Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering

læs mere
Læs mindre

Babytøj

Babytøj – Høj kvalitet til små priser

Hos Pro-Dress.com klæder vi hele familien på – også de mindste. Glæd dig til et spændende udvalg af babytøj i mange lækre varianter. Hold baby både varmt og velklædt med en lækker flyverdragt eller klæd baby praktisk på til vejr og vind med en skøn og farverig jakke med et væld af lækre detaljer. 

Du finder masser af både klassiske og trendy designs, der kan holde baby både varm og tør. Sortimentet byder bl.a. på:

 

 • Flyverdragter baby
 • Jakker baby
 • Vanter baby
 • Hue baby
 • Gummistøvler baby
 • Termostøvler baby

 

Lad bare efterår, vinter og forår komme an med svingende temperaturer og store mængder nedbør. Du ved, at baby er klædt lækkert og varmt på, når du handler hos Pro-Dress.com, da vi har sørget for de bedste mærker til dig, der gerne vil have høj kvalitet til små priser.

Billigt babytøj – Høj komfort

Billig babytøj er bestemt ikke kedeligt, når du handler hos os. Vi har sørget for et festfyrværkeri af skønne farver og praktiske designs. Der er dømt høj komfort i særklasse, så baby altid kan få bedst mulig isolering, bevægelsesfrihed og ikke mindst blide og bløde sømme. Glæd dig til designs med:

 1. Nøje udvalgte materialer
 2. Bløde sømme og syninger
 3. Stor farveægthed og designs, der holder farven vask efter vask
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

 

Der er dømt creme de la creme til de mindst, når du handler hos os. Glæd dig også et stort udvalg af både sportstøj, fritidstøj og arbejdstøj til resten af familien.

Babytøj startpakke

Uanset om du er på udkig efter smart babytøj piger vil se super velklædte ud i eller flot babytøj drenge design, så finder du, hvad du lige står og mangler af flyverdragter, huer, vanter, jakker m.m. 

Lav din helt egen startpakke til baby med alt det bedste fra Pro-Dress.com. 

Babytøj størrelser

Hos Pro-Dress.com er vi vilde med babytøj – det er så charmerende og så ved vi jo, at det altid er i højeste kvalitet fra vores professionelle leverandører. Glæd dig til et stort udvalg af babytøj som fx flyverdragter, jakker, vanter m.m.:

 • Fra babytøj størrelse 62 og op til voksen – bl.a. flyverdragter, jakker, vanter m.m.

 

Vi klæder hele familien på fra top til tå med alt det bedste fra de største mærker til altid lave priser. Her finder du ikke alene et stort udvalg af tøj til baby, men også til børn i alle aldre. 

Vi klæder både børn og mor og far på fra inderst til yderst med komfortabelt, trendy og ikke mindst slidstærke designs, der kan holde til hverdagen. 

Babytøj udsalg

Det er næsten som at have sin helt egen babytøj outlet, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi frister nemlig med masser af spændende tilbud på babytøj. Her kan du glæde dig over små priser på bl.a. flyverdragt til baby, jakke til baby, huer til baby m.m.

Hold også øje med vores altid populære restparti-side, hvor du kan finde mærkevarer med store besparelser. Vi byder på lækkerier som rester fra tidligere kollektioner eller returvarer med brudt emballage med besparelser på helt op til 60-90%.

 

Mangler du inspiration vedr. arbejdstøj - så se evt. vores store udvalg af tøj fra MASCOT her. 

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.