Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Seger Footies

SEGER Footies

Hos Pro-Dress.com finder du et af de største udvalg af footies fra SEGER. Vi har forhandlet det professionelle mærke SEGER i mange år og har derfor gode forhandleraftaler, der giver os mulighed for at tilbyde dig billige footies i høj kvalitet. Vi byder på lækre designs, bløde og komfortable materialer og ikke mindst slidstærke strømper, der holder både farve og pasform selv efter mange vaske. 

Det populære mærker SEGER er kommet for at blive. Her finder du nogle af markedets mest populære strømper. Denne producent er dog også yderst kendt for sine mange populære huer til både sport, job og fritid. Her finder du, ud over de smarte huer, også et stort udvalg af:

 • SEGER strømper
 • SEGER footies
 • SEGER ankelstrømper
 • SEGER uldstrømper
 • SEGER skistrømper
 • SEGER løbestrømper
 • SEGER cykelstrømper
 • SEGER kompressionsstrømper
 • SEGER arbejdsstrømper

 

Udvalget er stort, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge imellem de mange spændende designs, farver og materialer. Find din helt egen yndling og forkæl både basisgarderoben, sportsgarderoben og festgarderoben. Vi har strømper til hver en lejlighed. 

Skafteløse strømper i høj kvalitet

Du finder altid skafteløse strømper og ankelstrømper i mange forskellige farver her hos os. Lige meget om du er mand, kvinde, dreng eller pige, så kan du finde det, du leder efter her hos Pro-Dress.com. Gør som mange andre og køb alt dit beklædning et sted. Det gør det billigere og nemmere på den lange bane. Ud over footies fra SEGER finder du også alt andet i fritidstøj og arbejdstøj hos os. Glæd dig til ikke alene SEGER footies og øvrige strømper, men også alt vores øvrige tøj i:

 1. Flot og trendy design
 2. Nøje udvalgte materialer
 3. Slidstærke designs med stærke sømme og syninger
 4. Solide indfarvninger, så farven holder vask efter vask
 5. Lækker pasform og høj komfort

 

Dertil kommer den store funktionalitet, som de fleste af vores mange smarte designs besidder – dette gælder også for vores populære SEGER footies. Her får du kvalitet i særklasse og ikke nok med det. Når det gælder professionelle SEGER, så får du også designs med særlig fokus på øget elasticitet og fleksibilitet og ikke mindst slidstærke designs. 

Du kan glæde dig over et stort udvalg af SEGER strømper og SEGER footies til faste lave priser her hos Pro-Dress.com. Vi klæder hele familien på fra inderst til yderst med alt det bedste fra de største og mest populære mærker – altid til faste lave priser.

Skafteløse strømper i mange farver 

Vi har det med SEGER footies, som vi har det med alt andet på vores shop – ingen skal lede forgæves efter tøj, sko og tilbehør. For at kunne leve op til vores egne krav og en god service, har vi derfor alle vores ankelstrømper og skafteløse strømper i mange farver og størrelser. 

 • SEGER footies i et væld af farver

 

Du finder SEGER footies i farver som gul, orange, lyserød og lilla til piger og damer, mens der er skafteløse strømper i blå, grøn og sort til mænd og drenge. Hvis man gerne vil have nogle neutrale footies fra SEGER, så er det altid muligt at købe billige skafteløse strømper i sort, grå og hvid.

SEGER i alle størrelser

Du vil med det samme opdage, at SEGER footies er produceret med stor fokus på komfort. Du kan mærke med det samme, når du får dem på, at disse skafteløse strømper er i høj kvalitet. Du kan købe footies fra SEGER i alle tænkelige størrelser. 

 • SEGER strømper i alle størrlser

 

Vi har skafteløse strømper i helt små størrelser til børn og store størrelser til voksne damer og herrer. Hvis du gerne vil have den høj kvalitet fra SEGER, men det ikke lige er footies, du leder efter, så kan du let sortere mellem almindelige strømper, kompressionsstrømper, løbestrømper og andet, som du finder i menuen her på siden.

Flotte footies – Gør dit outfit helt perfekt

Klæder skaber folk og med smarte SEGER footies, så kan du på ingen tid fuldende dit look. Dine strømper er nemlig også med til at signalere din helt egen personlige stil. Er du til fest og farver eller de mere tidløse farver? Du finder det hele og mere til, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Alt til basisgarderoben finder du naturligvis, når du handler her hos os. Vi lokker ikke kun med smarte SEGER footies, men et stort udvalg af fritidstøj og sportstøj. Gør basisgarderoben helt up-to-date med lækkerier som:

 • Flotte, festlige og farverige SEGER footies
 • Elegante bukser i mange materialer, farver og former
 • Cool og sporty hoodies, sweatre, cardigans og strik
 • Smarte skjorter og poloshirts
 • T-shirts i mange farver og med flotte prints og mønstre
 • Jakker til alle lejligheder, windbreaker, softshell, regnjakke, termo m.m.

 

Du kan blive smart i en fart med alt det bedste fra Pro-Dress.com med de største og mest hotte mærker – du finder det hele til altid lave priser hos Pro-Dress.com. Skal dine nye SEGER footies være prikken over i’et i din lækre basisgarderobe, så du altid er klar til både fest, fritid og job?

Klassisk look

Du finder naturligvis SEGER footies i lækkert klassisk look med de tidløse farver:

 • Sorte footies
 • Hvide footies
 • Blå footies
 • Grå footies

 

Få et tidløst look i høj kvalitet. Tidløse farver, der matcher ethvert design af bukser og bluse. Der er dømt creme de la creme, når det gælder kvalitet. Skal du spare ekstra mange penge, så glæd dig over de mange smarte sammen-pakninger, som du finder af strømper her hos Pro-Dress.com. Her finder du altid lave priser – også, når det gælder smarte SEGER footies i klassisk look.

Trendy og farverigt look

Er du til fest og farver, så kan du roligt glæde dig til et festfyrværkeri af lækre designs fyldt med farver, når du handler SEGER footies her hos Pro-Dress.com. Her finder du flotte og festlige strømper som:

 • Grønne footies
 • Orange footies
 • Gule footies
 • Pink footies
 • Røde footies
 • Lilla footies

 

Sæt kulør på tilværelsen og sæt dit helt eget personlige præg på dit outfit – også, når det gælder strømper. Få dem flotte og trendy i farverigt look og ikke mindst i højeste kvalitet. Kvalitet er en selvfølge, når du handler tøj, fodtøj og tilbehør hos Pro-Dress.com. 

Smarte footies dame

Forkæl en damegarderobe med alt det bedste fra Pro-Dress.com. Her finder du footies damer elsker at have på. Kvinde footies får du her i mange spændende varianter, så du altid kan have basisgarderoben fyldt med lækkerier til fødderne i enten klassiske eller farverige designs.

Cool footies herre

Find dine næste smarte footies til mænd hos Pro-Dress.com. Vi byder på alle de hotteste varianter, når det gælder det populære mærke SEGER. Her finder du både sporty, festlige, elegante og ikke mindst cool SEGER footies til hver en lejlighed. 

Find dit næste par SEGER footies i yndlingsfarven til både hverdag, fest, sport og job. Vi forkæler dine fødder med den lækreste kvalitet og altid smart og funktionelt design.

Ren forkælelse til dine fødder

SEGER footies er ren forkælelse for dine fødder – intet mindre. Her har du at gøre med en producent, der gennem årtier har forfinet, justeret og tilpasset materialesammensætningen, så den er helt perfekt. Det er uanset om du er på udkig efter SEGER footies eller SEGER Compression, SEGER løbestrømper, SEGER skistrømper eller SEGER Cykelstrømper. Her finder du materialer, der er lidt ud over det sædvanlige og en materialesammensætning og et design, der giver dig slidstærke strømper. SEGER er og forbliver ren forkælelse.

Et væld af detaljer

Når det handler om kvalitet, så er det ofte de små detaljer, der gør hele forskellen, sådan er det også med SEGER strømper. Når du handler strømper fra SEGER får du nemlig et væld af detaljer. Afhængig af, hvilken variant du vælger, så kan du finde skønne detaljer som:

 1. Ekstra bløde og komfortable materialer
 2. Ekstra lang holdbarhed og fleksibilitet

 

Dertil kommer ekstra lækkerier, der hver især hører de forskellige designs til – her finder du bl.a. arbejdsstrømper, skistrømper og løbestrømper med:

 1. Ekstra forstærkning på hæl
 2. Ekstra elastiske materialer over forfod

 

Korte løbestrømper med CoolMax

Blandt de populære SEGER footies finder du bl.a. de populære korte løbestrømper. Her kan du glæde dig over ekstra lækre detaljer som:

 • Korte løbestrømper med CoolMax materiale for optimal svedtransport og isolering

 

Disse strømper gør dig optimalt klædt på til alle vejrsituationer. Disse yderst isolerende strømper sørger for at holde dine fødder varme samtidigt med, at det innovative CoolMax materiale yder optimal svedtransport, så du kan sikre dig tørre og komfortable fødder under hele løbeturen. 

Vi fører også et stort udvalg af lange løbestrømper, kompressionsstrømper, støttestrømper, skistrømper, cykelstrømper og arbejdsstrømper. Vi har strømper til alle lejligheder og alle funktioner. Her finder du alt i tøj og tilbehør. 

Populære SEGER

SEGER er og forbliver et yderst populært mærke. Her finder du et mærke, der i den grad har formået at positionere sig i store dele af verden med deres smarte, funktionelle og komfortable designs af bl.a. huer og strømper. Dette mærke opstod i Sverige tilbage i 1947, da den unge Gunnar Segerqvist som 16-årig tog områdets stærke traditioner med fremstilling af slidstærke strømper til sig. 

Segerqvist startede den spæde produktion af bl.a. strømper i forældrenes garage, hvor han investerede i- og hurtigt lærte at betjene en strikkemaskine. Mærket har siden haft vokseværk og kan nu prale med produktionslokaler på hele 6500m2 med et væld af strikkemaskiner – naturligvis computerstyrede for at matche den store efterspørgsel. 

Populære hos sportsudøvere

SEGER er i den grad blevet kendt og anerkendt over store dele af verden grundet sin høje kvalitet – deraf også den helt specielle fremstilling af elastisk og slidstærke materialer til bl.a. fremstilling af huer, kompressionsstrømper og sportsstrømper. Mange idrætsudøvere gør netop brug af disse stærke designs ved sportspræstationer, hvor bl.a. SEGER Compression er det foretrukne design. Men også de mange smarte huer er især populære indenfor skisport.

Find din helt egen favorit både, når det gælder strømper og huer. Velklædt fra top til tå med SEGER på – også de altid populære SEGER footies. 

SEGER footies udsalg

Du finder naturligvis også masser af gode tilbud på SEGER footies hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for skønne rabatter og lave priser til dig, der gerne vil forkæle dine fødder med lækker kvalitet, men også skønne priser på fritidstøj, sportstøj, arbejdstøj og fodtøj. 

Vores restparti byder også på helt uhørt lave priser på de største mærker. Her kan du finde returvarer med besparelser på helt op til 50-90%. Du kan roligt glæde dig til den vildeste forkælelse af lækkerier, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Hurtig levering

Husk på, at der altid er mange gode fordele, når du køber skafteløse strømper eller andet på siden her. Vi har gode fragtbetingelser og ikke mindst hurtig levering. Køb et par SEGER footies i dag, og du skal ikke vente længe, inden de ligger i din postkasse eller kan hentes på dit posthus. 

Vi gør alt for at holde vores kunder tilfredse, og derfor er der mange, der kun køber skafteløse strømper i mange farver og størrelser her på Pro-Dress.com. Vi ekspederer din ordre samme dag, når blot den er tastet inden kl. 16.00.

Sportstøj i mange lækre varianter

Du finder naturligvis SEGER footies i sporty look med mange lækre funktioner som bl.a. svedtransporterende egenskaber og stor isoleringsevne, men vi byder også på et stort udvalg af øvrigt sportstøj til både herrer, damer og børn. 

Vi byder på alle former for løbebukser, shorts, løbetights, løbetrøjer, sportstrøjer, T-shirts, poloshirts og ikke mindst vores mange populære sportssko og løbesko.

Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkert sportstøj hos Pro-Dress.com. Vi har altid faste lave priser på sportstøj.

Få et godt tilbud til sportsholdet

Vi leverer årligt en stor mængde sportstøj til hold, organisationer og virksomheder, der gerne vil se sporty og professionelle ud i tøjet. Vi leverer også gerne til dig. 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag. Du kan fange os på chatten eller på tlf. 24 45 76 62. Du kan også altid skrive til os. Vi svarer indenfor få timer. Skriv til os på mail@pro-dress.com.  

Alt i fritidstøj

Hos Pro-Dress.com finder du alt, hvad du behøver til hele familien af fritidstøj fra inderst til yderst. Vi klæder herrer, damer og børn på med kvalitet fra de største mærker til altid lave priser. Der er store penge at spare, når du handler fritidstøj til hele familien online hos Pro-Dress.com. Det betaler sig at handle hos os. Vi har sørget for yderst favorable forhandleraftaler, så du altid kan finde lave priser på de hotteste mærker.

Alt i arbejdstøj, arbejdssko, sikkerhedstøj og sikkerhedssko

Hos Pro-Dress.com finder du alt i arbejdstøj og sikkerhedstøj. Vi forhandler de største og mest professionelle mærker, så du og dine medarbejdere altid kan være perfekt klædt på med professionelt look, slidstærke materialer, funktionelle designs og højeste komfort. 

Du finder også et af Danmarks største udvalg af arbejdssko og sikkerhedssko her hos os. Vi har sørget for creme de la creme, når det gælder arbejdssko, så du kan forkæle dine fødder og holde dem veltempererede og ikke mindst tørre de mange timer i døgnet, hvor du befinder dig på job. 

Book demobussen

Skal din sportsklub, din organisation eller din virksomhed have besøg af vores populære demobus, hvor du med egne øjne kan se den gode kvalitet inden du bestiller tøj og fodtøj?

Vi besøger hvert år et stort antal organisationer, klubber og virksomheder. Vi vil også gerne besøge din. Du kan kontakte os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

Få tøj med logo eller navn

Vi tilbyder tøj, firmatøj og sportstøj med påtryk af navn, logo eller broderi. Ingen forespørgsel er for stor eller for lille for os. Vi tager alle henvendelser lige alvorligt uanset om du har et stor eller lille bestilling. Din ordre er vigtig for os – derfor finder du også altid gode service, hurtig levering og små priser hos os. 

Prisgaranti

Selv om du finder næsten uhørt lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com, så giver vi dig også prisgaranti. Vi vil nemlig være både de bedste og de billigste. Det betyder, at vi matcher din pris, hvis du finder præcis den samme vare billigere et andet sted. Det er også en del af vores altid gode service. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til din ordre, en farve eller måske et bestemt mærke, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig. Fang os på chatten, ring eller skriv. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din ønske til tøj, fodtøj eller accessories. 

Størrelsesguides og demo-videoer

Har du spørgsmål til størrelse eller funktionerne ved et bestemt design, så kan du med fordel også benytte dig af vores populære størrelsesguides inden du bestiller. Dermed kan du sikre dig den helt rette størrelse og dermed perfekt pasform.

Vi har også forsynet siden med et væld af spændende demo-videoer, der både viser dig vores spændende produkter, men også de mange spændende egenskaber og funktioner. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelser her på shoppen – du finder alt det bedste hos Pro-Dress.com. 

 

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.