Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

PRO WEAR

Hos Pro-Dress.com finder du det populære mærke PRO Wear, der er en del af det store sortiment fra det kendte danske brand ID Identity. Kollektion efter kollektion overrasker, imponerer og fastslår PRO Wear sin plads på i internationale tøj arena, hvor mærket sælges og bæres af et væld af danske og udenlandske virksomheder. Professionelt, stilfuldt, funktionelt og ikke mindst trendy - PRO Wear er kommet for at blive.

Find tilbud på PRO Wear til uhørt lave priser, når du handler hos os. Vi har sørget for gode forhandler-aftaler, så du kan shoppe amok til nogle af Danmarks absolut bedste priser.

En af Europas førende producenter

Der er ikke noget at sige til, at PRO Wear er blevet et populært mærke. ID Identity designer erhvervsbeklædning i top klasse. Altid kvalitet og sans for detaljen.

  • En af Europas førende producenter af erhvervsbeklædning

Her er du sikker på at få en kvalitetsløsning. Der er intet overladt til tilfældighederne. Netop den høje grad af kvalitetssikring har været med til at sikre PRO Wear sin berettigelse på det danske og udenlandske marked.

Produktudvikling og design

Når du køber PRO Wear til din virksomhed eller til eget brug, så kan du være helt sikkert på at få slidstærke designs. 

Produktudviklingen finjusteres løbende, og der er altid en finger med på pulsen – både, hvad angår funktionalitet, men i høj grad også, hvad angår trendy design. 

  • Høj fokus på produktudvikling

  • Funktionelt og trendy design

  • Høj komfort og perfekt pasform

Med fokus på at ramme præcis det produkt, som forbrugeren efterspørger, så formår PRO Wear igen og igen at ramme en kollektion med det perfekte udtryk.

Samtidig med får du her altid stilfuld og praktisk beklædning, komfortabelt design og ikke mindst perfekt pasform.

Ansvarlighed

Med mere end 3 årtier på bagen, så har ID Identity skabt en identitet omkring deres brands. Ansvarlighed under produktion er én af dem.

  • Branchens bedste ansvarlighed

Her kan du finde anvisninger på vask. Her kan du sparre omkring produktudvikling. Her kan du glæde dig over et slidstærkt design, der er produceret med god samvittighed.

Med danske rødder og international vision, så har PRO Wear bevist igen og igen, at der er kvalitet for alle pengene. 

Find dit nye PRO Wear lige her hos Pro-Dress.com – naturligvis til nogle af Danmarks laveste priser.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.