Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering

læs mere
Læs mindre

Drengetøj

Hos Pro-Dress.com finder du alt i drengetøj – naturligvis i både cool, smart, stilfuldt, sporty eller praktisk design. Vi har alt fra top til tå og fra inderst til yderst fra kendte og populære mærker. Vi ved nemlig, at lækker kvalitet, perfekt pasform og høj komfort er vigtigt, når det gælder tøj til junior. Find de nye drengebukser, drengetrøjer, strømper eller drengejakker til de mindste, de mellemste eller til teenage drengen – naturligvis til lave priser, når du handler hos os.

Drengetøj

Vi byder på billigt drengetøj fra kendte mærker som Helly Hansen, MASCOT, You-Brand, Protest, Cold og mange flere. Forkæl med bløde pakker på en helt almindelig hverdag eller lad junior vælge med, når i sammen går på opdagelse i en verden af tøj til drenge. Vi har badetøj drenge elsker, huer, handsker, T-shirts med print og meget mere. En verden af lækkerier til drenge i alle aldre.

Kvalitet til lave priser

Vi byder på kvalitet og atter kvalitet – også, hvis det er sejt drengetøj, som du leder efter. Vi har fundet de hotteste mærker frem til dig, der gerne vil have:

 • Farver, der holder vask efter vask

 • Former, der holder

Vi byder på drengetøj med ekstra forstærkning på udvalgte steder. Drengetøj med stærke syninger og ikke mindst drengetøj, der kan holde til hverdagen. 

Alt i drengetøj

Uanset om du er på udkig efter baby drengetøj, drengetøj str. 80, 86 eller 92 eller bare billig drengetøj generelt, så byder vi på et sandt univers af overraskelser. 

Vi har tøj til alle årstider, gøremål og begivenheder.

 1. Alt i sommertøj

 2. Alt i vintertøj

 3. Alt i overgangstøj

 4. Alt i heldragter

 5. Alt i hverdagstøj

 6. Alt i sportstøj

 7. Alt i fodtøj

Find de nye slidstærke bukser til drenge eller måske arbejdsoveralls til en arbejdsweekend fyldt med hygge i haven? 

Har du brug for et par trendy shorts og et cool cap, så har Pro-Dress.com det hele. Glem ikke den varme hættetrøje eller skaljakken til at holde vinden ude.

Til vuggestue, skole og sport 

Vi har ikke alene smart drengetøj til store som små drenge – vi har også drengetøj som drenge faktisk elsker at trække i. 

 • T-shirts med print

 • Army bukser

 • Pilotjakker

 • Hoodies og skipullies

 • Badebukser med print

Dette er blot et lille udvalg af drengetøj som kan bruges til hverdag i institution, på skolen eller til sport. Tag også et kig på vores praktiske watershoes eller mange sportssko. Der er helt sikkert noget, der kunne friste.

Hold kulden ude

Dagen bliver uden tvivl bedre for de mindste, når de kan holde kulden ude med den rette påklædning. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af drengetøj med termo, med vandtæt materiale eller isolerende egenskaber.

Få lækkert drengetøj i overtøj og heldragter i form af:

 • Vinterjakker + vinterbukser

 • Termotøj

 • Heldragter

 • Regntøj

 • Softshell

Vores store udvalg af jakker giver dig mulighed for at klæde junior på med lækkerier fra kendte og populære mærker. 

Vores drenge vintertøj byder på cool designs med masser af praktiske features som reflekser, stærke lynlåse, ekstra forstærkning på knæ etc.

Husk tilbehøret

Når vinteren sætter ind, så må der tilbehør til. Ingen drengetøj uden huer, vanter og varme sokker. Hos Pro-Dress.com kan du glæde dig over et spændende udvalg af accessories. 

Vi byder på lækkerier fra bl.a. Seger, Hulabalu og Cold. Vintertøj til drenge er bestemt ikke kedeligt med:

 • Huer og elefanthuer i trendy design

 • Handsker og vanter i slidstærke materialer

Vi byder også på et stort udvalg af halsrør, halstørklæder og varme trøjer, så I rigtigt kan holde garderoben klar til al slags vejr med faste lave priser hos Pro-Dress.com. 

Undertøj og uldundertøj

Seamless undertøj er populært grundet den høje komfort med sømfrit design på udsatte steder – du finder det naturligvis også til børn lige her hos Pro-Dress.com. 

Glæd dig til undertøj med materiale med bl.a. disse egenskaber:

 • Svedtransporterende

 • Åndbart

 • Isolerende 

 • Afkølende

Vi byder også på undertøj til drenge med svedtransporterende egenskaber og i super åndbart materiale.

Uldundertøj til børn er og forbliver et hit. Find alt i drengetøj fra inderst til yderst fra kendte mærker lige her online. 

Vores uldundertøj er bl.a. produceret i lækker Merion uld. Uld er populært, da det både af isolerende og afkølende egenskaber. 

Uldundertøj til drenge får du her i smart design fra populære mærker som Hulabalu.

Drengetøj udsalg

Vi frister ikke kun med tilbud på drengetøj til vores januarudsalg – vi frister med fantastiske tilbud hele året. 

Det skal være en fornøjelse at handle hos Pro-Dress.com, så derfor har vi gjort det let for dig at handle online med nogle af Danmarks absolut bedste priser.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle vores populære designs. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den pågældende vare billigere et andet sted.

Spar op til 60-90%

Vi rydder med jævne mellemrum op på vores lager og laver specialtilbud med helt vanvittige priser. Du kan dermed let spare helt op til 60-90% på udvalgte designs, farver og størrelser fra kendte mærker.

Hold øje med vores restparti side, hvor du kan finde masser af lækkerier til hele familien.

Vilde tilbud i indbakken

Har du ikke allerede tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så snyd ikke dig selv for kendte mærker med stor rabat. Vi forkæler nemlig vores nyhedsbrevslæsere med vilde tilbud direkte i indbakken. 

Tøj, fodtøj og tilbehør til hele familien

Hos Pro-Dress.com vil vi være det billigste og bedste sted at handle for hele familien. Du finder derfor også et stort udvalg – ikke kun af drengetøj – men også af pigetøj, babytøj samt herretøj og dametøj. 

Vi byder på alt i tøj og fodtøj til hver en lejlighed og ikke mindst hver sæson. Glæd dig til smart og slidstærkt tøj til hele familien som:

 • Hverdagstøj

 • Sportstøj

 • Festtøj

 • Arbejdstøj

 • Alt i fortøj

Vi byder også på alt i sportsudstyr, træningsudstyr, gamingartikler samt løbecykler, skateboards og tilbehør. 

Forkæl dig selv, en du holder af eller måske hele familien med det bedste af det bedste fra Pro-Dress.com. 

Vi gør det sjovt og billigt at handle online.

Hurtig levering

Bestiller du inden kl. 16, så sørger vi for at ekspedere din ordre samme dag. Det er en del af den gode service, som du altid møder, når du handler hos Pro-Dress.com.

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.