Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Tilbud

Tilbud - Spar op til 50% på udvalgte mærker.

Hos Pro-Dress.com finder du tilbud på fritidstøj og arbejdstøj af den bedste kvalitet fra de mest populære mærker. Vi har altid et stort udvalg af tilbud på allerede billig arbejdstøj til mænd kvinder og børn. Vi går langt for at yde vores kunder den ekstra service, der gør den store forskel. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig godt på vej over telefon eller via vores LiveChat, hvis du skulle have spørgsmål til nogle af vores tilbud eller noget af vores arbejdstøj fra mærker som Kansas, Mascot, Helly Hansen, Snickers, Carhartt, F. Engel, WorkZone og MacMichael. I vores tilbudskategori er der rigtig mange penge at spare, og du finder altid gode tilbud på alt indenfor arbejdstøj til mænd, kvinder og børn. Du kan også se hele vores udvalg af billig arbejdstøj online her.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Tilbud

Vi holder altid udsalg, så du kan spare helt op til 70 % på arbejdstøj til hele familien uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, design og komfort. På den måde kan du klæde hele familien på fra top til tå og samtidig spare hundredevis af kroner. Du finder billig arbejdstøj på tilbud fra mærker som Mascot, Helly Hansen, MacMichael, Kansas og mange flere ovenover. Der er skiftende produkter indenfor tilbud på arbejdstøj til både mænd, kvinder og børn. Det er en god ide, at være meget opmærksom på vores kategori, tilbud, da man har stor mulighed for, at lave en god handel. Hvis man gerne vil være nogle af de første til at modtage nyhederne om nogle af vores helt gode tilbud, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du de bedste tilbud på arbejdstøj, termotøj, regntøj med det samme.

Vi forhandler her hos Pro-Dress.com kun billige produkter i forhold til kvaliteten. Selvom vi har faste lave priser, har vi mulighed for at lave gode tilbud på arbejdstøj. Hvordan kan dette lade sig gøre? Det skyldes kort sagt, at vi nogle gange skal have plads til nye produkter indenfor arbejdstøj, og derfor skal vi af med nogle af vores gamle produkter. Når dette sker, har du mulighed for at købe allerede billig arbejdstøj på tilbud. Nogle gange kan du spare helt op til 70 % på vores arbejdstøj!

Vi har alt indenfor beklædning til både herretøj, dametøj og børnetøj, og selv arbejdstøj kan du finde til konkurrencedygtige priser her i vores webshop. Vores udvalg af tøj er stort og vores standard er høj, så uanset hvad du køber, er du sikret høj kvalitet og smart design. Vi udvælger vores varer med største omhu, så kun markedets bedste tøjmærker ender på vores hylder. Kvalitet alene er ikke nok for os. Prisen skal også være i orden, og derfor forsøger vi altid at springe fordyrende mellemled over, så du som kunde får mest muligt for dine penge med vores gode tilbud på tøj til arbejde.

Du finder blandt vores tilbud på arbejdstøj gode priser på blandt andet arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejds t-shirts, overalls og kedeldragter. Der er rig mulighed for at finde det, du mangler på tilbud. De gode tilbud kan vi give dig, da vi hele tiden jagter de billigste indkøbspriser på alt indenfor arbejdstøj fra gode mærker. Med mærkerne MacMichael, Mascot, Helly Hansen, Kansas, Snickers, F. Engel, WorkZone, Blåkläder og mange flere, får du tilbud på arbejdstøj i bedste kvalitet. Alle vores mærker har fokus på komfort, kvalitet og gode materialer. Arbejdstøjet kan derfor bruges af alle private og professionelle håndværkere. Husk at du altid får fri fragt, hvis du finder tilbud på arbejdstøj for over 499 kr.

Vi har altid hurtig levering og mange gode fordele. Alle vores fordele gælder også, når du køber arbejdstøj på tilbud. Med de gode tilbud her på Pro-Dress.com kan du lave den bedste handel.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.