Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Pro-Dress.com støtter Team Rynkeby og kræftramte børn

Hos Pro-Dress.com gør vi langt mere end at sælge smart børnetøj, arbejdstøj og fritidstøj – vi støtter også en lang række gode formål – herunder formål, der støtter børn. Vi støtter bl.a. Team Rynkeby med sponsorater, så vi kan gøre en forskel for børn med kritisk sygdom – herunder cancer. Det er en vigtig sag, som vi mener bør støttes på bedst tænkelige måde. Vi vælger vores mange sponsorater med stor omhu og er i den grad stolte af vores støtte til Team Rynkeby og deres indsamling af sponsorater, der går til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Støtte til børn med kritisk sygdom

Som førende forhandler af fritidstøj og arbejdstøj til såvel børn og voksne, så tænker vi naturligvis på børnene. Derfor har Pro-Dress.com også valgt at støtte Team Rynkeby og deres gode formål med at hjælpe kritisk syge børn i hele Norden. Vi kan med vores sponsorat være med til at gøre en stor forskel og derfor taler vi også gerne for denne gode sag. Hvert år rammes et stort antal børn af kritisk sygdom og med donationer som vores, så kan hverdagen blive lidt bedre for disse børn. Pengene går til finansieret forskning i kritiske sygdomme herunder cancer samt til støtte og omsorg til de berørte familier.

Støtte til familier ramt af cancer

Vores sponsorat til Team Rynkeby og børn med kritisk sygdom er bl.a. med til at hjælpe familierne til kræftramte børn. Her kan en bror eller søster til et kræftramt barn bl.a. få mulighed for sammen med andre børn i samme situation at deltage i sommercamp. Her hentes der håb og nye kræfter til en dagligdag med store udfordringer. Hos Pro-Dress.com er vi både glade og stolte over at være med til at gøre en forskel for disse børn.

Støtte til børn med lungesygdomme

Pro-Dress.com har med sit sponsorat også ydet hjælp til bl.a. Børnelungefonden. Her investeres der i forskning i kritisk lungesygdomme for børn. Donationerne er også med til at give disse børn mulighed for en bedre hverdag, hvor der er fokus på at mindske den isolation, som mange af disse børn oplever grundet stor infektionsrisiko. Her er der stor variation i de kritiske sygdomme, som børnene oplever, men igen er cancer på listen over alvorlige sygdomme, hvor enhver donation kan gøre en forskel. Vi gør en forskel hos Pro-Dress.com og opfordrer alle til at støtte det gode formål.  

  team rynkeby stemningsbillede

  

Team-rynkeby-1

 

Team-rynkeby-2

 

Team Rynkeby

 

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.