Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Løbeshorts

Løbeshorts – Shorts til løb, sport og fritid

Pro-Dress.com byder på shorts til alle lejligheder. Her finder du kvalitets løbeshort i lækker trendy stil, der egner sig perfekt til såvel løbeturen, som sport og fritid. Sortimentet byder både på shorts til herrer og damer. 

Bliv klædt godt på til løbesæsonen og glæd dig over professionelt design med bl.a. Pro-Dry materiale og designs, der kan bruges af såvel mænd som kvinder. Vi byder bl.a. på:

 • Løbeshorts
 • Sportsshorts
 • Fritidsshorts

 

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store sortiment af sportstøj og løbetøj, der bl.a. tæller professionelle mærker med designs som:

 • Løbebukser
 • Løbetights
 • Løbetrøjer
 • Løbe T-shirts
 • Løbejakker
 • Løbestrømper
 • Løbesko
 • Løbebælter

 

Der er alt, hvad du lige behøver til løbeturen, når du handler hos os. Vi giver hel familien mulighed for kvalitetstøj fra inderst til yderst i højeste kvalitet – altid til små priser, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Ud over alle former for beklædning til løb, sport og fritid, så byder vi også på et stort udvalg af arbejdstøj, arbejdsfodtøj, sikkerhedstøj og sikkerhedsfodtøj – naturligvis fra de største mærker. 

Løbeshorts høj kvalitet

Når du handler hos Pro-Dress.com, så kan du altid vide dig sikker på høj kvalitet. Vi har nemlig sørget for professionelle leverandører og producenter, der alle sætter en stor ære i at producere slidstærke, smarte og innovative designs. Her finder du bl.a.:

 • High-tech materialer med Pro-Dry function
 • Slidstærke syninger og sømme
 • Høj komfort og perfekt pasform

 

Der er noget for både ham og hende, når du handler shorts og løbeshorts hos Pro-Dress.com. Glæd dig også over vores store udvalg af hoodies, sweatre, T-shirts, løbestrømper og løbesko. 

Pro-Dry materiale

Vores spændende sortiment byder bl.a. på innovative materialer og teknologier som Pro-Dry. Her får du materiale, der ikke alene er yderst komfortabel men også yderst funktionelt. Skønne egenskaber, der bl.a. er med til at holde dig veltempereret med det hurtigttørrende materiale, så du kan koncentrere dig om din løbetur i stedet. 

Perfekt pasform

Pasformen er som altid perfekt, når du handler hos Pro-Dress.com. Her finder du lækkerier til både mænd og kvinder, der er designet med god pasform for øje og ikke mindst høj komfort.

Høj komfort

Sammen med lækker pasform, så er komfort af medvirkende betydning for, at du kan præstere godt på din løbetur. Det har stor indflydelse på dit velvære. 

Husk at god komfort og perfekt pasform i høj grad også afhænger af, at du har valgt den rette størrelse. Er du i tvivl om din størrelse, så glæd dig over de mange smarte størrelsesguides, som du finder her på siden. Her finder du bl.a. størrelsesguides til de forskellige mærker samt smarte demo-videoer, der kan vise dig mange af de spændende funktioner, som vores produkter byder på. 

Ingen basisgarderobe uden løbeshorts

Der er mange former for beklædning, der kan være med til at give dig den perfekte basisgarderobe – også løbeshorts. Find dem her i klassisk og elegant flot design, der bl.a. byder på sorte løbeshorts i behageligt materiale.

Suppler også din basisgarderobe med løbetrøjer eller T-shirts med trendy print eller smarte poloshirts i elegant look. Find de perfekte løbesko i innovativt design – løbesko, der kan være med til at gøre en forskel for din præstationsevne. 

Cool shorts og innovative løbesko

Vi byder ikke blot på trendy og cool shorts til løbeturen – vi byder også på løbesko, der er lidt ud over det sædvanlige. Her finder du helt enestående innovative teknologier, der bl.a. byder på indblæste luftbobler i sålen for lettere og mere komfortabelt design, yderst fleksible såler og en stødabsorbering i særklasse. Dertil kommer det smarte design, den lette lukkemekanisme og svedabsorberende og svedtransporterende egenskaber. En løbetur er bestemt ikke kedelig, når du klæder dig i alt det bedste fra Pro-Dress.com.

Lækre løbeshorts dame

Hos Pro-Dress.com finder du løbeshorts kvinder gerne vil have i garderoben. Sorte, stilfulde og komfortable – det er bl.a. hvad sortimentet byder på, når du handler shorts, sportsshorts og løbeshorts hos os.

Smarte løbeshorts herre

Vi byder bl.a. på trendy og klassiske løbeshorts mænd kan bruge til både sport, fritid og løb. Du kan glæde dig til lækre materialer og høj komfort, når du handler smart og funktionel løbetøj hos os. 

Sorte løbeshorts unisex

Pro-Dress.com byder på løbeshorts i unisex design. Det betyder, at disse shorts kan bæres af både damer og herrer. Find det perfekte par shorts til basisgarderoben, så du altid er velklædt til spændende aktiviteter løb eller en hyggelig strandtur – iklædt smarte shorts fra Pro-Dress.com. 

Løbeshorts udsalg

Hos Pro-Dress.com byder vi også på tilbud på løbeshorts. Her finder du kvalitetsshorts i klassiske farver. Forkæl dig selv eller én du holder af med alt det bedste fra de hotteste mærker. Her kan du også finde store rabatter og besparelser på de største mærker på vores restparti-side. Her kan du bl.a. finde returvarer, hvor blot emballagen har været brudt, men varen intet fejler – altid til helt uhørt lave priser. 

Få et godt tilbud til dit sportshold

Hvert år leverer Pro-Dress.com sportstøj og fritidstøj til en lang række sportshold. Vi tilbyder påtryk af navn og logo, så du og dit hold altid kan se professionelle ud, når det gælder. 

Kontakt os for en snak om jeres muligheder på tlf. 24 45 76 62.

Få en god firmaaftale

Vi leverer årligt en stor mængde arbejdstøj, sikkerhedstøj og arbejdsfodtøj til både ind- og udland. Vi byder nemlig på de mest attraktive firmaordninger, når det gælder profilbeklædning.

Her kan du og dine medarbejdere også spare tid og penge ved at bestille arbejdstøj igennem vores populære medarbejder webshop. Her kan den enkelte medarbejder selv logge ind og bestille det arbejdstøj, der lige mangler. Her kan I få bestillingen personpakket og direkte leveret på virksomheden for let distribution.

Skal din virksomhed have besøg af Demobussen?

Vi kører hvert år rundt til en lang række virksomheder og fremviser vores professionelle mærker. Her kan du som medarbejder eller indkøber selv opleve den høje kvalitet inden du handler ind. Vi kommer også gerne og besøger din virksomhed med Demobussen. Kontakt os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com

Spørg os bare

Har du spørgsmål til din ordre, en mulig firmaaftale eller måske en bestemt vare, så fang os på chatten eller giv os et ring på tlf. 24 45 76 62. Du kan også skrive til os – vi svarer altid indenfor 24 timer.

 

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.