Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Skitilbehør

Skitilbehør til gode priser Her på siden kan du finde et kæmpe udvalg af skitilbehør og udstyr. Vi har alt, du skal bruge til skiferien - til hele familien. Vores sortiment er nøje udvalgt, så du kun får det allerbedste, når du handler med os. Vi forhandler produkter fra nogle af markedets førende producenter. Her finder du blandt andet mærker som Lenz og Alpina. Det er mærker, som altid har fokus på god kvalitet, slidstærke materialer og enestående komfort. Vi kan blandt andet tilbyde dig skiundertøj og skistrømper, som holder dig varm gennem hele dagen.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 

Der er en god pasform og komfort, som sikrer, at du kan føle dig godt tilpas. Materialerne holder på varmen men giver samtidig god åndbarhed, så du huden ikke bliver irriteret og udtørret. Strømperne giver god støtte til fødderne, og den gode pasform gør, at de ikke glider ned i støvlerne. Vi har også et kæmpe udvalg af skihjelme til enhver alder og skiløber. Du finder både enkle og stilrene hjelme i hvid eller sort, eller du kan vælge en mere farverig og mønstret udgave. Sidstnævnte tiltaler måske særligt børnene, som vil elske en sjov skihjelm.

Hjelmene har en rigtig god pasform med justerbare stropper.

Vores sikkerheden er selvfølgelig helt i top, så du og din familie har fuld beskyttelse, hvis I skulle styrte på skiene. Med vores kvalitetshjelme behøver I ikke være nervøse for at lade Jer falde. Vores skibriller er blandt markedets allerbedste. Her finder du et stort udvalg i forskellige farver, designs og modeller. Alle skibriller har en enestående kvalitet med en veludviklet linse, som både giver optimal sigtbarhed og beskytter øjnene mod solens stråler. Linserne kan fås i orange, sort, blå eller rosa, alt efter din personlige stil. Med skibriller fra Pro-Dress.com kan du være sikker på at få god åndbarhed, fantastisk komfort, fuld beskyttelse samt briller, der ikke dugger.

Allesammen vigtige elementer, hvis du skal kunne nyde dagen på pisterne fuldt ud. Du finder selvfølgelig også handsker, rygskjold og andet udstyr i vores sortiment. Se alle produkterne nedenfor og find dine favoritter. Vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Vi har presset prisen helt i bund ved at få nogle gode forhandleraftaler i hus. Derfor kan vi give dig fantastiske priser, og vi har ofte rigtig gode tilbud og masser af fordele. Og skulle du være i tvivl om noget, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.