Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Golftøj

Her på siden har vi samlet hele vores sortiment af golftøj. Det rigtige golftøj og udstyr er helt essentielt for at få en god oplevelse på golfbanen. Og det gælder sådan set uanset, om du først nu skal i gang med at lære at spille golf, eller om du er den helt store golfer med mange års erfaring. Vi garanterer golftøj i højeste kvalitet, når du handler med os. Derfor behøver du aldrig være i tvivl om standarden, når du køber dit golftøj fra Pro-Dress.com. Af denne grund finder du kun anerkendte kvalitetsmærker hos os, og du kan vælge mellem golftøj fra nogle af markedets førende producenter. For os er det vigtigt at kunne tilbyde et stort udvalg, da du skal kunne vælge lige den model, der falder i din smag.

Lækkert golftøj til faste lave priser

Der er intet som at føle sig velklædt. Hos Pro-Dress.com har du alle chancer for at føle dig lækkert, komfortabelt og ikke mindst funktionelt klædt på – også, når det gælder golftøj. Vi byder på golftøj i mange spændende varianter og ikke mindst i højeste kvalitet, så du altid kan være velklædt, varmt eller praktisk klædt på – uanset sæson. Vi byder bl.a. på:

 • Golf polo shirts
 • Golf T-shirts
 • Golf sweatshirts
 • Golfskjorter
 • Golfbukser
 • Golfshorts
 • Golfjakker
 • Golfstrømper
 • Golfcaps
 • Golfhuer
 • Regnbukser golf
 • Regnjakke golf
 • Golf windbreakers
 • Undertøj

 

Vi sørget for lækker kvalitet og ikke mindst lækker pasform i smarte designs. Det gælder til både herrer og damer og ikke mindst junior, der gerne vil være velklædt og klar til golfbanen. Alt det bedste fra Pro-Dress.com til hele familien til altid faste lave priser.

Høj kvalitet

Du får intet mindre end den bedste kvalitet, når du handler hos os. Vi har udvalgt de bedste producenter, der ikke alene elsker at kreere et flot design, men som også går meget op i både pasform, komfort og funktionalitet. Her finder du således:

 1. Kvalitet i særklasse
 2. Nøje udvalgte materialer – nogle med innovative teknologier 
 3. Slidstærke syninger, sømme og ribkanter
 4. Farver og pasformer, der holder selv efter utallige vaske
 5. Lækker pasform
 6. Høj komfort

 

Det er bare lidt mere lækkert at handle dit høj hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for det bedste til ikke alene dig og din familie, men også masser af lækkerier, der egner sig perfekt til en pakke til en du holder af. Pro-Dry teknologier og Cool-Max materialer er blot nogle af de innovative egenskaber, der kendetegner vores golftrøjer og golftøj.

Få alt dit golftøj online

Aldrig har det været lettere at handle alt dit tøj på nettet. Hos Pro-Dress.com byder vi på masser af online golftøj, så du stille og roligt kan sidde hjemme i sofaen og bestille præcis det golftøj, som du lige står og mangler. 

Vi sørger for den bedste kvalitet, og vi har gjort det så let som overhovedet muligt at handle præcis det tøj til golf, som du har behov for til din basisgarderobe. Vi byder på lækkerier til alle sæsoner – lækkerier, som du trygt og roligt kan sidde hjemme og bestille online. Vi gør det nemt for dig at være golfspiller med et stort og spændende sortiment af alt, hvad hjertet kan begære af golftøj til både mænd, kvinder og børn.

Golftøj – det skal du vide

At spille golf handler ikke kun om tekniske egenskaber – det handler i høj grad også om at føle sig godt tilpas på banen. Her spiller den rette form for beklædning en afgørende betydning for din generelle komfort. 

Golftøj skal sidde godt på kroppen. Det skal være komfortabelt og pasformen skal være i orden. En afgørende faktor for perfekt pasform er bl.a. at få den helt rette størrelse, så du får bedst mulig bevægelsesfrihed og tøj, der følger din krop, når du svinger golfkøllen. Benyt dig gerne af vores populære størrelsesguides, så du kan sikre dig perfekt størrelse og perfekt pasform.

Uanset du er på udkig efter strik, fleecetrøje, softshell jakke, pullover, sweatshirt eller måske poloshirt og T-shirt, så skal den være komfortabel for kroppen. Her byder vi eksempelvis på materiale i lækker piqué og 100% blødt kæmmet bomuld. Pro-Dress.com – når komforten skal være i top.

Smart golftøj damer

Hos Pro-Dress.com er golftøj dame design bestemt ikke kedeligt. Her finder du nemlig både klassiske og trendy farver samt lækre materialer, der kan give dig den perfekte pasform og komfort, når du befinder dig på golfbanen. 

 • Golftøj til kvinder i mange spændende varianter

 

Afhængig af sortiment og årstidens hotteste trends, så byder vi på klassiske farver som rødt, blåt, lyserødt, hvidt, sort eller grå og mange flere spændende farver. Find også skønne farvekombinationer og prints på T-shirts, sweatshirts, skjorter, poloshirts og bukser. Vi byder naturligvis på et væld af jakker, der egner sig perfekt til golfbanens mange slags vejrforhold.

Elegant golftøj herrer

Golftøj til mænd er bare creme de la creme, når du handler hos Pro-Dress.com. Lækre poloshirts i spændende varianter med piqué, fladstik og 100% kæmmet bomuld. 

 • Golftøj til mænd i lækker kvalitet i 100% kæmmet bomuld og piqué kvalitet

 

Skal du være elegant, skal du være velklædt – så skal det være med golftøj fra Pro-Dress.com. Vi har det perfekte tøj med høj komfort, lækker pasform og ikke mindst designs i slidstærk kvalitet. Vi klæder mænd smart, elegant og ikke mindst funktionelt på til hver en lejlighed.

Flot junior golftøj

Er du på udkig efter lækkert golftøj junior vil elske, så tag et kig på vores store sortiment. Her finder du alle tænkelige varianter, som med fordel kan gøres brug af på golfbanen. Lækre og ikke mindst smarte poloshirts, T-shirts med print og uden, lækre strømper, bukser, sweatshirts, skjorter og meget mere. Vi byder på alt, hvad hjertet kan begære af blødt, smart og komfortabelt tøj til børn og teenagere.

Golftøj outlet

Det føles altid som at gå i outlet, når du handler tøj, sportstøj og golftøj hos Pro-Dress.com. Vi vil nemlig være Danmarks billigste, men vi vil også være de bedste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, og at vi kun udbyder de største mærker. 

 • Faste lave priser på fritidstøj, sportstøj, golftøj og arbejdstøj hos Pro-Dress.com

 

Vi har forhandlet os frem til yderst gode forhandleraftaler – det er lave priser, der kommer dig til gode, når du handler hos Pro-Dress.com.

Golftøj udsalg

Pro-Dress.com byder altid på golftøj tilbud. Her finder du billigt golftøj i mange spændende varianter til hver sæson, så du altid kan være varm, velklædt og komfortabel i dit tøj – også på golfbanen. Vi byder tilmed på faste lave priser på alle former for fritidstøj, sportstøj og arbejdstøj til såvel herrer, damer som børn. 

Tjek også vores restparti side ud, hvor du kan finde helt utrolige rabatter og store besparelser på alle de hotteste mærker af professionel og smart tøj til hele familien. Vi klæder nemlig hele familien på med kvalitet fra inderst til yderst. Vores restparti består ofte af varer fra tidligere kollektioner, returvarer, der intet fejler og andre spændende tilbud.

Prisgaranti hos Pro-Dress.com

Vores service er altid i top. Det samme er vores kvalitet. Vores priser er til gengæld helt i bund. Vi giver dig alligevel prisgaranti, når du handler hos os. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder præcis den vare du har købt billigere et andet sted. Vi vil nemlig være Danmarks billigste og ikke mindst din foretrukne online forhandler. Det betaler sig at handle hos Pro-Dress.com.

Vi ekspederer din ordre samme dag

Uanset om du handler golftøj, sportstøj, fritidstøj, arbejdstøj eller fodtøj hos os, så sørger vi altid for hurtig levering. Vi ved, at du måske lige står og mangler det, som du har bestilt – derfor sørger vi for at ekspedere din ordre samme dag, når blot du har indgivet din ordre inden kl. 16.00.

Størrelsesskemaer og videoer

På vores hjemmeside, så finder du et væld af spændende demo-videoer af både tøj og fodtøj. Vi vil gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt at handle online hos os – også, når det gælder golftøj. Du finder også et stort udvalg af størrelsesguider, der kan hjælpe dig med at finde de præcise mål og dermed den rette størrelse og pasform på dit tøj.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.