Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

SUNWILL

Sunwill tøj – Krølfri herretøj i høj kvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du det populære mærke Sunwill. Dette stilfulde og imponerende brand har taget Danmark med storm siden sin spæde start i 1963, hvor kvalitet, lækker pasform og høj komfort hurtigt blev kendetegnet for dette altid spændende sortiment af herretøj til brug på job, i fritiden og til festlige lejligheder. Mærket hører i dag under F. Engel.

 

SUNWILL

 

Glæd dig til et spændende sortiment, der byder på krølfri herretøj i både klassiske og tidløse samt trendy og moderne designs med bl.a.:

 • Jakker

 • Veste

 • Bukser

 • Jeans

 • Shorts

 • Jakkesæt

 • Gallatøj

Der er dømt ren forkælelse til dig og din garderobe uanset valg af design. Her er der kælet for de mindste detaljer, så du kan føle dig velklædt og veltilpas om det er til hverdag eller fest.

Til hverdag og fest

Det handler ikke altid kun om, hvilken beklædningsdel på trækker i, men i høj grad også af, hvad du sammensætter den med. Gør hver dag til en fest med smart tøj i stilfuldt eller casual design.

 1. Designs i casual look

 2. Designs i klassisk, tidløst og elegant look

En stilfuld vest kan sagtens kombineres med et par casual jeans for at skabe et elegant og alligevel afslappet udtryk til hverdag. Og omvendt gør det dit jakkesæt så meget mere elegant og sætter lige det sidste cool præg på dit outfit med en vest, når der skal gøres lidt ekstra ud af det.

Kvalitet i særklasse

Der er store tanker bag ethvert designs, så du altid føler høj komfort iklædt Sunwill tøj. Der er nemlig designet i både krølfrit materiale og stretch stof, så at du kan have en høj grad af bevægelsesfrihed – også selv om du eksempelvis er klædt i enten jakkesæt eller kjolesæt.

 • Høj kvalitet

 • Lækker komfort

 • Perfekt pasform

At du her får designs i krølfrit materiale er for de fleste en stor fordel. Krølfri rejsejakkesæt kan måske ligefrem blive dit foretrukne outfit nu, hvor du ved, at du kan se præsentabel ud trods en lang rejse med kuffert andet pakket i tasken end tøj, der ikke må krølles.

Sunwill tøj gør det let for dig, der gerne vil se pæn og anstændig ud i tøjet. Herretøj, som vi bedst kan lide det.

Elegante Sunwill jakker

Det store udvalg af Sunwill tøj byder også et spændende sortiment af jakke. Sunwill jakker er og forbliver et sikkert hit hos mænd i alle aldre.

 1. Blazer

 2. Jakkesæt

 3. Gallajakke

 4. Kjolejakke

Der er alt, hvad du kan drømme om af lækkerier til både hverdag og fest. Find dine egne yndlinge blandt både gallasæt, jakkesæt og blazere til hver en lejlighed.

Cool, casual eller klassiske bukser og shorts

Det bliver aldrig kedeligt at gå på opdagelse i Sunwill tøj – især de mange flotte varianter af både elegante, cool og casual bukser og chinos. Forkæl dig selv med lange bukser, korte bukser og halvlange bukser.

 • Shorts

 • Knickers

 • Bukser og chinos

Find den længde og det design, som du lige står og mangler. Her kan du glæde dig over et væld af farver, længder og materialer med og uden lommer i livet og buk forneden.

Lækre jeans i blød kvalitet

Der er intet som at trække i et par lækre jeans. Dem finder du naturligvis også i et stort udvalg, når det gælder smart og komfortabelt Sunwill tøj.

 • Cool design med eller uden lommer og buk

 • Stretch denim for maksimal komfort

Stretch stof er med til at give dig jeans og cowboybukser med lækker komfort og perfekt pasform – det være sig uanset om du vælger regular fit eller fittet fit.

Gallatøj med høj komfort

Det behøver slet ikke være så stift at trække i gallatøjet – det kan ligefrem være helt behageligt, når du vælger Sunwill tøj til gallafesten. Sortimentet byder bl.a. på lækkerier som:

 • Jakke med svalehale i bistretch

 • Habitjakke faconsyet

 • Gallavest

 • Habitbukser

Sunwill tøj og gallatøj er generelt bare lidt for lækkert at trække i. Der er netop fokus på den gode pasform og med teknologi, der holder tøjet krølfrit med nypresset og glat udseende, så kan du let blive smart i en fart – også selv du selv er på farten.

Om Sunwill

Sunwill tøj har eksisteret siden 1963 og har siden sin begyndelse fokuseret på høj komfort og stilfuldt design til den kvalitetsbevidste mand.

Med brug af krølfri materialer er især traveller habit og chinos populære hos mænd i alle aldre, men også gallatøj og jeans hitter hos ung som ældre.

Sunwill tøj er i dag en del af F. Engel koncernen, der har valgt at bevare det kendte og populære brand Sunwill med kvalitetstøj – du finder det i mange spændende varianter, der byder på både tidløse designs, men også tidens hotteste trends.

Sunwill tøj udsalg

Få de bedste tilbud på Sunwill tøj her hos Pro-Dress.com. Vi byder på alt i herretøj – både galatøj, sportstøj, fritidstøj, arbejdstøj og fodtøj i mange spændende varianter.

Find de bedste tilbud herretøj med hurtig levering her hos Pro-Dress.com. Bestil dit Sunwill tøj inden kl. 16 og vi ekspederer din ordre samme dag.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.