Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Hos Pro-Dress.com støtter vi op om Miljøvenlig Pakning.

Pro-Dress.com viser omsorg for miljøet.

Sammen med andre virksomheder, forsøger vi at nedbringe emballagespild og derved bruge mindre af jordens ressourcer. Denne mission er Pro-Dress.com en del af og det viser vi gerne med dette badgen fra Miljøvenlig Pakning.

Miljøvenligpakning

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis vi alle gør en forskel

Hos Pro-Dress.com tager vi mange initiativer til at støtte gode formål. Et af disse gode formål er naturligvis også at støtte op om miljøvenlig pakning. Hvert år bruges der uanede ressourcer på pakning på globalt plan. Den mængde emballage, der bruges årligt i Danmark svarer til mere end 65.000 træer – dvs. mere end 38 fodboldbaner fyldt med træer. Svarende til alle disse træer forbruges der årligt så store mængder emballage fra danske virksomheder. Det kan vi alle være med til at minimere og dermed gøre en forskel for miljøet og den verden vi alle skal være med til at give videre til generationer efter os. Hos Pro-Dress.com støtter vi op om miljøvenlig pakning. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel ved at vise omsorg for miljøet. Hvis vi alle gør en aktiv forskel, så kan det i den grad nedbringe emballagespild og bruge mindre af jordens ressourcer.

Pro-Dress.com tænker på mere end bare produkter

Vi elsker at sende vores mange spændende produkter ud til vores kunder i såvel Danmark som i store dele af den øvrige verden. Det gør vi gerne med omtanke for miljøet. Vores medarbejdere tænker dagligt i at minimere ressourcer, når det handler om emballage. Dette gøres for at tænke mest muligt på såvel samfund som jordens ressourcer. Pro-Dress.com støtter også en lang række øvrige gode formål ud over miljøvenlig pakning. Vi tænker på mere end bare produkter.

Du kan også gøre en forskel

Hos Pro-Dress.com opfordrer vi også vores kunder til at gøre en forskel. Ved du eksempelvis på forhånd, at du skal bestille flere ting på vores webshop, så kan du også gøre en forskel ved at sørge for at afgive en samlet ordre, så vi så vidt muligt kan pakke dine ting samlet og dermed være med til at gøre en forskel og minimere den emballage, der bruges på hver enkelt ordre. Lad os sammen hjælpe hinanden med at minimere emballagespild og støtte et godt formål, når det drejer sig om at passe på jordens ressourcer og aktivt gøre en forskel. Pro-Dress.com står klar til at støtte flere gode formål og tager gerne i mod forespørgsler på dette område.

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.