Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre

Seger Compression

SEGER Compression – Kvalitets kompressionsstrømper til små priser

Hos Pro-Dress.com finder du altid billige kompressionsstrømper i høj kvalitet. Her byder vi bl.a. på det kendte og populære mærker SEGER. SEGER Compression strømper er kommet for at blive – ingen tvivl om det. Her får du ikke alene flotte og funktionelle strømper – du får også støttestrømper med høj komfort og god pasform. 

Slidstærke materialer og solide indfarvninger giver dig strømper, der ikke blot syner nye i længere tid, men rent faktisk holder længere grundet den specielle materiale-sammensætning og det professionelle design. Vi byder altid på:

 1. SEGER kompressionsstrømper med mange funktioner
 2. SEGER kompressionsstrømper i høj kvalitet
 3. SEGER kompressionsstrømper i et væld af farver
 4. SEGER kompressionsstrømper med lækker pasform og høj komfort
 5. SEGER kompressionsstrømper med pasform og farver, der holder til hyppige vaske

 

Glæd dig til at gå på opdagelse i vores store og spændende udvalg af kompressionsstrømper, støttestrømper og løbestrømper samt alle andre former for strømper. Du finder designs til hver en lejlighed. Der er noget for hver en smag og ikke mindst strømper og kompressionsstrømper til damer og kompressionsstrømper til herrer – alle til små priser hos Pro-Dress.com. 

Strømper til hver en lejlighed

Du finder altid strømper i alle tænkelige varianter, når du handler hos os. Vi har sørget for strømper til hver en lejlighed – også kompressionsstrømper. Find dine næste strømper til fritid, sport, løb, arbejde eller til flyveturen her hos Pro-Dress.com. Vi har fundet alle tænkelige varianter frem til dig, der gerne vil forkæle dine fødder med det bedste af det bedste fra en professionel procent med fokus på ikke alene lækkert design, men også stor funktionalitet. Vi byder på:

 • SEGER kompressionsstrømper
 • SEGER strømper
 • SEGER sokker
 • SEGER løbestrømper
 • SEGER løbesokker
 • SEGET cykelstrømper
 • SEGER skistrømper
 • SEGER footies
 • SEGER ankelstrømper

 

Uanset om du er på udkig efter korte strømper, lange strømper, farvede strømper eller ensfarvede strømper, så finder du det hele og mere til her hos Pro-Dress.com. Vi byder på både de klassiske designs med mere tidløse farver, der er moderne sæson efter sæson, men byder også på de mere farverige og trendy designs med årstidens hotteste farver, former og materialer, så du kan klæde dine fødder smart og praktisk på til hver en lejlighed.

Kompressionsstrømper høj kvalitet

Du får altid høj kvalitet, når du handler hos os - også, når du handler SEGER Compression strømper. Alle vores producenter og leverandører er udvalgt med største omhu, så vi kan vide os sikker på altid at kunne give dig:

 1. Designs med kvalitet i særklasse
 2. Slidstærke og funktionelle designs
 3. Klassiske såvel som trendy og farverige designs
 4. Designs med lækker pasform og høj komfort

 

Der er ikke sparet på detaljerne og de bløde materialer, når du handler hos os. Dine fødder kan godt begynde at glæde sig – det er uanset om du klæder dem på til sport, til fritid, til fest eller til arbejde. Vi har strømper, som dine fødder vil elske.

Funktionelle SEGER kompressionsstrømper løb

Når vi udvælger vores mange varer til bl.a. sport, fritid og arbejdsbrug, så er det vigtigt for os, at vi både har flot design, men også slidstærkt og funktionelt design. Dette er også tilfældet, når du handler SEGER Compression strømper her hos Pro-Dress.com. 

SEGER Compression strømper er funktionelle på flere måder. Her får du god og komfortabel støtte til din ben med behagelig materialer. Her får du strømper til løb med funktioner som bl.a.:

 1. Regulering af tilbageløbet af blodet i dine ben
 2. Hurtigere blodgennemstrømning og pumpefunktion
 3. Mindsker muskelømhed
 4. Optimerer restitution af muskler

 

Der er mange fordele ved brug af støttestrømper, løbestrømper med kompression og kompressionsstrømper generelt. Venerne, der fører blodet tilbage til hjertet får lidt ekstra hjælp og med støtte, så mindskes omfanget på dine vener, så blodet løber hurtigere igennem. Det er både med til at give dine muskler hurtigere forsyning af nyt iltet blod, men også med til at dine muskler hurtigere restituerer, og dermed kan du mindske ømhed i musklerne. 

Medicinsk kompressionsstrømpe

Når en strømpe støtter og yder et tryk på benene, der medvirker til at øge blodcirkulationen – som det er tilfældet med støttestrømper – så kaldes det en medicinske kompressionsstrømpe. Støttestrømper kan således være med til at forbedre trykket på dine vener, som er de årer, der transporterer blod tilbage til dit hjerte. 

 • Støttestrømper udøver et medicinsk korrekt tryk på venerne

 

Optimering af din blodgennemstrømning må siges at være en væsentlig faktor for dig, der bl.a. bruger kompressionsstrømpe til løb og gerne vil minimere din restitutionstid samtidig med, at du gerne vil optimere dit løb. 

Du kan ikke sige, at kompressionsstrømper får dig til at løbe hurtigere, men de er medvirkende til, at blodet hurtigere pumper friske forsyninger rundt i kroppen med det rette tryk fra strømperne og dermed forsyner din krop hurtigere med nyt ilt – dette kan være medvirkende til at optimere dit løb.

SEGER Compression er en god løsning for dig, der gerne vil have et komfortabelt tryk på dine vener og samtidig have en strømpe, der er smart og slidstærk. 

Hurtigere restitution med SEGER Compression

Det rette tryk på venerne er således med til at give dine muskler optimale betingelser bl.a. under løb – det giver hurtigere ilt rundt i kroppen og større blodgennemstrømning og dermed også muskler, der hurtigere restituerer efter en sportspræstation. Der er mange fordele ved brug af SEGER Compression strømper.

Du finder dem i mange smarte varianter til altid små priser, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Større udholdenhed med kompressionsstrømper

Ifølge undersøgelser omkring brug af kompressionsstrømper til bl.a. sport og løb, så er den øgede blodgennemstrømning, den øgede iltmængde i blodet og den hurtigere pumpefunktion med til at give dig større udholdenhed under sportspræstationer – det er bl.a. derfor støttestrømper er blevet yderst populære at gøre brug af indenfor flere sportsgrene.

Smarte SEGER kompressionsstrømper sport

SEGER Compression strømper er blevet en eftertragtet vare, når det gælder beklædning til sport. Det er ikke kun til løb, at der gøres brug af kompressionsstrømper. Mange øvrige sportsgrene gør også brug af støttestrømper for at fremme en øget blodgennemstrømning i benene. Her kan nævnes sportsgrene som bl.a. udholdenhedssport.

Kan fremme heling af idrætsskader

Har du fået en skade og må holde benene i ro for en stund, så er støttestrømper og kompressionsstrømper en god løsning til at sørge for, at der er konstant og hurtig blodgennemstrømning til benene. Det er aldrig godt at ligge stille for lang tid af gangen, da det sætter kroppen i stå, men ved skader, så kan det være en nødvendighed for, at kroppen kan hele ordentligt. 

 • Støttestrømper kan fremme heling af bl.a. sportsskader

 

Med brug af eksempelvis kompressionsstrømper, så kan du ligefrem fremme helingen af din skade med den øgede blodgennemstrømning. 

Køb SEGER Compression strømper online

Hos Pro-Dress.com har vi gjort det nemt for dig at handle online. Her finder du billige kompressionsstrømper online med de populære SEGER Compression. Vi byder på et stort og spændende udvalg i et væld af farver til både damer og herrer. 

Vælg imellem de mange spændende varianter og glæd dig over høj kvalitet, små priser og hurtig levering, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Flotte kompressionsstrømper mænd

Hos Pro-Dress.com finder du herre kompressionsstrømper i mange lækre varianter. Find dem i yndlingsfarven, den ønskede længde og ikke mindst i yderst komfortable materialer. 

Sporty kompressionsstrømper kvinder

Dame kompressionsstrømper er ikke blot komfortable og funktionelle, når du handler hos os. De er også smart og trendy. Gør løbegarderoben komplet med det bedste af det bedste fra SEGER Compression.

Kompressionsstrømper hvorfor?

Du kan måske spørge dig selv om, hvorfor du skal gøre brug af kompressionsstrømper? Det kan der være mange grunde til – både hvad angår helbredsmæssige årsager, præstationsfremmende årsager, restitution og ikke mindst komfort. 

 • Du kan bruge støttestrømper til at øge din blodgennemstrømning til øget præstation ved sport
 • Du kan bruge støttestrømper til at optimere din restitution efter træning
 • Du kan bruge støttestrømper til at fremme heling af sportsskader
 • Du kan bruge støttestrømper for at reducere ophobning af væske i benene bl.a. ved flyrejser
 • Du kan bruge støttestrømper til at dæmpe åreknuder

 

Dette er blot nogle af mange gode grunde til at gøre brug af støttestrømper og kompressionsstrømper ved specielle lejligheder, ved fysiske lidelser, hvor denne form for strømpe kan mindske gener samt ved sportspræstationer. 

Find et bredt udvalg af SEGER kompressionsstrømper her på siden. Vi er meget stolte af vores udvalg fra den kendte og pålidelige producent, og det viser vi her stolt frem. Kompressionsstrømper fra SEGER kan gøre din løbetur mere behagelig. 

Lækre detaljer

Når du vælger SEGER Compression strømper, så kan du næsten ikke undgå at se og mærke de mange lækre detaljer, der bare gør SEGER strømper lidt mere fantastiske end så mange andre mærker. Her kan du bl.a. forkæle dine fødder med lækre detaljer som:

 1. Højre- og venstresyede strømper for maksimal komfort
 2. Ekstra god pasform over forfod grundet specialdesignet elasticitet
 3. Hælen er forstærket med ekstra kraftig kvalitet
 4. Optimal svedtransport 

 

Her får du strømper, der ikke alene er designet med fokus på lækker komfort og perfekt pasform, men også slidstærke materialer, der bare holder – også til hyppige vaske. 

Da designet er målrettet bedre blodgennemstrømning og dermed øget ilt til muskler, så kan du også opleve en forbedring, hvad angår muskelkramper, da dine muskler får bedre betingelser med brug af støttestrømper.

Bedre cirkulation med kompressionsstrømper

Med kompressionsstrømper hjælper du blodet til at komme bedre rundt i benene, og venerne kan derfor transportere mere ilt. Du giver så at sige dine ben bedre betingelser med en øget blodgennemstrømning. 

SEGER er en af de bedste og mest professionelle producenter af strømper, og derfor finder du naturligvis SEGER og SEGER Compression her hos os. Vi har billige priser på SEGER kompressionsstrømper, og du vil helt sikkert kunne finde nogen, der passer til dine behov og ikke mindst din helt egen personlige stil.

Strømper med kompression i mange farver

Her i kategorien finder du strømper med kompression til løb i farver som lyserød, gul, grøn, sort, orange og mange andre. Vi har kompressionsstrømper fra SEGER til alle. Lige meget om du er mand eller kvinde, så har du rig mulighed for at købe SEGER kompressionsstrømper her hos Pro-Dress.com. 

Hold et vågent øje med denne kategori og selvfølgelig også med vores kategori med tilbud. I denne kategori kommer der hele tiden de nyeste produkter fra SEGER, mens du finder gode tilbud på kompressionsstrømper blandt vores tilbud.

Støtte til løbeturen

Rigtig mange løbere benytter ikke andet end kompressionsstrømper fra SEGER, da disse giver en helt enestående støtte under en løbetur. Komfortable materialer og smart design er bl.a. med til at gøre dit løbe-outfit helt perfekt.

Undervurder heller ikke værdien af at have et par kompressionsstrømper på, når du for eksempel skal flyve over længere tid. 

Kompressionsstrømper fly – Sådan undgår du lettere vand i benene

Efter en flyvetur, hvor du har haft strømper med kompression på, vil du opdage, at dine ben ikke er hævet så meget, som de ellers ville have gjort. Lider du af vand i benene, så kan SEGER Compression strømper gøre den store forskel for dig. Her får du ikke alene smarte og funktionelle strømper – du får også komfortable strømper, der med deres praktiske egenskaber kan gøre en forskel på din flyvetur og dermed være med til at gøre din samlede rejseoplevelse langt mere behagelig.

 • SEGER Compression strømper – Hjælper med at mindske ophobet væske i benene

 

Vi kan tilbyde billige strømper med kompression fra SEGER, da vi har gode forhandleraftaler. Det vi sparer på vores indkøb af SEGER kompressionsstrømper, giver vi direkte videre til dig. 

Vil du gerne have det optimale ud af dit løb eller anden sport, så gør du dig selv en tjeneste ved at købe et par kompressionsstrømper i høj kvalitet fra SEGER.

Kompressionsstrømper til dæmpning af åreknuder

Med en all-round SEGER Compression strømpe får du her en god løsning til bl.a. dæmpning af åreknuder. Ofte er det blodgennemstrømning eller mangel på samme, der er en medvirkende årsag til bl.a. åreknuder. SEGER Compression er en rigtig god løsning til dig, der har problemer i så henseende. 

 • SEGER Compression strømper – Kan hjælpe med dæmning af åreknuder

 

Du kan bl.a. også glæde dig over øget støtte til underben, øget blodgennemstrømning generelt og en helt ideel strømpe til brug til både sport, løb og ikke mindst på rejser, hvor du skal sidde stille igennem længere tid – fx flyrejser. 

Billige kompressionsstrømper

Lad dig ikke snyde af de billige priser på SEGER kompressionsstrømper her i shoppen. Ja, vi har billige priser, men kvaliteten er altid i top. Kompressionssokker er ikke en ny opfindelse, men det er forholdsvis sent, at de er begyndt at blive brugt og designet til løbere i hele verden. 

 • SEGER Compression – Billige kompressionsstrømper i høj kvalitet

 

Her på siden finder du kompressionssokker produceret i lækkert design til både damer og herrer. Lige meget hvor stor eller lille din fod er, så finder du strømper med kompression i den helt rigtige størrelse.

Om SEGER – Populært mærke verden over

Det er ikke kun i Danmark, at mærket SEGER har opnået stor popularitet. SEGERs løbestrømper er bl.a. kendt for deres specielle materiale-sammensætning og deres smarte og alligevel innovative design over store dele af verden. Her får du bl.a. strømper med:

 • Enestående kompressionsevne
 • Enestående isolerende egenskaber
 • Enestående pasform og komfort

 

Der er ikke uden grund, at du finder en lang række professionelle idrætsudøvere, der udelukkende gør brug af produkter fra det professionelle SEGER. SEGER byder ud over mange spændende varianter af strømper også på et væld af populære huer – ikke blot til sport og løb, men også til fritid og arbejdsbrug.

Dette brand har eksisteret siden 1947, hvor den 16-årige svenske Gunnar Segerqvist besluttede sig for at begynde sin produktion af bl.a. strømper. Den høje kvalitet, det slidstærke design og de flotte designs vandt hurtigt popularitet, og siden har dette brand haft vokseværk. 

Du finder SEGER produkter i en lang række lande og strikkepindene er blevet udskiftet med adskillige computerdrevne strikkemaskiner og en stor fabrik, der tæller mindst 6500 m2.  

Der er ingen tvivl om, at SEGER er kommet for at blive. SEGER Compression er ingen undtagelse. Skal du også med på bølgen af den populære SEGER Compression strømpe, så glæd dig over altid skønne priser hos Pro-Dress.com. 

Find din egen yndlingsfarve, når det gælder SEGER Compression strømper og glæd dig også over smarte sam-pakninger, så du rigtigt kan spare penge ved køb af strømper.

SEGER Compression udsalg

Du finder også tilbud på SEGER Compression her hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for faste lave priser til dig, der gerne vil forkæle dine fødder og dit generelle velvære med det bedste af det bedste indenfor tøj, sportstøj, løbetøj, fritidstøj, arbejdstøj og fodtøj. 

Hold også gerne øje med vores altid populære side med rester. Vores restparti-side byder nemlig på de hotteste mærker og cool designs. Her kan du bl.a. være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner. Her kan du også ofte finde øvrige specialtilbud og bl.a. returvarer, hvor du får de største mærker med besparelser på 50-90%. Her er ofte tale om varer, hvor emballagen er brudt. Varen fejler intet, men du får rabat grundet den brudte emballage.

Hurtig levering hos Pro-Dress.com

Hos Pro-Dress.com vil vi ikke alene være de billigste – vi vil også være de bedste. Det betyder, at vi hverken går på kompromis med vores gode kvalitet eller vores gode service. Derfor sørger vi også for hurtig levering, når du handler hos os. Vi sørger for at ekspedere din ordre samme dag, hvis den er indgivet inden kl. 16.00.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.