Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Løbejakker

Løbejakker i alle tænkelige varianter

Hos Pro-Dress.com finder du et stort og spændende udvalg af bl.a. løbejakker. Vi har alt til løbeturen – designet i komfortable materialer, med stor funktionalitet og naturligvis i højeste kvalitet. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten - selv om priserne er små.

 

Vi byder på løbejakker til alle sæsoner og ikke mindst designs til både herre og dame.

 • Løbejakke stretch
 • Løbejakker med lynlås
 • Løbejakker med refleks
 • Løbejakker med pulsvarmer

 

Forkæl også dig selv og din løbegarderobe med lækkerier som smarte og funktionelle løbetights, løbesokker, løbebælte, løbesko, løbekasket og meget mere, som du finder i vores altid velassorterede udvalg. 

Du finder, ud over et stort udvalg af løbetøj, også et bredt sortiment af sports- og fritidstøj til hele familien. Vi byder endvidere på alt i arbejdstøj, sikkerhedstøj og arbejdssko. 

Høj kvalitet

Vores professionelle leverandører, uanset mærke, har alle stor fokus på ikke alene smart design, men også funktionelt design. Der er fokus på alle de små, men vigtige detaljer og sidste men ikke mindst, så får du her slidstærke materialer, der er testet til at kunne holde til hverdagens slid og hyppige vaske. Vores sortiment byder således på mærker og designs i:

 1. Høj kvalitet
 2. Slidstærke designs
 3. Farver og parform, der holder
 4. Lækker komfort
 5. Perfekt pasform

 

Der er dømt creme de la creme, når du handler løbejakker og andre lækkerier til sport og fritid hos Pro-Dress.com. Vi forkæler gerne med det bedste af det bedste til altid små priser – altid med høj kvalitet på alle vores populære produkter.

Smart og funktionel

En løbejakke skal ikke blot være smart – den skal også være funktionel. Du finder det hele og mere til her hos Pro-Dress.com. Her kan du glæde dig over de helt rigtige detaljer, det rette valg af materiale og ikke mindst en komfort i særklasse. Altid smart og funktionel med tøj fra Pro-Dress.com. 

Få den fedeste løbejakke

Det må gerne være udfordrende at løbe en tur, det må gerne være rart, og så må det også gerne være smart. Med løbejakker fra Pro-Dress.com, så er du altid klædt smart på – uanset årstid. Vi er leveringsdygtige i ikke alene et stort udvalg af løbejakker, men også alle former for løbetrøjer, der i den grad kan gøre den store forskel for din komfort under løbeturen. 

Pro-Dry funktion

Den smarte Pro-Dry funktion hjælper dig med at holde kroppen veltempereret, da du her har at gøre med en lækker teknologi, der bl.a. hjælper dig med svedabsorberende og svedtransporterende egenskaber. Her får du således en løbejakke med stor praktisk funktion, der kan hjælpe dig på bl.a. varme sommerdage eller dage, hvor du udfordrer dig selv ekstra meget og dermed opnår stor intensitet og sveder meget. 

De hotteste mærke

Hos Pro-Dress.com finder du kun professionelle mærker. Vi fører de hotteste mærker på markedet, der alle har fokus på høj kvalitet og slidstærke produkter. Her finder du bl.a. det spændende mærke:

 • You Brands

 

Her har du at gøre med et mærke, der i den grad har specialiseret sig i de fine små detaljer, smarte teknologier og lækre materialer. 

Løbejakker vinter og sommer

Find den helt rette jakke til både sommer og vinter. Vi byder ikke alene på smart og funktionel løbejakker, men også et stort udvalg af windbreakers, regnjakker, softshell, termojakker og ikke mindst yderst praktiske løbeveste med reflekser til dig, der ofte løber i mørke. Bliv komfortabelt klædt på til både sommer og vinter og bliv set i trafikken med praktiske designs.

Vindtæt løbejakke dame og herre design

Du finder et stort udvalg af såvel vindtætte løbejakker til dame som til herrer. Vi har sørget for høj kvalitet og kraftigt materiale. Her kan du med fordel gå på opdagelse i vores mange windbreakers. Der er dømt lækkerier ud over det sædvanlige hos Pro-Dress.com. 

Vandtæt løbejakke dame og herre design

Hos Pro-Dress.com fører vi et stort udvalg af vandtætte jakker. Her finder du bl.a. også regnjakker med vandsøjletryk på 10.000. Vores jakker findes naturligvis med en høj grad af åndbarhed og i slidstærke materialer, der tåler vejr og vind.

Flotte løbejakker dame

Løbejakker til kvinder er bare lidt ud over det sædvanlige, når du handler hos Pro-Dress.com – vi har nemlig løbejakker til damer i et væld af farver, former og designs. De forskellige varianter af materialer og funktioner gør det muligt at finde dame løbejakke til hver en lejlighed – vi har altid billige løbejakker. 

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i det store sortiment, der både byder på klassiske designs i de mere tidløse farver, men også byder på mere trendy og farverige variationer. 

 • Løbejakker damer i mange lækre varianter

 

Forkæl dig selv, din garderobe og ikke mindst din løbetur med lækkerier fra Pro-Dress.com fra de største og mest populære mærker. Her er der ikke alene tænkt i lækkert design, men også i høj komfort og perfekt pasform. 

Smarte størrelsesguides

Husk, at den rette pasform i høj grad afhænger af, at du får købt den helt rigtige størrelse. Benyt dig gerne af vores mange smarte størrelsesguides, så du kan få målt de rigtige steder på kroppen for at finde dine mål og dermed sikre dig rette størrelse og perfekt pasform.

Smarte løbejakker herre

Hos Pro-Dress.com finder du løbejakker mænd elsker at have på. De komfortable materialer, de smarte designs og den store funktionalitet kan virkelig gøre en forskel for dig og din løbetur. 

 • Løbejakker til mænd til hver en årstid

 

Der er dømt forkælelse i særklasse, når du iklæder dig det bedste af det bedste fra de største mærker, der alle har fokus på et både lækkert og praktisk design. Her finder du masser af praktiske detaljer og mulighed for bl.a. svedtransporterende materialer m.m.

Løbejakker test

Når du handler hos Pro-Dress.com kan du altid vide dig sikker på høj kvalitet. Vi har nemlig store krav til alle vores leverandører. Mange af vores populære jakker har bl.a. windbreaker funktion, så du kan gå vejr og vind i møde velforberedt og ikke mindst velklædt. 

Løbejakker udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du også tilbud på løbejakker. Vi sørger for faste lave priser og byder altid på spændende tilbud, så vi rigtigt kan forkæle vores mange besøgende her på siden. Vores store restparti er også stedet, hvor du skal holde øje, hvis du ønsker de vildeste tilbud på mærkevarer. Her kan du eksempelvis finde returvarer til helt uhørt nedsatte priser.

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.