Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Skiundertøj

Flere og flere danskere tager på skiferie, der er blevet den fortrukne ferie, når det handler om aktiv ferie. Når du skal på skitur er det super vigtigt, at du har styr på både skiudstyr og -tøj. Naturligvis skal du have styr på ski, skistøvler, skijakke og skibukser. Men det er også vigtigt, at du får pakket de rigtige skihjelme, de rette skibriller og det rette skiundertøj. Sidstnævnte er uundværligt, da vejret på en skiferie ofte kan skifte meget hurtigt og meget ekstremt. Lige meget om du tager til Alperne, til det nordlige Skandinavien eller evt. til Østeuropa, så kan vejret være meget omskifteligt. Den ene dag kan det være sol og vindstille, mens det dagen efter kan være skiftet til kulde og blæst. Ved sidstnævnte vejrforhold er skiundertøj blandt de vigtigste elementer for at du kan holde varmen. Både voksne og børn har brug for skiundertøj.

 

Den vigtigste funktion er, at dette skal holde kroppen tør og komfortabelt. Derfor skal skiundertøj først og fremmest være super godt til fugt transport. Det skal kunne fjerne sved hurtigt, og være ekstremt hurtig tørrende. Men desuden skal skiundertøjet være behageligt at have på. Det skal være blødt, det skal være let, og må ikke på nogen måde være irriterende for huden. Her på Pro-dress.com har vi lavet en række rigtig gode leverandøraftaler med mærker som Helly Hansen, LENZ, TYPHOON, der gør at vi kan sælge skiundertøj i super lækker kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Vi har et stort udvalg af skiundertøj til både damer, herrer og børn.

Det er for specielt de helt små vigtigt, at de føler sig komfortable, tørre og varme, så de kan koncentrerer sig om at blive endnu bedre til ski. Ofte elsker børnene at have skiundertøjet på, og beholder det på, når i er tilbage efter dagens skiløb. Men naturligvis har også voksne brug for skiundertøj. Derfor har vi flere modeller, der kan fås i størrelser og modeller, så du helt sikkert kan finde noget, der passer til alle. Du kan få skiundertrøje med både rund hals og med høj hals plus evt. forlænget ryg, alt efter hvad du foretrækker.

Du kan få skiunderbukser både som lange, der naturligvis sikrer at du kan holde dig varm overalt på benene, men også som boksershorts, der giver komfort og varme og også kan bruges til anden form for sport, andre aktiviteter eller blot til hverdag. Udvalget er hele tiden voksende, så det er bare at følge med her på siden.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.