Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

SALOMON

SALOMON er en gigant producent af udstyr til sportsbranchen. Virksomheden SALOMON blev opstartet i Frankrig allerede tilbage i 1940’erne, af François Salomon og hans familie. SALOMON startede i sin tid egentlig ikke med, at lave sportssko og sportsudstyr til sportsmarkedet. De startede med skibindinger og senere hen designede SALOMON en revolutionerende skistøvle. Det blev opstarten til noget helt nyt, man aldrig før havde set i skibranchen.

SALOMON blev siden hen opkøbt af ADIDAS, som har gjort det til det SALOMON vi kender i dag. SALOMON producerer i dag sportsprodukter såsom ski, skistøvler, snowboard, adventureudstyr, trekking-sko og meget mere.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Salomon sko

Kræver du en stabil sko, med mange funktioner, en sko med ideel pasform, der skal holde til noget ud over det sædvanlige. Så kan Pro-Dress.com helt sikkert varmt anbefale sko fra SALOMON. Her kan du få fodtøj, der kan holde til lidt af hvert, med helt fantastisk støtte og Gore-Tex membran. Nogle af SALOMON’s andre features er blandt andet deres gode velkendte Quicklace-snøresystem, som gør det nemt at komme i og af skoen.

Her hos Pro-Dress.com holder vi os indtil videre til de kendte SALOMON sko. Hvad enten du skal bruge et par gode sko til mænd, kvinder eller børn, så har vi helt sikkert noget du kan vælge mellem i vores store sortiment af SALOMON sko. Her i kategorien kan du se vores store udvalg af SALOMON sko og få den bedste pris på markedet, for vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.