Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Løbebukser

Løbebukser – Få de perfekte løbebukser til små priser

Hos Pro-Dress.com finder du altid billige løbebukser. Høj kvalitet, lækker pasform, slidstærke materialer og smart design – så bliver det ikke bedre.

 

Vi byder på lækkerier til såvel herrer som damer, og du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i det store og trendy sortiment, der ud over alle former for løbetøj, løbesko og jakker også byder på alle former for sportstøj og fritidstøj til hele familien. 

Vi klæder både damer, mænd og børn på med alt det bedste fra inderst til yderst fra de største og mest populære mærker – altid til små priser. 

Løbebukser – Altid høj kvalitet

Vi byder på creme de la creme, når det gælder høj kvalitet i kombination med smart design. Her finder du løbebukser, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi har fundet de bedste leverandører, der alle har fokus på ikke alene smart design, men også funktionelt design. Her finder du:

 1. Designs i slidstærke materialer
 2. Pasform og farver der holder
 3. Lækker pasform og høj komfort

 

Det skal være komfortabelt at være klædt lækkert på til løbeturen – og så skal det være praktisk. Her finder du et væld af lækre detaljer, der kan gøre den store forskel for dig og din løbetur.

Lækker pasform

Pasformen er altid vigtig, når det gælder komfort. Her finder du masser af designs, der har fokus på netop den gode pasform. Bløde sømme og syninger er med til at sikre dig tøj, der bare føles behageligt på kroppen. 

Husk dog, at den rette størrelse kan gøre den store forskel, når det gælder komfort. Dit tøj, uanset design, mærke og farve, skal sidde rigtigt på kroppen for at komforten skal være i top. Her kan du med fordel benytte dig af vores mange smarte størrelsesguides, som du finder her rundt omkring på siden.

Smarte størrelsesguides

Vi vil gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt at handle online. Når du handler løbebukser online, så benyt dig endelig af vores størrelsesguides. Her kan du se, hvor du skal tage mål på din krop for at sikre de rette mål og dermed den rette størrelse, der passer perfekt til din krop og dermed giver dig højest mulig komfort. 

Mange demo-videoer

Uanset, om det gælder løbesko, fritidstøj, sportstøj eller arbejdstøj, så kan du her på siden finde en lang række videoer til demonstration af de forskellige produkter. Her fortæller vi bl.a. om produktets mange spændende egenskaber.

Mange smarte varianter

Få den løst eller tætsiddende. Få dem med eller uden lommer. Få dem med eller uden reflekser. Udvalget er stort, og du kan glæde dig til mange smarte varianter uanset, om du handler løbebukser, løbejakker, fritidstøj, sportstøj eller løbesko. Vi har sørget for det hele til dig – online, let, praktisk og billigt.

Løbebukser med lomme til iPhone

Skal du have din smartphone med på løbeturen, så fortvivl ej. Der er nemlig masser af spændende muligheder, når du handler hos Pro-Dress.com. Her finder du bl.a. løbebukser og træningsbukser med smart lomme med lynlås, så du kan sikre dig, at din smartphone ikke falder ud af lommen under aktivitet. 

Vi byder også på de populære løbebælter, hvor du ikke alene kan opbevare din smartphone på tryg og komfortabel vis, men hvor der også er udtræk til høretelefoner samt mulighed for opbevaring af små praktiske vandflasker til løbeturen. 

Et væld af lækre detaljer

Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Når du handler løbebukser og løbetights hos Pro-Dress.com, så er der ikke sparet på detaljerne. Her finder du eksempelvis bukser med:

 1. Funktionelt design med Pro-Dry materiale
 2. Stretch-materiale for maksimal komfort
 3. Snor i taljen for perfekt pasform
 4. Praktisk lomme med lynlås
 5. Reflekser

 

Her kan du både blive set i trafikken samt holde styr på varmen med det smarte og funktionelle Pro-Dry materiale designet for maksimal komfort. Det er altid bare så meget mere lækkert at komme ud på løbeturen, når udstyret er i orden. Vi udstyrer dig med det bedste af det bedste til løbeturen. Glæd dig til at gå på opdagelse i lækkert sportstøj til både mænd og kvinder.

Flotte løbebukser herre

Løbebukser til mænd er bestemt ikke kedelige, når du handler hos Pro-Dress.com. Sortimentet byder som oftest på både trendy og de mere klassiske løbebukser. Her finder du også som oftest de populære sorte løbebukser i flere trendy varianter. 

 • Løbebukser til mænd i mange spændende varianter

 

Forkæl dig selv eller din garderobe med lækkerier fra Pro-Dress.com. Her byder vi også på cool accessories som løbebælter, sportstasker, løbekasketter m.m.

Smarte løbebukser dame

Hos Pro-Dress.com finder du løbebukser damer elsker for det smarte designs og den høje komfort. Vi byder på lækker pasform og årstidens hotteste trends. Du finder naturligvis masser af designs på bukser og løbebukser med bl.a. smarte og praktiske lommer, så du også har mulighed for at medbringe din smartphone på løbeturen. Er du mere til løbebukser uden lommer, så kan du bl.a. glæde dig over smart og funktionelt løbebælte med plads til både smartphone og høretelefoner.

 • Løbebukser kvinder elsker at have på

 

Find præcis de løbebukser eller løbetights, der matcher din stil bedst. Her kan du i den grad lade din personlighed komme til rette med valg af præcis det løbetøj, der matcher din personlige stil. 

Udvalget er stort – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for de mange spændende kombinationsmuligheder, som vores store sortiment byder på indenfor sportstøj, løbetøj og fritidstøj.

Alt i løbetøj

Vi byder ikke alene på smarte løbebukser. Vi byder på alt i løbetøj. Her finder du et stort og professionelt udvalg af bl.a.:

 • Løbesko
 • Løbetrøjer
 • Løbejakker
 • Løbehuer
 • Løbecaps
 • Løbebælter
 • Løbeshorts
 • Løbeveste

 

Du kan hurtigt opdatere løbegarderoben med alt det bedste fra de største mærker, når du handler hos Pro-Dress.com – vi har nemlig sørget for det hele til dig, der gerne vil handle online med hurtig levering og små priser. 

Løbebukser udsalg

Hos Pro-Dress.com byder vi også på tilbud på løbebukser. Her kan du som oftest finde de mest uhørt lave priser på ikke alene løbetøj, men alle vores populære mærker. Vi har forhandlet de bedste rabatter hjem til dig, der gerne vil forkæles med de største og bedste mærker til små priser.

Vores restparti side er også stedet, hvor du skal holde øje, hvis du vil finde helt uhørt lave priser på fede designs. Her kan være tale om returvarer, der intet fejler, men hvor emballagen blot er brudt. Det er også her, at du finder rester fra tidligere kollektioner og andre helt specielle tilbud.

Hurtig levering hos Pro-Dress.com

Vi ved, at du sikkert venter din ordre – derfor sørger vi for hurtig ekspedition. Vi behandler din ordre samme dag, når blot den er indgivet inden kl. 16.00. Det er en del af vores altid gode service. 

Løbetøj til hold, organisationer og virksomheder

Vi leverer årligt tøj, sportstøj, fritidstøj og arbejdstøj til en lang række sportshold, organisationer og virksomheder i både ind- og udland. Vi vil også gerne levere til din.

Ønsker du et godt tilbud på sportstøj, løbetøj eller arbejdstøj, så kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 43 32 63 70. Du kan også skrive til os på info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.