Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Skibukser

Er du ivrig skiløber i din fritid og i dine ferier? Så ved du, hvor vigtigt det er at være godt klædt på til langrends- og slalomture i den gnistrende og smukke, men iskolde sne. Skibukser skal være beskyttende og behageligt i både kulde, blæst, sol og varme. Det er derfor vigtigt, at det er både vind- og vandtæt samt åndbart. Skulle du være så uheldig at styrte, skal det også have solide lukninger, så sne, vand og kulde ikke sniger sig ind under skibukserne. Pro-Dress.com er leveringsdygtig i skibukser, der lever op til de nævnte krav, og desuden har skibukserne mange flere finesser, der bidrager til, at det er behageligt og funktionsdygtigt. Vi har en utrolig god leverandøraftale med Acode, der laver skibukserj af en meget høj standard og kvalitet.

 

Det sætter os i stand til at sælge kvalitetsskitøj til meget konkurrencedygtige priser. Køber du skiudstyr hos os, er du således vældig godt klædt på til skiturene. Acode skibukser Vi sælger Acode skibukser til både kvinder og mænd. Det er overtræksbukser med aftagelige og elastiske seler. Selerne holder bukserne på plads, så der ikke bliver åbninger mellem skibukserne og skijakken i forbindelse med styrt. Stoffet er både vind- og vandtæt og åndbart. Desuden er bukserne meget komfortable, eftersom de bl.a. har formskårne knæ, der fremmer bevægeligheden.

Lukningerne på skibukserne består af velcrolukninger og lynlåse, så sne holdes ude i forbindelse med styrt. Kort sagt, lever disse skibukser op til høje krav, hvad både funktion og komfort angår. Køber du Acodes skibukser, har du skibukser i lang tid, og de koster kun 1309,- kr. Husk i øvrigt at bruge vores måleskema, så du får bestilt den rette størrelse og ikke skal bruge tid på at bytte. Køb hos Pro-Dress.com Når du har bestilt din vare hos Pro-Dress.com, sendes varen af sted inden for seks hverdage. Ofte vil du modtage varen efter få dage. Der er fri fragt for køb over 950,- kr., så også på det område er der penge at spare.

Du har tillige 14 dages returret og kan altså altid returnere din vare, hvis du får behov for det. Bliver du i tvivl om noget i forbindelse med indkøb hos, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dine spørgsmål. På TrustPilot får vi stor ros og gode anmeldelser for vores gode kundeservice. Vi sætter en ære i at betjene vores kunder på bedst mulig vis og hjælpe netop dig.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.