Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

STIGA

Pro-Dress.com tilbyder alt i udstyr. Her finder du Stiga Sports udstyr og Stiga Games til både ude og inde. Skal det være sjovt, muntert, udfordrende og hyggeligt, så er der brug for Stiga.

Vi har sørget for alt det bedste til både store og små. Her finder du nogle af de absolut sjoveste spil, aktivitets-udstyr, beskyttelsesudstyr og køretøjer m.m. Vi tilbyder alt fra Stiga Sports udstyr og Stiga Games udstyr til altid lave priser.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Til store og små

Hos Pro-Dress.com er det altid en glæde, når vi kan glæde andre, og den er sikker hver gang med lækkert Stiga Sports udstyr og Stiga Games udstyr. Her er noget for alle aldre og såvel børn som barnlige sjæle kan hygge sig med små som store udfordringer, spil, leg og aktiviteter med disse spændende produkter fra det altid professionelle Stiga Sports.

Hygge og sport

Stiga Games og Stiga Sports udstyr er produceret til såvel hygge som sport. Her finder du et væld af spændende produkter, der kan sætte gang i den til både hverdag og fest. Skal det være sjovt, så skal det bare være produkter fra denne professionelle producent. Få bl.a. fornøjelsen af altid muntert og professionelt designet:

 • Bordtennis
 • Badminton
 • Basketball
 • Fodbold
 • Løbecykel
 • Løbehjul
 • Kælk
 • Rulleskøjter
 • Skateboard
 • Havespil
 • Sikkerhedsudstyr/beskyttelsesudstyr
 • Træningsudstyr

 

Listen er lang og indbydende og det kan være næsten svært at vælge imellem de mange spændende produkter og aktiviteter, som dette professionelle brand har i sortiment. Hos Pro-Dress.com finder du heldigvis nogle af landets absolut bedste priser, så du behøver ikke nøjes. 

Altid høj kvalitet

Selv om vi har skåret kraftigt i priserne, så er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Vi er stolte af vores samarbejde med denne altid professionelle producent, der giver dig sjove aktiviteter og produkter til hygge, sport og leg i altid højeste kvalitet. Det er uanset om du ser nybegynder eller gerne vil udfordre dig selv på lidt højere plan, så er der masser af muligheder med dette spændende brand.

Smarte designs

Når du vælger produkter fra denne spændende producent, så kan du være sikker på flot og smart design. Der er ikke alene tænkt på flot udstyr, men også tænkt i funktionalitet. Denne producent finjusterer og tester konstant sine produkter for altid at imødekomme de krav, som forbrugeren stiller til udstyr i dag.

Funktionelt udstyr

Det skal være smart, det skal være holdbart, det skal være funktionelt – det skal være Stiga. Så kort kan det siges. Her får du udstyr, der i den grad er funktionelt. Her finder du også udstyr, der kan klappes sammen, hvis det er en nødvendighed. Udstyr, der er stærk på ydersiden, men blød på indersiden. Der er tænkt praktisk samtidig med, at der er tænkt i komfort.

Her er der fokus på sikkerhed, let-betjenelige produkter og udstyr, som du bare har lyst til at benytte igen og igen, fordi du ved, at det holder til hverdagens brug.

Bordtennisbord, bat og bolde

Det bliver altså bare lidt sjovere med Stiga bordtennis udstyr. Her finder du alt i bordtennisborde og selvfølgelig i flere forskellige størrelser. Hos Pro-Dress.com er vi stolte af at kunne tilbyde dig:

 • Stiga bordtennisbord i stort format, mellem eller mini
 • Stiga bat
 • Stiga bordtennisbolde

 

Der er smarte og praktiske sam-pakninger. Der er mulighed for at slå dit bordtennisbord sammen. Der er priser, så det næsten er umuligt at tro på. Hos Pro-Dress.com vil vi være de billigste – derfor finder du altid billige bordtennisborde hos os.

Badminton udstyr

Stiga badminton hører enhver husstand til, men er også en yndet aktivitet på et væld af danske arbejdspladser til de små pauser, der lader hjernen op og vækker den indre glæde med masser af latter og god motion. 

Pro-Dress.com tilbyder flere forskellige varianter, når det gælder smart og funktionelt badmintonudstyr. Her finder du bl.a.:

 • Badminton-ketcher og fjerbolde
 • Badminton net

 

Få det i smarte sam-pakninger, der er lette lige at finde frem i haven eller tage med i den lokale idrætshal. Det bliver hurtigere en sjovere dag med Stiga Sports udstyr.

Løbecykler, løbehjul og skateboard

Både små som store elsker disse altid sjove køretøjer. Hos Pro-Dress.com finder du sjove transportmidler og produkter til både hygge og leg. Vores løbehjul tåler f.eks. helt op til 100 kg, så det behøver bestemt ikke kun være de mindste, der muntrer sig. Vælg imellem:

 • Stiga løbehjul
 • Stiga løbecykel
 • Stiga rulleskøjter
 • Stiga skabeboard
 • Stiga kælk m.m.

 

Sommer som vinter er der rig mulighed for at få sig rørt og få rørt lattermusklerne med skønne Stiga Games og Stiga Sports produkter. Find dem til altid lav pris hos Pro-Dress.com.

Alt i fodbold

Er du bidt af fodbold, så kan du godt glæde dig. Hos Pro-Dress.com finder du alt hjertet kan begære i lækker fodbold udstyr. Stiga fodbold udstyr tæller intet mindre end:

 • Stiga fodbold (i flere varianter)
 • Stiga mål
 • Stiga fodbold rebounder
 • Stiga fodbold udstyr – kegler m.m.

 

Hvor bliver fodboldsæsonen bare så meget sjovere med det rette udstyr. Stiga fodbold udstyr er helt sikkert kommet for at blive – og kvaliteten er som altid upåklagelig. Her får du det perfekte fodboldtræningsudstyr – høj kvalitet til altid små priser hos Pro-Dress.com.

Professionel producent

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores samarbejde med det altid professionelle Stiga Sports AB. Denne producent finder du med ophav i Sverige. Den populære producent startede sin produktion af bordtennisborde tilbage i 1944 og er nu så kendt og populær, at deres produkter forhandles over hele verden og hører til blandt de absolut førende aktører på markedet indenfor bordtennis.

Deres øvrige populære produkter, der tæller aktiviteter til såvel indendørs brug som til udendørs brug er bl.a. badminton, air-hockey, basketball m.m. Stiga Sports er en kendt og anerkendt producent, der i den grad har fortryllet og imponeret hele verden med deres altid professionelle produkter.

Altid hurtig levering

Pro-Dress.com tilbyder altid hurtig levering på alle vores populære og kendte produkter. Vi behandler din ordre samme dag – blot du har indgivet den inden kl. 16.00. Hurtig levering, kvalitetsprodukter og små priser – det er en del af vores altid gode service. 

Vi glæder os til at glæde dig med alt det bedste indenfor Stiga Sports og Stiga Games produkter.

 

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.