Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Løbebælte

Løbebælte – Smart og praktisk

Hos Pro-Dress.com finder du løbebælte i både smart og praktisk design. Glæd dig over flere varianter, der ikke alene er funktionelle og kan sikre dig tryg opbevaring af dine ting som bl.a. smartphone og små vandflasker, men også give dig den bevægelsesfrihed, der skal til for at opnå den rette løbestil og højst mulig komfort.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Her finder du:

 • Løbebælte med plads til vandflasker
 • Løbebælte med gennemgang til øretelefoner

 

Gør løbeturen mere komfortabel med denne praktiske form for opbevaring. Lette materialer og smart design gør dig lidt smartere og måske hurtigere med den øgede bevægelsesfrihed og ekstra vand til turen.

Pro-Dress.com byder ikke kun på løbebælte, men også et stort udvalg af løbesko, løbetrøjer, løbebukser, løbestrømper, løbekasket og ikke mindst løbeveste. Find din egen favorit og forkæl basis- og sportsgarderoben med bl.a. lækkerier som skønne hoodies, windbreakers, caps samt vores øvrige sortiment af lækkert fritidstøj til hele familien – altid faste lave priser hos Pro-Dress.com. 

Løbebælte høj kvalitet

Når du handler løbebælte hos Pro-Dress.com, så kan du altid vide dig sikker på høj kvalitet – vi forhandler nemlig kun de bedste mærker. Her finder du bl.a. slidstærke produkter, hvor både smukt design og funktionalitet går op i en højere enhed. Ens for alle designs er:

 1. Slidstærke designs
 2. Solide syninger og lynlåse
 3. Gode indfarvninger, der holder til vask
 4. God pasform

 

Gør løbeturen så meget federe med det rette udstyr. Du finder det hele og mere til med skønne accessories og løbetøj fra Pro-Dress.com i højeste kvalitet fra de mest populære mærker til altid lave priser. 

Funktionelt design

Du finder som oftest både smarte og funktionelle designs, når du handler hos Pro-Dress.com. Det gælder også, når du handler løbebælte. Her får du lækkerier og skønne detaljer som:

 • Gennemgang til høretelefoner
 • Plads til opbevaring
 • Reflekser
 • Solide lynlåse
 • Plads til opbevaring af små vandflasker – vandflasker medfølger

 

Frisk, flot og funktionelt design, så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være de altid lave priser og den hurtige levering, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Lette materialer

100% polyester giver dig ikke alene et slidstærkt materiale, men også et utroligt let materiale – ingen ekstra tung byrde til at tynge på løbeturen – her fører vi lette og funktionelle designs. Også, når det gælder løbebælte. 

Tryg opbevaring af telefon

Er du på udkig efter løbebælte til telefon, så kan du roligt glæde dig til det spændende sortiment, der naturligvis også byder på tryg opbevaring af din telefon under løbeturen. Pro-Dress.com byder på løbebælte smartphone design. Her skal du ikke være bekymret for at tabe din telefon under løbeturen med denne sikre og komfortable opbevaring, der giver dig god bevægelsesfrihed af både arme og hænder. 

Løbebælte til vand

Vand med på løbeturen? Med smart løbebælte fra Pro-Dress.com er du altid godt på vej på løbeturen med ekstra vand til at udholde turens udfordringer. Løbebælte til vand kan gøre den store forskel især i sommersæsonen – glæd dig til alt det bedste til løbeturen hos Pro-Dress.com. 

Løbebælte udsalg

Du finder også tilbud på løbebælte hos Pro-Dress.com. Her får du friske lave priser og uhørte tilbud, som du finder på vores restparti-side, der bl.a. byder på lækkerier fra tidligere kollektioner og returvarer. Hold øje med siden og spar masser af penge på de største og mest populære mærker. 

Innovative løbesko

Vi fører bl.a. nogle af markedets mest populære mærker indenfor lette sportssko – her kan du finde de perfekte løbesko til løbeturen. Innovative teknologier som svedtransporterende og svedabsorberende materialer samt indblæste luftbobler i sålen for lettere materiale og bedre stødabsorbering er blot nogle af de overlegne egenskaber, som vores professionelle mærker byder på. 

Du kan roligt glæde dig til alt det bedste af det bedste fra Pro-Dress.com – både til løbeturen, til fritid, til arbejdsbrug og ikke mindst, når det gælder accessories. 

Prisgaranti

Vi vil gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt at handle online. Derfor finder du ikke blot hurtig levering, men også lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com. Ikke nok med det, så tilbyder vi prisgaranti på vores varer. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder præcis den samme vare billigere et andet sted. 

Få en god aftale

Uanset om det er til din sportsklub, din virksomhed eller din organisation, så kan du altid kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi leverer årligt en stor mængde sportstøj, fritidstøj og arbejdstøj til private og virksomheder i både ind- og udland. Vi vil også gerne levere til dig.

Kontakt os allerede i dag for en snak om dine mange muligheder hos Pro-Dress.com. Du kan fange os på chatten eller på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com.

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.