Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre

Restparti

Her på siden finder du vores restpartivarer, som er mærket med "RESTPARTI". På disse varer kan du virkelig opnå rigtigt store besparelser. Du kan f.eks. spare op til 90% på enkelte produkter, så det er først til mølle princippet. Her finder du bl.a. helt nye varer, som ligger på vores reoler.

De enkelte modeller kan være udgået fra vores producenter, og/eller det kan være produkter, som har været ombyttet, hvor original-emballagen er gået i stykker under en transport og derfor ikke kan sælges til fuld pris. Alle disse produkter, som du finder på denne side nedenfor, findes f.eks. kun i én farve eller én størrelse. Varerne fejler altså intet, men er blot varer vi har fået retur grundet eksempelvis fejl størrelse eller fordi kunden har fortrudt. Vi glæder os til at forkæle dig med rester fra de største og mest kendte mærker på markedet - til helt uhørt lave priser.

De mest populære mærker til de mindste priser

Der er virkelig store besparelser, når du handler mærkevarer hos Pro-Dress.com – især, hvis du gør brug af vores populære side med restparti. Vores restparti er altid i konstant flow, så derfor gælder det om at være hurtig, når du finder den vare, som du rigtigt godt kunne tænke dig med disse uhørt store besparelser. Vores først til mølle princip er nemlig gældende, da der som oftest kun er en enkelt model eller få tilbage fra dette restparti. Her er det nemlig ofte muligt at få:

 • Markedets mest populære mærker
 • Markedets mest populære designs
 • Markedets mest populære farver, former og længder
 • Markedets absolut laveste priser

 

Det er næsten for godt til at være sandt – men du kan rent faktisk spare helt op til 90% på kvalitetstøj og sko fra de største producenter på markedet – hold blot øje med denne restparti side, hvor du altid kan finde spændende tilbud.

Spar op til 90%

De helt vanvittige priser, som du ind i mellem støder på her på denne side med varer i vores restparti kan give dig besparelser på helt op til 90%. Der er altså tale om varer, der intet fejler, men blot er kommet retur måske med ødelagt emballage og derfor ikke kan sælges til fuld pris. 

Du kan spare helt op til 90% på dit yndlingsmærke – blot du holder øje med denne spændende side med vores restpartier og sørger for at handle hurtigt. Af og til ligger vi også inde med enkelte rester fra de mest populære mærker fra foregående kollektioner. Her kan du finde enkelte størrelser, så du skal derfor være opmærksom på, at disse varer i vores restparti ikke findes i alle størrelser. 

Store mærker – små priser

Hos Pro-Dress.com forhandler vi kun de mest professionelle og mest populære mærker på markedet. Det betyder, at du til hver en tid kan finde mærker fra markedets største producenter her på vores side, da vi kun forhandler højeste kvalitet. 

Her finder du altså de største og mest kendte mærker til uhørt lave priser - her kan du bl.a. finde varer fra:

 • Helly Hansen
 • Kansas
 • Mascot
 • Snickers
 • Blåkläder
 • Airtox
 • HKSDK
 • SIKA
 • F. Engel
 • Dunlop
 • Cofra 
 • Elten
 • Brynje

 

Vi fører markedets nyeste trends og farver til både herrer og damer og naturligvis også til børn. Her finder du både fritidstøj til hele familien samt arbejdstøj og arbejdssko. Vi frister med lidt af hvert på vores populære side med restparti. Her kan du finde noget for alle aldre og til både fritidsbrug og arbejdsbrug.

Billige jakker fra de største mærker

Hos Pro-Dress.com kan du altid være sikker på at få højeste kvalitet fra de største mærker – du kan også være heldig at finde netop billige jakker fra de største mærker til meget små priser her på vores restparti side. Det handler om at slå til i en fart, da vi ofte kun har et enkelt eksemplar af hvert model på lager her i vores restparti afdeling. Du kan dog finde de fedeste mærker og mest populære jakker til uhørt lave priser her hos os. 

Billige trøjer til både herrer og damer

Vores restparti byder ofte også på flotte og stilfulde trøjer til både herrer og damer. Her kan du finde billige trøjer fra de største mærker. Her finder du billig sweater, billig polo, billig T-shirt, hoodie og meget mere. Her finder du både de nyeste og mest cool designs samt rester fra tidligere kollektioner til uhørt lave priser.

Billige bukser til både arbejdsbrug og fritidsbrug

Skal du have lækkert design fra de største og mest populære mærker, skal du have højeste kvalitet, og skal du have små priser, så hold øje med vores altid billige bukser her på vores restparti side. Her kan du være heldig at finde præcis de bukser, som du længe har drømt om, men måske ikke fået købt endnu – og så endda med store besparelser. 

Billige sko til ham og hende

Aldrig har det været lettere at finde billige sko end på vores populære restparti side. Hos Pro-Dress.com finder du altid favorable priser, men vores restparti byder på helt vanvittige priser på både sko og sikkerhedssko fra de største mærker – her finder du med jævne mellemrum billige sko til både ham, hende og børnene.

Billigt arbejdstøj i højeste kvalitet

Som en af Danmarks største udbydere af arbejdstøj, så kan du også være heldig at finde spændende restpartier på arbejdstøj her på siden. Jakker, skjorter, trøjer, bukser og meget mere – find det du lige står og mangler til små priser hos Pro-Dress.com.

Billige arbejdssko og billige sikkerhedssko

Find dine nye sikkerhedssko eller sko til små priser hos Pro-Dress.com’s restparti. Her kan være tale om sko og sikkerhedssko fra bl.a. kendte mærker som HKSDK, Airtox, SIKA, Elten og Brynje m.fl. – altid store besparelser at hente på vores populære restparti side.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.