Fri fragt på ordrer over 499,-     •     Særlige Leveringstider     •     OBS! Vi holder lukket i kundeservice og for afhentning: Mandag d. 05/06

læs mere
Læs mindre

Prisgaranti

Pro-Dress.com giver prisgaranti. 

Det betyder, at vi matcher prisen på en vare, hvis du finder en identisk til lavere pris et andet sted i Danmark.

Prisgaranti hos Pro-dress.com

Prisgarantien gælder indenfor samme uge og du skal blot sende os dokumentation på, hvor varen kan købes billigere til info@pro-dress.com  
Har du allerede købt varen hos os, oplyser du bare dit fakturanummer og vi refunderer restbeløbet.

  • Prisgarantien er betinget af, at den butik du har fundet varen billigere hos, er dansk (har et dansk CVR nr.) og også har varen fysisk på lager (ikke skaffevare med leveringstid fra 2-8 dage) samt er oprettet som godkendt forhandler.
  • Prisgarantien gælder den totale købspris inkl. evt. fragtgebyr den anden butik evt. måtte have.
  • Prisgarantien gælder ikke kø-tilbud, Spotpriser, ophørsudsalg, procentnedsættelser på hele sortimentet eller slagtilbud.
  • Det er ikke muligt at bruge rabatkoder ved prisgaranti.


"Vi forbeholder os ret til at afvise din anmodning." 

 

Altid PRISGARANTI hos Pro-Dress.com

Med prisgaranti hos Pro-Dress.com er du næsten sikret Danmark bedste og billigste leverandør af fritidstøj og arbejdstøj og arbejdssko til både ham, hende og til børnene. Vi klæder hele Danmark på til billige priser. Finder du vores varer, men til billigere priser på andre webshops, så bare rolig… vi matcher prisen. Vi vil være din foretrukne leverandør online. Pro-Dress.com er din garant for kvalitetstøj til små priser – og så har vi tilmed levering over hele landet samt til udlandet. Vi klæder hele familien på med hurtig levering og prisgaranti.

Prisgaranti OG god service – så bliver det ikke bedre!

Vi har naturligvis også prisgaranti på arbejdstøj. Pro-Dress.com tager gerne turen ud til din arbejdsplads med vores demobus, såfremt I måtte have et ønske om professionelt arbejdstøj eller arbejdssko til favorable priser. Du finder desuden en lang række størrelsesguider til alle vores professionelle mærker indenfor arbejdstøj og arbejdssko. Du finder også et væld af demonstrations videoer på alt vores arbejdstøj og arbejdsfodtøj, så du til enhver tid kan føle dig ”rigtigt klædt på” til at vælge den rigtige størrelse, når du handler online her på vores webshop, hvor du selvfølgelig får prisgaranti. Ud over vores prisgaranti og billige priser, som du naturligvis finder hos PriceRunner, så er vi også stolte af vores gode service. 

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

Læs også om

 

Pro-Dress.com afsender pakker med GLS og PostNord, der leverer vores varer ud i hele verden.

 

 

Det siger vores kunder… Se alle anmeldelser
Vi har de førende mærkerSe alle mærker
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.