Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Seger Ankelstrømper 5-pak

Kun %1 tilbage
Varenummer
5482
100,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Seger Ankelstrømper

Kender du det med at man lige mangler et ekstra par ankelstrømper til træning, på arbejde eller bare et par korte strømper til de varme sommerdage?
Så er Seger's topsælgende ankelstrømper helt sikkert noget for dig.

Over 2/3 af shaftless strømper er lavet af bomuld, hvilket gør ankelstrømperne ekstra blød og komfortabel.
Den sidste 1/3 af ankelstrømperne er lavet af polyamid og elasthan. Disse to tekstiler arbjeder sammen for at supplere den bløde komfort med holdbarhed og fleksibilitet.

Om du er en tur i træningscentret, på arbejde eller mangler et par ankelstrømper til hverdagens strabadser, så er Seger's ankelstrømper et sikkert "all-round" valg.

 

Materialer:

72% Bomuld
26% Polyamid
2% Elastan

 

SEGER ankelstrømper

Flotte, festlige, stilfulde, komfortable og ikke mindst slidstærke – hos Pro-Dress.com finder du de altid populære SEGER ankelstrømper i mange spændende varianter. Find dem farverige, enkle eller måske lidt midt i mellem. Vi har et væld af farver at vælge imellem, og udvalget byder som oftest på både sort, hvid, grå, blå og rød. Det bliver aldrig kedeligt at handle strømper, footies og løbestrømper hos os. Vi har sørget for et imponerende udvalg, der både holder farver og form vask efter vask samt priser, så alle kan være med. Høj kvalitet til lave priser, så ved du, at du handler hos Pro-Dress.com. 

Kvalitet og atter kvalitet

Shaftless strømper, footies, korte strømper… kært barn har mange navne. Her hos Pro-Dress.com kalder vi vores SEGER ankelstrømper for noget så fint som uundværlige. Er footies også uundværlige i din garderobe?

Hvis de er, så kan du her glæde dig over altid høj kvalitet i lækker bomuld, så dine fødder rigtigt kan have det godt og komfortabelt. 

 • Slidstærk bomuld

 • Lækker pasform

 • Høj komfort

Shop amok til dig selv eller én du holder af til uhørt lave priser. Vi har skruet ned for priserne på alle vores kendte mærkevarer, men aldrig for kvaliteten.

Strømper til hele familien

Her finder du ikke bare herre strømper og damestrømper. Vi har strømper, der er lidt ud over det sædvanlige – tilmed til hele familien til både sport, fritid og fest i størrelserne 31-48.

 1. Børnestrømper

 2. Damestrømper

 3. Herrestrømper

Vi har skruet ned for priserne men aldrig for kvaliteten. Vi har ankelstrømper mænd elsker at trække i og ankelstrømper til damer til både hverdag og festlige lejligheder. 

Der er selvfølgelig også noget til børnene med den brede variation i størrelser, som du finder mange af vores produkter i. 

Ankelstrømper flotte farver

Det er altså bare lidt sjovere at handle hos Pro-Dress.com – ikke blot vores SEGER ankelstrømper, men alle vores produkter – vi har nemlig gjort os umage for at finde et væld af former, materialer, mærker og ikke mindst farver som her:

 • Sort

 • Blå

 • Grå 

 • Hvid

 • Rød

Sæt kulør på dagen med masser af farver eller snup et par klassiske sorte, grå eller hvide og altid tidløse og moderne strømper på og tilsæt farve på din hoodie eller dine chinos, hvis du ønsker et lidt friskere look.

Du er altid stilsikker med valg af klassiske sorte, grå eller hvide SEGER ankelstrømper til både jeans, habitbukser, sweatpants, shorts og chinos. 

Vælg dine strømper efter humør og dit øvrige outfit. Her får du mulighed for stor variation i din garderobe.

Billige ankelstrømper

Hos Pro-Dress.com finder du altid strømpe udsalg – også, når det gælder SEGER ankelstrømper. Vi frister nemlig med masser af lave priser med 5-, 10- og 15-pak muligheder, så du rigtigt kan spare penge. 

Vi har presset priserne helt i bund på alle vores varer, så du kan handle stort ind til både dig og din familie. Køb alt det du lige mangler til garderoben, til familien eller til gaven til én du holder af.

Tag også et kig på alle vores smarte hoodies, striktrøjer, T-shirts, og bukser. Vi har fritidstøj, sportstøj og arbejdstøj samt masser af fodtøj til hele familien.

Pro-Dress.com – så behøver du kun at handle ét sted.

Specifikation
Køn Herre, Dame, Børn
Leveringstid (på lager) 1-3
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Seger Ankelstrømper 5-pak
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.