Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sika Træsko

Hos Pro-dress.com finder du alt indenfor Sika træsko. Træsko fra Sika har været på markedet siden 1870 og har altid været håndværk af topkvalitet indenfor træsko. Sika er meget kendte for deres træsko med gummisåler, som er yderst fleksible og helt ideelle til arbejdsbrug over rigtig mange timer. Der er rigtigt mange produktserier som egner sig bedre til visse arbejdsforhold, du kan læse mere om disse nedenfor. Sika træsko har formidabel pasform, så hvis man bruger almindelig træsko, så vil man blive helt overrasket over pasformen på disse træsko. Hos Pro-dress.com skal du ikke vente i ugevis på at få dine nye SIKA træsko, vi har hurtig levering og er √ E-mærket.

Se alle vores Træsko fra andre brands her

Stort udvalg af SIKA Træsko og sikkerhedstræsko

Sika er et brand der tænker på sine kunder. Igennem 140 år har håndværkere, landmænd, fabriksarbejdere og mange andre kunne vide sig sikker på at deres fodtøj har været af højeste kvalitet. SIKA er resultatet af generationers erfaring med udvikling og produktion af arbejds- og sikkerhedsfodtøj af højeste kvalitet. I dag udvikles al fodtøj i tæt samarbejde med en række professionelle brugere og helt naturlige fokusområder i produktudviklingen bliver derfor anvendelse, funktion og pasform. Sika’s sortimentet er især koncentreret omkring træsko, som byder på alt lige fra de klassiske træskomodeller med indersål af træfinér til superfleksible og lette modeller med en rigtig god komfort.

 

Forskellige serier af Sika Træsko

Flex Light Træsko
Denne Sika træsko model er ESD-Godkendt. Det vil sige at den er denne produktserie af Sika træsko er elektrisk ledende efter standard IEC 61340-4-3 med elektrisk modstand ≥0,1MΩ < 100MΩ. Derudover er denne Sika træsko udstyret med blød vristpolstring for ekstra god komfort. Andre sikkerhedsfeatures som Sika træsko tilbyder er deres skridsikre, stødabsorberende og fleksible ydersål. Denne Sika træsko er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager.

Proflex træsko
Det fede ved denne Sika træsko er at den fås i 12 forskellige størrelser. Skoen kommer i størrelse 38 helt op til størrelse 50. Udover at den fås i mange forskellige størrelser, er den også ekstrem godt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager. Grunden til at Sika træsko er så godt egnet er på grund af dens mange gode egenskaber, såsom at den er skridsikker, stødabsorberende, svedtransporterende, åndbar samt mange andre sikkerhedsfeatures.

Super Clog træsko
Super Clog træsko fra Sika er ekstra slidstærke med asfaltlæder på siderne. Denne sko er yderst robust og skridsikker med ydersål af PU/TPU. Derudover er Sika Super Clog træsko også åndbar, vandafvisende og af slidstærkt Permair læder. Denne sko er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager.

Flex LBS træsko
Der få modeller indenfor Sika Flex LBS træsko. Dog er den nogle basis elementer der er med til at definere dem. Sika træsko af produktserie Flex LBS er yders skridsikre og SRB godkendt. Det vil sige at skoen har været igennem en masse skridtests på olierede stålplader. Derudover er Flex LBS også designet i åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Denne produkt serie er specielt egnet til fritid, let industri, transport og lager.

Comfort træsko
Der findes to former for Comfort-modeller. Nogle er med sikkerhed, andre er uden. Det skoene har tilfælles er at skoen er ekstrem skridsikker og stødabsorberende. Derudover er yderskoen lavet af åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Det der adskiller disse Sika træsko er deres egnethed. De Sika Comfort træsko med sikkerhed er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager. Hvorimod de andre er egnet til fritid.

Flexika træsko
Flexika træsko fra Sika er træsko målrettet til fritidsbrug. Denne Sika Træsko er en meget komfortabel sko med en 3-lags indersål. Sålen er stødabsorberende af PU. Som alle Sika træsko er denne også designet i åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Denne træsko er primært velegnet til fritid. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.