Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

SIKA

SIKA Footwear har produceret arbejdsfodtøj igennem de seneste 140 år, hvilket gør SIKA Footwear til en af de ledende producenter af sikkerhedsfodtøj i Skandinavien. Virksomheden startede tilbage i 1870 i Herning, hvor virksomhedens stifter, familien Engelbredt, startede med at producere træsko under navnet Koala. Virksomheden havde lyse tider, hvilket resulterede i, at virksomheden kastede sig over arbejds- og sikkerhedstræsko til industrien, hvilket skabte fundamentet for det SIKA, vi kender i dag. SIKA Footwear, som Sika er en del af, har efterfølgende vokset sig store og stærke, og de købte i 2012 den velansete fodtøjsproducent BRYNJE. Opkøbet betød, at SIKA Footwear stedfastede sin position som markedsleder og kan i dag tilbyde et af markedets bredeste sortimenter indenfor sikkerhedsfodtøj.

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

SIKA Footwear værdier

Virksomheden er bygget op omkring 4 værdier; ”respekt”, ”udefra og ind”, ”proaktiv” og ”præcision til tiden”. Disse værdier har siden SIKA Footwears begyndelse været kernen i forretningen. Værdierne har vi hos pro-dress oplevet på nærmeste hold, fordi SIKA Footwear altid har været en leverandør, der har levet op til deres løfter og forpligtelser. Vi er i Pro-dress rigtig glade for vores tætte samarbejde med SIKA Footwear og kan varmt anbefale alle deres produkter til vores kunder.   

SIKA produkter

SIKA er SIKA Footwear’s originale mærke, som primært koncentrer sig omkring produktion af træsko. SIKA mærket er efterhånden blevet synonym med arbejdsfodtøj målrettet levnedsmiddel-, medicin-, service-, rengøring- samt hospital- og plejeindustrien. Sika har i dag en træsko-serie og en arbejdssko-serie:

SIKA træsko serie:

 

 • FUSION CLOG ESD
  ESD godkendt sikkerhedstræsko lavet af slidstærk Permair-læder. Læderet gør skoen ekstra let og komfortabel og giver derudover en sko, der er åndbar, vandafvisende og slidstærk. Ydersålen er ligeledes fremstillet i PU, hvilke gør skoen skridhæmmende og stødabsorberende. Skoen kommer med en udskiftelig indlægssål, der er åndbar, svedtransporterende og vaskbar ved 30 °C. Træskoen fås i både sort og hvid

 

 • FLEX LIGHT
  Tøffeltræsko lavet i slidstærkt permair-læder, der gør skoen let, fleksibel og åndbar. Derudover er skoen implementere med blød vristpolstring, der giver tøffeltræskoen en ekstra god komfort. PU-ydersål giver skoen en fleksibilitet, der gør skoen både skridhæmmende og stødabsorberende. Indlægssålen er ligeledes stødabsorberende og udskiftelig og lavet, så den giver ekstra god svangstøtte. Tøffeltræskoen er ESD godkendt og lavet med ProNose af let og slidstærkt LIBA Smart materiale, der giver skoen ekstra slidstyrke.

 

 • PROFLEX
  Dejlig fleksibel træsko, der har en ekstra god pasform. Lavet af Permair-læder, der gør skoen åndbar og ekstra slidstærk. Denne træsko fås ligeledes med refleksdetaljer. PU-ydersål sikrer, at skoen er skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende. Inderforet er lavet af en slidstærk microfiber og en svedabsorberende, åndbar og udskiftelig indlægssål. Fås op til str. 50.

 

 • SUPER CLOG
  Sikkerhedstræsko udviklet med kraftig ProNose og asfaltlæder, som giver dig en sikker og slidstærk sikkerhedstræsko. I udviklingen af Super Clog er der især lagt vægt på materialevalg, stød- og svedabsorbering, lav vægt, rigtig god pasform og høj slidstyrke. Stabilisatoren i svangen mindsker risikoen for vridskader, stød og giver samtidig et godt greb, når man f.eks. bevæger sig på stilladser, stiger eller lignende.

 

 • FLEX LBS
  Kaptræsko der er fleksibel og super komfortabel. Er udviklet med en bred pasform og god stødabsorbering. Monteret med en ekstra behagelig LBS-sål, der er ekstra blød at gå på. Fås også med ProNose for ekstra slidstyrke.

 

 • COMFORT
  Robust kaptræsko med bred pasform. Indersål er lavet af træfinér, som både er funktionelt og behageligt.

 

 • FLEXIKA
  Tøffeltræsko i slidstærkt permair-læder for en ekstra fleksibel og komfortabel sko, som er velegnet til både job og fritid. Ydersålen er lavet af PU, hvilke gør skoen robust og stødabsorberende.

 

SIKA arbejdssko serie

 • OPTIMAX
  En sikkerhedssandal, der er let, komfortabel og skridhæmmende. Sandalen fås ligeledes med dobbelt velcrolukning. Sandalen er lavet af Permair-læder, der gør den ekstra åndbar og slidstærkt. Ydersålen er lavet af PU, der gør sandalen skridhæmmende, stødabsorberende og hæmmer risikoen for vridskader. Ligeledes kommer sandalen med en stødabsorberende og åndbar sål, der er vaksbar ved 30 grader. Sandalen fås i sort og hvid.

 

 • FUSION
  Velcrosandal lavet af åndbart og slidstærkt Permair læder, der gør sandalen super let og komfortabel. Ydresålen er lavet af PU, hvilket betyder, at sandalen er super stødabsorberende og skridhæmmende. Indlægssålen er både åndbar, svedtransporterende og lavet af et antibakterielt materiale, der er vaskbart ved 30 °C.

 

 • SIKA MOTION
  En sandal, der er velegnet til både job og fritid. En dejlig let, blød og fleksibel sandal, der er monteret med en skridhæmmende ydersål, så faldskader kan undgås. Dertil er der monteret blødt inderfor og en ekstra blød og behagelig indersål, der former sig efter din fod og sikrer en optimal komfort. Sandalen kommer derudover med en meget nem justeringsfunktion, der gør det nemt og lige til at få sandalen til at sidde godt og behageligt på foden. Sandal-modellen kan købes i både sort og hvid

 

 • SIKA SPORT
  En sandal, der er lavet til en aktiv livstil.  Sandalen er let, slidstærk, fleksibel og indeholder en masse funktionelle detaljer. Sandalen er udviklet med baggrund i de udfordringer der opstår, når man bevæger sig meget rundt. Derfor er sandalen fantastisk stabil og giver en god støtte omkring ankel og hæl. En rigtig god all-round sandal, der er velegnet til både job og fritid.

 

Produktudvikling hos SIKA Footwear

Produkterne, som SIKA Footwear producerer, er et resultatet af flere generationers hårde arbejde og erfaring med udvikling og produktion af arbejds- og sikkerhedsfodtøj. For at sikre, at SIKA Footwear altid er forrest i kapløbet, når det kommer til udvikling af sikkerhedsfodtøj, er virksomheden meget opmærksomme på at følge den teknologiske udvikling. SIKA Footwear samarbejder med en lang række af eksterne partnere, der rådgiver virksomheden indenfor de nyeste trends indenfor design, innovation og teknologi. På denne måde sikrer SIKA Footwear, at det altid er de bedste materialer og løsninger, som er valgt til det enkelte fodtøj.

SIKA Footwear har ligeledes et meget tæt forhold til sine kunder, hvilket viser sig i det samarbejde, som flere af kunderne har indgået med SIKA Footwear. Kunderne hjælper SIKA Footwear med at teste de nye modeller og kommer ligeledes med forbedringsforslag til både eksisterende og nye modeller. 

Tæt samarbejde mellem SIKA Footwear og Pro-dress

Hos pro-dress.com er vi utrolig glade for vores lange samarbejde med SIKA Footwear, som altid har været en eksemplarisk leverandør, både over for os selv, men ikke mindst i serviceringen af vores kunder. Der skal derfor lyde vores varmeste anbefaling til sikkerhedsfodtøj fra SIKA Footwear, som vi er sikre på, du vil blive rigtig glad for.

Den tætte relation mellem pro-dress og SIKA Footwear betyder også, at du igennem Pro-dress vil kunne få hele SIKA Footwear sortimentet sendt direkte hjem til dig. Du kan finde de forskellige produkter fra SIKA Footwear herunder 

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.