Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
SNICKERS

SNICKERS

Snickers Workwear er en international virksomhed, der sælger arbejdstøj til den kvalitetsbevidste og professionelle håndværkere. Med over 40 års erfaring, og afdelinger i mere end 20 lande, arbejder Snickers Workwear konstant for at sikre sine kunder det bedste inden for arbejdstøj til kunder, der ønsker den ultimative sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet. Du kan få alt inden for kategorierne arbejdsbukser, arbejdsjakker, kedeldragter, undertøj, overdele, værktøjsholdere, knæbeskyttelse, strømper og andet tilbehør, alt sammen i en solid kvalitet og udviklet ved hjælp af de mest moderne teknologier. Snickers Workwear har produkter til alle typer arbejde og alle budgetter, og de tilbyder også billigt arbejdstøj i god kvalitet.

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

Snickers Workwear blev skabt i Stokholm i 1975 og har siden da haft konstant fokus på at udvikle og tilbyde det ultimative Snickers arbejdstøj til professionelle håndværkere. En del af virksomhedens strategi er at samarbejde tæt med håndværkere fra rundt omkring i Europa for hele tiden at vide, hvilke behov der hersker på markedet, og hvordan det kommer til at udvikle sig. Desuden arbejder Snickers sammen med de bedste testlaboratorier og testinstitutter i Europa for at sikre, at deres arbejdstøj lever op til de krav, der stilles i alle dele af verden, fra Skandinaviens kulde til sydens varme.

Når du køber arbejdstøj fra Snickers Workwear, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, som er fremstillet med fokus på brugerens behov og velvære. Uanset om du har brug for billige arbejdsbukser, sikkerhedsstøvler eller undertøj, kan du være vis på at der er brugt tid og møjsommelighed på at udvikle og fremstille de enkelte produkter i Snickers Workwears sortiment. Virksomheden stiler altid efter at være foran på markedet, så du er sikret moderne og holdbart udstyr, når du køber hos dem. Du kan læse mere om Snickers Workwears teknologier og historie længere nede på siden.

Snickers arbejdstøj er gennemtestet i et autentisk miljø

Hos Snickers Workwear tager man afprøvningen af sit udstyr alvorligt, men det er ikke kun laboratorietests og analyser, der udgør kvalitetstestningen af deres produkter. Virksomheden har deres eget test-crew, som består af krævende og hårdtarbejdende professionelle håndværkere. De får udleveret prototyper på de varer, som Snickers Workwear ønsker at sætte i produktion, og så evaluerer de grundigt alt fra funktionaliteten, komforten og beskyttelsen til kvaliteten og slidstyrken af det enkelte produkt.

Dette er en ærlig måde at teste sine produkter, fordi testpersonerne også er potentielle kunder, og man kan regne m ed, at de siger, hvad de mener. Hvis de ser et problem eller en udfordring i forhold til et testprodukt, så gør de opmærksom på det, og det er ikke før at test-crewet er helt tilfredse, at et produkt får lov at komme i handlen. Det er en del af mentaliteten hos Snickers Workwear, at kunden og kundens behov har førsteprioritet.

Test-crewet er desuden den primære kilde til inspiration til nye produkter hos Snickers Workwear. Det er grunden til, at firmaet altid er up to date, med hvad der hersker af behov hos målgruppen, så de kan være klar med en tidssvarende løsning. Snickers Workwear bruger mange kræfter på hele tiden at undersøge, videreudvikle og opfinde teknologier, som kan gøre arbejdslivet lettere og mere effektivt for deres kunder. Derfor finder du også som regel noget, der kan stille dine behov, når du gå på udkig i Snickers Workwears sortiment.

Snickers arbejdstøj er en del af Hultafors Group

Snickers Workwear er en del af paraplyorganisationen Hultafors Group, som siden 2006 har haft det som mission at tilbyde professionelle håndværkere de bedste produkter inden for en bred vifte af produkttyper. Hultafors Group ejer flere virksomheder, der sælger arbejdstøj og udstyr som stiger, måleredskaber og meget andet. Hultafors Group er repræsenteret i 37 lande og sælger produkter fra mere en 11.000 salgssteder. Som medlem af Hultafors Group kan Snickers garantere en høj kvalitet på sine produkter og en god servicering af sine kunder. Organisationen ønsker altid at have kunden i fokus, og de sigter efter at være det foretrukne valg for både privatkunder og samarbejdspartnere.

Hultafors Group arbejder for at skabe en høj standard for produkter til professionelle håndværkere, og for at benytte bæredygtige materialer og teknologier, som hele tiden udvikles og effektiviseres. De har ISO certificeringerne SS EN ISO 9001:2008 og SS EN ISO 14001:2004, som er bevis på en organisation, der arbejder for at give sine kunder en positiv oplevelse, samtidig med at de overholder en række vilkår for hensyn til miljøet. Hultafors Group ser det som en fordel for virksomheden at tage ansvar for miljøet og den verden, de er en del af. De ønsker at deres virksomheder drives ud fra god etik, respekt for individet, sundhed og lighed i overensstemmelse med FN's og OECD's retningslinjer for bæredygtig udvikling.

Historien om Snickers

Matti Viio var en svensk statsborger, der i 1970’erne arbejdede som elektriker. Han var dog ikke tilfreds med arbejdsforholdende på sin arbejdsplads, og især arbejdstøjet levede ikke op til hans behov. Han udtrykte sine frustrationer flere gange til sine overordnede men følte, at han blev ignoreret. Til sidst blev det for meget for Matti Viio, og en dag i 1975 gik han hjem fra arbejde i vrede, for at begynde at designe sit eget bud på moderne og arbejdstøj.

"En dag gik jeg hjem fra arbejde og designede mit eget arbejdstøj! Det var min protest mod den etablerede arbejdstøjsbranche. Jeg ville vise, at vi arbejdere har stolthed og knowhow, og at vores behov for respekt er den samme som hos alle andre grupper i samfundet."

Sådan gik det til, at Snickers Workwear blev grundlagt. Uden at være klar over det kom Matti Viio til at lægge grundstenene til en revolution inden for design af arbejdstøj, og siden dengang har Snickers Workwear fortsat med at udvikle og producere arbejdstøj, der lever op til hans ambitioner om det bedste inden or sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet.

I 1980 begynder Snickers Workwear at eksportere til udlandet, og de etablere deres første udenlands afdeling i Værløse i Danmark. I 1985 åbnes den første Concept Store i Danmark og virksomheden flytter til større lokaler i Ballerup. Siden da har virksomheden ekspanderet sit marked til at omfatte lande i hele Europa og i Asien.

I 2006 opkøbes Snickers Workwear af Hultafors AB, og det giver muligheder for at udvide virksomhedens potentiale endnu mere. Opkøbet af Snickers Workwear betyder, at Hultafors AB nu råder over et meget alsidigt sortiment af udstyr til professionelle håndværkere, og det skaber positive rammer for samarbejder og markedsandele overalt i Europa.

I 1983 blev Snickers Workwear kåret som en af Sveriges 100 vigtigste opfindelser i de seneste 60 år, og i 2010 fik de prisen som "Årets Erobrer" af det svenske erhvervsblad Veckans Affärer. Der er intet der tyder på, at firmaet har tænkt sig at stoppe den gode udvikling i fremtiden, og de knokler således videre for at servicere deres kunder og samarbejdspartnere på den bedst tænkelige måde.

Snickers -Tøj til fysisk krævende arbejde

Hos Snickers Workwear er der fokus på at udvikle de bedste produkter inden for bestemte kategorier af arbejdstøj, og her kan du læse lidt omkring, hvilke produktkategorier og teknologier, virksomheden særligt beskæftiger sig med. Snickers Workwears første produkt fra 1975 var arbejdsbukser, og til den dag i dag gør de stadig en dyd ud af at kunne tilbyde det ypperste inden for moderne arbejdsbukser.

Snickers bukser

Snickers Workwear har arbejdsbukser der passer til ethvert behov. De har bukser, der er fleksible, til dig der skal kunne bevæge dig frit, og de har bukser med afkølende effekt, til dig der arbejder under varme temperaturer eller knokler ekstra hårdt. Har du brug for ekstra solide arbejdsbukser, der ikke går revner i eller bliver slidt op så let, så har Snickers en hel produktserie, der matcher disse behov.

Arbejdstøj til kvinder har også et særligt fokus hos Snickers Workwear, og der findes for eksempel specialdesignede arbejdsbukser med pasform tilpasset kvinder. Snickers Workwears arbejdstøj til damer er særligt beregnet til at sidde godt og sikre maksimal bevægelsesfrihed under arbejdet. Bukserne har lav talje og et perfekt snit til de kvindelige former.

Snickers Workwear arbejdsbukser gør brug af knæpuder med det patenterede KneeGuard™ positioneringssystem. Det giver dig den mest avancerede og certificerede knæbeskyttelse, der findes. Det er vigtigt at passe på sine knæ, når man udfører et arbejde, hvor de bliver belastede, for knæskader kan have langsigtede konsekvenser. Med arbejdsbukser fra Snickers Workwear er dine knæ maksimalt beskyttede.

Snickers jakker

XTR jakken er Snickers Workwears bud på den perfekte arbejdsjakke. Den består af to dele, som tilsammen udgør en varm vinterjakke, men som kan skilles ad og bruges til mange formål. Yderdelen er en vandtæt skaljakke, som beskytter kroppen mod regn og andre eksterne naturelementer, mens underdelen er en varm fleecejakke, som holder kropstemperaturen på et behageligt niveau. Fordi jakken kan skilles ad, kan den bruges hele året rundt.

Jakker fra Snickers Workwear er skabt af slidstærke materialer og har smarte funktioner som smudsafvisende stoffer, Cordura®-forstærkninger der sikrer en lang holdbarhed, lettilgængelige lommer og smarte telefonlommer, så du har hænderne fri, når du skal kommunikere med omverdenen, mens du arbejder. Alle jakker er designet til at give maksimal bevægelsesfrihed, og de er testet af rigtige håndværkere, for at være sikre på, at de tilbyder det bedste inden for branchen.

Til ekstra kolde forhold har Snickers Workwear også jakker med tre lag, der sørger for hverken at blive for varm, mens du arbejder, eller for kold, når kroppen køles ned efter arbejdet. Når du sveder, har kroppen nemlig brug for ventilation, og det får den med Snickers Workwears avancerede teknologi, som også transporterer fugt væk fra kroppen, så sveden ikke bliver på huden og køler kroppen ned bagefter.

Snickers undertøj

Det rigtige undertøj kan være afgørende for dit velbefindende, når du arbejder under krævende forhold. Snickers Workwear tilbyder arbejdsundertøj med de nyeste teknologier til at holde kroppen komfortabel, varm, tør og bevægelig. Der er kategorier af undertøj til ethvert klima. Snickers Workwear undertøj benytter high-Tech aktiv partikelteknologi med naturlige kokos trækulpartikler og anti-lugt behandling, som optager og frigiver fugt, så huden får det bedste mikroklima. Materialet tørrer fem gange hurtigere end tilsvarende materialer, og holder dig frisk og tør dagen igennem.

Hos Snickers Workwear kan du få arbejdsundertøj i Merino Uld, som er et ekstremt blødt og let materiale, der giver en naturlig varme og komfort i meget kolde omgivelser eller ved lav arbejdsintensitet. Det er også fugtabsorberende og lugtafvisende, så man kan bruge det i længere tid uden at være nødt til at vaske det. Taget i betragtning, at materialet holder til mange vaske, giver det en ekstraordinært lang levetid for tøjet, så det kan bruges igen og igen.

Snickers handsker

Hvis du har hænderne skruet godt på, skal du også have et par arbejdshandsker, der kan matche dine kvalifikationer. Arbejdshandsker fra Snickers Workwear benytter topmoderne teknologi og de bedste materialer. Du kan få arbejdshandsker i alle størrelser og udformninger, som passer specifikt til den type arbejde, du skal udføre, uanset om det er hårdt, slidende arbejde, der kræver robuste arbejdshandsker, eller om det er præcisionsarbejde, hvor handsken skal sidde tæt og fast.

Snickers Workwear laver også handsker til specialiserede arbejdsopgaver. Hvis du skal bore med maskine eller betjene andre former for udstyr, findes der arbejdshandsker særligt beregnet til netop det. Det vigtigste, når du køber handsker til professionelt arbejde, er, at du finder det par handsker, der passer lige netop dig. Hænderne er dine vigtigste redskaber, og det er vigtigt, at du passer godt på dem og giver dig selv de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde ordentligt.

Snickers reflekstøj

Snickers Workwear sælger sikkerhedstøj i form af jakker, T-shirts, poloshirts og veste i deres High-Vis serie. Det højprofilerede arbejdstøj sikrer, at du altid er synlig, når du arbejder i risikable områder eller under vanskelige forhold. Tøjet er udarbejdet i slidstærke materialer, som holder på farverne og er afvisende over for smuds. Alt sikkerhedstøj fra Snickers Workwear er CE-mærket og lever op til internationale standarder, ligesom de naturligvis er ISO-certificerede.

Der er vigtigt for et firma som Snickers Workwear, at der ikke er en finger at sætte på deres udvalg af sikkerhedstøj, og derfor kan du regne med, at tingene e i orden, når du køber reflekstøj som jakker, T-shirts, poloshirts og veste fra dem. 

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.