Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Protest Badetøj

Protest er med helt fremme i manegen når det gælder design og funktionalitet af deres badetøj. Kollektionerne er altid fyldt med spændende farver og man er sikker på at stå ud i mængden med badetøj fra Protest. Protest gør en dyd ud af at tilbyde spændende badetøj til overkommelige priser. Gå sommeren i møde med badetøj fra Protest. 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Her hos Pro-Dress.com er vi stolte af at være forhandlere af badetøj fra Protest. Når sommeren banker på døren og vandet bliver varmere, er badetøj et must-have. Fra Protest får du badetøj med høj fokus på flot design og overkommelige priser i alle tænkelige former og farver. 

Herunder kan du se en promoveringsvideo fra Protest.

Badetøj med et twist

Badetøjet fra Protest er unikt. Med en surfer-inspireret designfilosofi er du sikker på at skille dig ud i mængden. Alt badetøj fra Protest er er designet med funktionalitet og spændende farvekombinationer i tankerne.

 

Badetøj til alle

Hvis du er ude efter badetøj til hele familien er du landet det helt rigtige sted. Protest laver nemlig badetøj til mænd, kvinder og børn. Når hele familien skal på stranden kan du derfor med fordel iklæde hele banden i badetøj fra Protest. Du kan med fordel burges vore filterfunktioner når du skal vælge badetøj til voksen eller børn.

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.