Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre
Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak
Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak (3par=149,-) Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak
SEGER

Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak

Kun %1 tilbage
Varenummer
1015
Priser fra 69,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Seger Løbestrømper med COOLMAX®

Super alsidige løbestrømper fra Seger med COOLMAX®-stof som kan bruges i alt slags vejr.
COOLMAX®-stof virker svedtransporterende samtidig med at yde isolering i kolde omgivelser.

Strømpen er forstærket ved hæl og tær for optimal levetid. 

Om du er på en regnfuld løbetur, en workout i fitnesscentret eller mangler en strømpe til udendørs arbejde, så er løbestrømper fra Seger et sikkert valg.

 

Materialer:

45% Polyamid
20% COOLMAX®
20% Cotton
13% Tactel Polyamide
2% Elasthan

 

SEGER løbestrømper

Hos Pro-Dress.com har vi strømper, der er lidt ud over det sædvanlige – bl.a. de populære SEGER løbestrømper med CoolMax kvalitet, så du kan få veltempererede, behagelige strømper, der sidder perfekt på foden og tilmed hjælper dig med at transportere sved væk fra foden. Find dem her med ekstra forstærkning på udvalgte steder for lang levetid. Vi frister med nogle af Danmarks absolut laveste priser, så du kan shoppe amok til både dig selv, men også resten af familien – vi har nemlig alt fra top til tå til både herre og dame, børn, fritid, sport og erhverv.

Løbestrømper høj kvalitet

Der er kælet for alle de rigtige detaljer, når det gælder disse populære SEGER løbestrømper. Et innovativt og funktionelt designs sikrer dig optimal komfort under løb:

  1. Lækker pasform

  2. Slidstærk kvalitet

  3. Høj komfort

Er du på udkig efter ekstra lækre strømper, så dine fødder rigtigt kan føle sig forkælet - selv om de præsterer en del i løbet af dagen, i løbet af din daglige eller ugentlige løbetur, så er disse et fortræffeligt valg. 

SEGER løbestrømper CoolMax

SEGER er ikke alene populære for deres ankelstrømper og footies, men i høj grad også for deres løbestrømper – dette er i høj grad grundet det smarte CoolMax design:

  • Svedtransporterende design

  • Høj isoleringsevne

  • Åndbar

Der er al mulig grund til at have glade fødder med disse yderst populære SEGER løbestrømper, der ikke alene sidder perfekt på foden og er med til at give dig veltempererede fødder under løb og aktivitet, men også er flotte at se på.

SEGER løbestrømper udsalg

Find dine tilbud på SEGER løbestrømper lige her hos Pro-Dress.com. Vi har gjort os umage for at forkæle alle vores kunder – store som små, unge som ældre, den sporty, som den casual, privatmanden som erhvervsmanden med lækkerier af tøj, fodtøj og accessories.

Vi har presset priserne helt i bund året rundt, så du ikke bare oplever fantastiske priser, når vi holder januar udsalg, men også resten af året. Vi vil nemlig ikke bare være de bedste – vi vil også være de billigste.

Tag også et kig på vores populære SEGER strømper og SEGER ankelstrømper, som du også finder her på siden samt vores store udvalg af løbetøj, løbesko og sportsjakker.

Få et uforpligtende tilbud på firmatøj

Er du på udkig efter en attraktiv firmaaftale på arbejdstøj, logotøj, sportstøj eller fritidstøj og sko, der passer til, så er Pro-Dress.com den perfekte samarbejdspartner, hvis du ønsker at spare både tid og penge.

Vi hjælper hvert år en lang række virksomheder med at spare netop tid og penge med brug af vores smarte og let-betjenelige medarbejder webshop. Her kan dine medarbejdere let selv logge ind og bestille det, som de lige mangler.

Vi tilbyder naturligvis mulighed påtryk af medarbejdernavn og firmalogo og mulighed for personpakket levering for hurtig intern distribution.

Besøg af demobus, nogle af landets absolut laveste priser, populære mærker og fantastisk kundeservice er blot nogle af de mange andre fordele, som du får med oveni, når du handler med os.

Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder på mail@pro-dress.com eller fang os på tlf. 24 45 76 62. Vi glæder os til at høre fra dig.

Specifikation
Køn Herre, Dame
Leveringstid (på lager) 1-3
netto_pris Nej
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Seger Løbestrømper med COOLMAX® 3-pak
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.