Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Løbetrøjer

De perfekte løbetrøjer til både ham og hende

Hos Pro-Dress.com finder du altid de perfekte løbetrøjer. Vi har alt i løbetøj til både mænd og kvinder. Vi har noget i alle tænkelige varianter til hver sæson. Du kan roligt glæde dig til creme de la creme indenfor smart og funktionelt løbetøj i bl.a. svedtransporterende materiale, stretch-materiale og designs, der sidder perfekt på kroppen. Her finder du:

 

 

 • Løbe T-shirts i lækkert åndbart og fugttransporterende materiale
 • Løbetrøjer og løbejakker i lækkert Pro-Dry materiale

 

Bliv smart, komfortabelt og ikke mindst funktionelt klædt på til hver en løbetur uanset vejret med alt det bedste fra Pro-Dress.com. Vi har sørget for slidstærke designs og masser af lækre detaljer. 

Løbetrøjer høj kvalitet

Kvaliteten er som altid høj, når du handler hos os. Vi udvælger alle vores leverandører med største omhu. Her er der fokus på både design, materialer og slidstyrke. Vi byder på intet mindre end:

 1. Nøje udvalgte materialer og designs
 2. Slidstærke syninger og sømme
 3. Indfarvninger, der holder farven vask efter vask
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

 

Det er bare lidt mere lækkert med en løbetrøje fra Pro-Dress.com. Vi har gjort os umage for at finde noget til hver en smag og ikke mindst hver en lejlighed. Forkæl dig selv, din løbetur og ikke mindst budgettet med løbetrøjer i højeste kvalitet til altid faste lave priser hos Pro-Dress.com.

Lækre detaljer

Der er masser af lækre detaljer, når du handler løbetøj, løbe bukser, løbe trøjer og løbe sko hos Pro-Dress.com. Vi har ikke alene professionelle leverandører – vi har også innovative leverandører af sportstøj, der sætter en stor ære i at producere funktionelle designs, der bare kan lidt mere end alle de andre. Her finder du bl.a. populære og lækre detaljer som:

 • Svedabsorberende og svedtransporterende materiale
 • Pro-Dry teknologi
 • Cool-Max materiale
 • Reflekser på udvalgte steder
 • Pulsvarmer på ærmer
 • Høj åndingsfunktion

 

Her taler vi om high-tech trøjer, der kan deres kram – trøjer, der i den grad kan gøre den store forskel for din komfort under løbeturen. Der er dømt lækkerier i særklasse med disse populære mærker. 

Løbetøj populære mærker

Vi har valgt de bedste, mest smarte og mest funktionelle designs ud til dig, der gerne vil have løbetrøjer i høj kvalitet. Her finder du populære mærker som:

 • Blåkläder
 • You Brands

 

Vi giver dig det bedste af det bedste fra de største og mest populære mærker indenfor løbetøj og funktionelt tøj.

Smarte løbetrøjer mænd

Vi byder på et stort og imponerende udvalg af løbetrøjer til mænd. Her får du ikke alene flotte og funktionelle trøjer til løb, men også trøjer, der kan bruges i hverdagen til arbejdsbrug og fritidsbrug. Få trøjer med god åndbarhed og gode svedtransporterende egenskaber – det bedste fra de største til faste lave priser hos Pro-Dress.com. 

Flotte løbetrøjer dame

Løbetrøjer til kvinder fås i et væld af spændende varianter her hos Pro-Dress.com. Det bliver bestemt aldrig kedeligt at gå på opdagelse i vores store sortiment. Her finder du løbetøj, løbebukser, løbestrømper og løbetrøjer til hver en lejlighed og hver en årstid. 

Løbetrøjer T-shirts og løbetrøjer langærmet

Find præcis den variant, der passer bedst til dine behov. Du har sikkert din helt egen favorit, når det gælder løbetøj. Vælg T-shirt eller langærmet løbetrøje efter behov. Du finder kun det bedste hos Pro-Dress.com. 

Få løbetrøjer med tryk

Pro-Dress.com er ekspert, når det gælder levering af tøj med tryk – også, hvis det gælder løbetrøjer med eget tryk. Kontakt os, hvis du har en forespørgsel til tryk på løbetrøjer, tøj eller erhvervsbeklædning – eksempelvis firmatøj. Så finder vi sammen den løsning, der matcher dig bedst. 

Du kan træffe os på tlf. 24 45 76 62 eller skrive en mail til os på mail@pro-dress.com. 

 • Løbetrøje med tryk – altid hurtig levering med Pro-Dress.com

 

Vi leverer årligt firmatøj, sportstøj og fritidstøj til et stort antal private og virksomheder. Her beskæftiger vi os med alle former for tryk og ikke mindst påtryk af logo. Leveringstiden er kort og servicen er helt i top, når du handler med os.

Løbetrøjer med logo

Skal dit sportshold, din løbeklub eller dit firma have påtrykt logo på løbetøj eller firmatøj, så er Pro-Dress.com det helt rette sted. Vi leverer årligt en stor mængde firmatøj og sportstøj med påtryk af logo. 

Let og overskuelig medarbejder webshop

Vi tilbyder også let og overskuelig medarbejder webshop til virksomheder, så medarbejdere selv kan gå online og bestille præcis det firmatøj, arbejdstøj eller arbejdsfodtøj, som de lige står og mangler. 

Løbetrøjer udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du altid løbetrøjer tilbud. Vi har sørget for billige løbetrøjer til både mænd og kvinder i smarte designs fra de største mærker. Her finder du lækkerier til faste lave priser. 

Hold også et øje med vores restparti side, hvor du altid kan finde helt uhørt lave priser på de største mærker. Der kan være tale om returvarer, der intet fejler, rester fra tidligere kollektioner eller andre helt specielle tilbud.

Hurtig levering med Pro-Dress.com

Der er altid god service, når du handler hos os. Vi vil være de billigste, men vi vil også være de bedste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det betyder også, at vi altid stræber efter at levere din ordre så hurtigt som muligt. 

Vi ekspederer din ordre samme dag – blot den er indgivet inden kl. 16.00. Det er en del af vores altid gode service.

Få en firmaaftale

Uanset om det drejer sig om løbetrøjer, polotrøjer, profilbeklædning eller arbejdssko og sikkerhedstøj, så kan du altid få en favorabel firmaaftale med Pro-Dress.com. Vi tager alle former for samarbejde seriøst. Her er ingen krav til store eller små ordrer – kontakt os allerede i dag for en snak om jeres muligheder. 

Vi leverer hvert år tøj, arbejdstøj og sikkerhedstøj samt tilhørende arbejdssko til en lang række danske og udenlandske virksomheder – vi vil også gerne levere til din virksomhed.

Du kan kontakte os på mail: mail@pro-dress.com eller ringe til os på tlf. 24 45 76 62 – vi glæder os til at starte et spændende samarbejde med din virksomhed.

Få besøg af Demobussen

Har du lyst til at se vores professionelle arbejdstøj og arbejdssko med egne øjne - inden du bestiller til dine medarbejdere, så skal du selvfølgelige have besøg af vores populære demobus. 

Demobussen kører hvert år land og rige rundt til vores mange virksomhedskunder, så der altid er mulighed for at bestille og genbestille favoritmærkerne. Her kan du se og røre kvalitet af vores professionelle mærker fra de største leverandører fra ind- og udland. 

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.