Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

PROTEST

I 1993 valge en gruppe snowboardere at samles om ét fælles mål:
At minde folk om vigtigheden ved en gang imellem at kunne give slip på hverdagens strabadser og daglige gøremål.
Derfor grundlagde de designerbrandet Protest og begyndte at lave skitøj og badetøj med fokus på originalitet, funktionalitet og overkommelige priser. I dag har Protest markeret sig som et innovativt og moderne brand, som leverer badetøj og skitøj til hele verden.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Badetøj og skitøj fra Protest

Hos Pro-dress.com har vi et bredt udvalg af badetøj og skitøj fra Protest. Der er noget for enhver smag i sortimentet, hvor der findes modeller til både børn og voksne. Protest har tøj til både sommer og vinter og lægger stor vægt på nyskabende design og funktionalitet. Om du skal på skiferie, badeferie eller mangler tøj til sommeren eller vinteren er badetøj og skitøj fra Protest altid et sikkert valg.

Protest laver modetøj i alle former og farver. Protest lægger stor vægt på at vise folk glæden ved udendørs sport og gør dette ved hele tiden at skabe innovative designs til deres kollektioner. Protest er også kendt for funktionaliten i deres skitøj og badetøj. Folkene bag Protest er selv snowboardere og surfere, så de ved hvad deres kunder vil have og mangler.
Protest er altid et sikkert valg når det gælder badetøj og skitøj.  

© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.