetøj

Teenage pigen skal bestemt ikke snydes. Forkæl med bløde pakker med cool T-shirts, farverige strømper eller måske et par komfortable tights. Eller hvad med en hyggelig hoodie…?

 • Cool

 • Casual

 • Elegant

 • Sporty

 • Praktisk

Der er også rig mulighed for elegant påklædning med både poloshirts, nederdel, cardigans eller et par trendy shorts. 

Find bukser til teenage pigen fra slidstærke Helly Hansen eller et par cool løbesko fra Adidas, Salomon eller Merrell med et væld af funktioner. 

Forkæl én du holder af med bløde eller hårde pakker fra kendte mærker – bestil inden kl. 16, så ekspederer vi din ordre samme dag.

Pigetøj udsalg

Få de bedste tilbud på pigetøj hos Pro-Dress.com. Hvorfor vente på januarudsalg, når vi frister med lave priser året rundt.

Spar 60-90%

Vil du gerne spare op til 60-90% på udvalgte designs fra kendte mærker, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi forkæler nemlig vores nyhedsbrevslæsere med lækkerier direkte i indbakken.

Spar op til 90% på udvalgte mærker, designs, størrelser og farver fra restkollektioner, returvarer og specialtilbud. 

Pro-Dress.com – vi har alt, hvad hele familien skal bruge af fritidstøj, sportstøj, festtøj, arbejdstøj og ikke mindst fodtøj.

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.