Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Skijakker

Hos webshoppen Pro-Dress.com forhandler vi arbejdstøj- og fritidstøj af høj kvalitet. Vi har blandt andet et stort udvalg af praktiske skijakker til både børn og voksne. Alle vores skijakker er vindtætte, vandafvisende og åndbare. Vi kender vigtigheden af, at tøj til udendørs brug - i særdeleshed skitøj - er af høj kvalitet. Derfor fører vi udelukkende nogle af markedets bedste mærker, endda til yderst overkommelige priser. Skijakker til piger og drenge Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af praktisk skiudstyr til hele familien - også de yngste. Blandt vores skijakker til børn finder du i vores sortiment et udvalg af skijakker, blandt andet af mærket PROTEST, der designer moderigtigt og funktionelt skiudstyr i mange flotte farver og mønstre.

 

Alle børneskijakkerne i vores sortiment er udstyret med snefang, således at børnene kan lege og boltre sig i sneen uden at der kommer noget ind under jakken. Skijakker til kvinder og mænd De mærker der indgår i vores sortiment kan variere. Det betyder dog ikke, at du ikke er sikker på at få den absolut bedste kvalitet hos os.

Skijakker vil ofte være til at finde i vores sortiment.

Skijakker fra Acode er moderigtige, behagelige og praktiske. De er fremstillet i åndbare materialer og har et inderlag af fleece, som holder på varmen. Jakkerne har en flot pasform og en brystlomme med plads til skiliftkort. Fælles for alle vores skijakker er den laminerede, vandafvisende lynlås foran. Derudover kan jakkerne justeres med en elastiksnor for neden, ligesom manchetterne. På den måde undgår du at der kommer sne ind under jakken, hvis du for eksempel falder.

Derudover er alle skijakker fremstillet i polyester og behandlet med åndbart PU-laminat som gør jakken vind- og vandtæt. Diverse tilbehør Udover skijakker, kan du hos Pro-Dress.com også finde tilbehør til brug under jakken. Det er ikke helt risikofrit at stå på ski. Ønsker du at beskytte dig selv mod eventuelle skader, er et rygskjold en ideel løsning til dig. Vi forhandler rygskjold af mærket Alpina, og de fås både i voksen- og børnestørrelse. Disse rygskjold er behagelige at have på, samtidig med at de yder effektiv beskyttelse.

Produktet opfylder alle internationale kvalitetskrav for rygbeskyttere. En anden form for tilbehør som indgår i vores sortiment, er varmeveste. En varmevest bæres under din skijakke og har til formål at holde din krop ekstra varm på skiferiens koldeste dage. Vesten fås både til mænd og til kvinder. Materialet er elastisk og vesten er figursyet.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.