Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
YOU Brands

YOU Brands

Hvem er YOU Brands? YOU Brands blev stiftet i Norge i 1989 og er en af Nordens ledende grossister indenfor profileringstekstiler og gaveartikler. YOU Brands varemærker er YOU, Camus, Blue Rebel, Momenti og NYXX.  YOU Brands har været aktiv på det danske marked siden 1997. Først gennem det danske datter selskab Textil Basen ApS og senere efterfulgt at opkøbet af Camus A/S i 2006. YOU er en af Skandinaviens mest solgte varemærker indenfor profiltøj. Hos Pro-dress.com er vi stolte over at præsentere vores kunder for YOU Brands her på side.

YOU BRANDS TAGER ANSVAR!

Produktionen foregår hovedsagelig på fabrikker i Kina, Indonesien, Indien, Portugal, Bangladesh og Vietnam. Dagligt er 1200 medarbejder involveret i produktionen af de forskellige artikler. Egne kontorer er tilknyttet produktionsstederne for kvalitetssikring af produktionen og der bliver jævnligt gennemført kontrol besøg, både anmeldte- og uanmeldte besøg. Varerne bliver kontrolleret af YOU Brands egne medarbejdere fra Norge lige fra produktionsstart, til levering.

CSR - Corporate Social Responsibility

”CSR er et koncept hvor organisationen integrerer sociale og miljømæssige aspekter i sin virksomhed og i sin samhandel med interessenter på frivillig basis” (EU-kommisionen).

God kvalitet stiller større og større krav til etiske og miljømæssige rammer. Det er en selvfølge, at YOU Brands ønsker at bidrage til at kvalitetssikre disse områder i deres virksomhed. Produkter under YOU Brands mærkenavne bliver kun produceret på fabrikker hvor etisk, lovlig og moralsk standard bliver varetaget på bedst mulig måde. Dette sikres gennem Code of Conduct, BSCI, UN Global Compact og Øko-tex certi ceringer.  

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.