Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Gymnastiktøj

Gymnastiktøj – Lækkerier til store som små

Hos Pro-Dress.com finder du masser af flot og funktionelt gymnastiktøj til hele familien. Sortimentet byder på fritidstøj, sportstøj og gymnastik tøj til både store og små i mange lækre varianter. Find dine nye træningsbukser, sweatpants, shorts, T-shirts, strømper, tights, hoodies eller dragter fra kendte og slidstærke mærker. Vi byder på høj kvalitet, høj komfort, perfekt pasform og naturligvis lave priser, når du handler dit fitnesstøj, fodboldtøj, gymnastiktøj, yogatøj eller løbetøj hos os.

Gymnastiktøj

Vi har lækkerier i mange varianter. Find dit fritidstøj, hverdagstøj, festtøj, arbejdstøj, sikkerhedstøj eller fodtøj til nogle af Danmarks absolut laveste priser. Vi har presset priserne i bund, så du kan forkæle dig selv og dem du holder af med bløde pakker.

Sportstøj til voksne i høj kvalitet

Er du på udkig efter gymnastiktøj til damer og mænd, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig gymnastiktøj kvinder og mænd vil elske at trække i. 

Find dine egne favoritter blandt smarte prints på T-shirts, lækre army designs, bløde allround shorts og hoodies samt komfortable og ikke mindst funktionelle strømper. 

Sortimentet byder på tøj til voksne i høj kvalitet. Der er kælet for hver en detalje. Du ved, at du får kvalitet i særklasse, når du handler designs hos os. Vi handler nemlig kun tøj, der er:

 1. Flot

 2. Funktionelt

 3. Slidstærkt

 4. Komfortabelt

Vi har sporty outfits til hver en sportsgren. Skal det være tætsiddende, løst eller måske bare cool at se på? Skal det være svedabsorberende, svedtransporterende eller ekstra elastisk? Du finder det hele hos Pro-Dress.com.

Gymnastiktøj børn

Pro-Dress.com byder på masser af skønne designs af gymnastiktøj til børn. Find det til indendørs brug eller udendørs brug. 

Sortimentet byder på sportstøj til børn til alle sportsgrene, alle sæsoner og ikke mindst alle slags vejr. 

Flot gymnastiktøj pige

Vi har gymnastiktøj piger elsker at trække i. Forkæl et lille pigehjerte med det bedste af det bedste fra vores store og spændende sortiment. Måske den lille eller store prinsesse selv skal være med til at bestemme, hvad I vælger?

Sejt gymnastiktøj dreng

Drengene bliver bestemt ikke snydt. Sortimentet byder på masser af shorts og cool T-shirts. Forkæl også med smarte hættetrøjer, farvestrålende strømper eller klassiske sorte tights.

Sko til dit gymnastiktøj

Gå ikke glip af vores store udvalg af sportssko, løbesko, konkurrencesko, fitnesssko og kondisko. Der er tænkt i smart design, støddæmpende teknologier, svedtransporterende materialer og ekstra støtte til din fod.

Du kan bare shoppe amok – vi har nemlig skruet ned for priserne til ære for dig og din familie - så behøver I nemlig kun at handle ét sted.

Gymnastiktøj udsalg

Få de bedste tilbud på gymnastiktøj hele året lige her hos Pro-Dress.com. Vi byder nemlig ikke kun på fantastisk januar udsalg, men på udsalg og gode tilbud hele året.

Vi har presset priserne i bund til dig, der gerne vil have høj kvalitet uden at betale for meget. Professionelle mærker og cool designs til faste lave priser giver dig mulighed for at klæde hele familien på fra top til tå og fra inderst til yderst.

Få en skøn firmaaftale

Vi hjælper hvert år et stort antal virksomheder, sportsklubber, foreninger og organisationer i både ind- og udland med at spare tid og penge på sportstøj, arbejdstøj og profiltøj. Vi vil også gerne hjælpe jer.

Er du på udkig efter holdtrøjer, firmatøj eller arbejdstøj i professionelt eller måske ligefrem sporty look, så finder du alt, hvad du lige skal bruge hos Pro-Dress.com. 

Der er mange fordele og muligheder ved at have en firmaaftale med os:

 • Nogle af Danmarks absolut laveste priser

 • Professionelle mærker

 • Hurtig levering

 • Påtryk af navn og logo

 • Medarbejder webshop

 • Besøg af demobussen

 • Personpakket levering

Med besøg af demobussen, så kan I selv se og mærke den høje kvalitet på alt vores sportstøj, arbejdstøj, sikkerhedstøj og ikke mindst matchende fodtøj. 

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres mange muligheder på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.