Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
PORTWEST

PORTWEST

Portwest

Hos Pro-Dress.com udvælger vi alle vores mærker med største omhu – vi vil nemlig kun have slidstærke og professionelle mærker i vores sortiment. Derfor skal Portwest selvfølgelig også at være at finde i vores store udvalg af både arbejdstøj og sikkerhedstøj af høj kvalitet. Dette brand med oprindelse fra Portwest delen i England hører til blandt førende eksperter indenfor innovativt design, produktion og distribution af erhvervsbeklædning som arbejdsbukser, arbejdstrøjer, arbejdsskjorter, regntøj, arbejdsfodtøj, sikkerhedstøj og værnemidler. Find det med priserne helt i bund, når du handler her online.

Populært arbejdstøj

Her har vi at gøre med et brand, der er kommet for at blive. Portwest udmærker sig nemlig med sin høje kvalitet – uanset, hvilken form for produkt du vælger fra deres store produktprogram. Her finder du bl.a.:

 • Arbejdstrøjer

 • Arbejds t-shirts

 • Arbejdsskjorter

 • Arbejdsbukser

 • Kedeldragter

 • Overalls

 • Regntøj

 • Flammehæmmende tøj

Der er tænkt på både professionelt look, men i høj grad også sikkerhed, komfort og pasform. 

Her får du slidstærke designs, der rummer egenskaber, som er helt uundværlige for mange hårdtarbejdende mennesker rundt omkring i verden – bl.a. i brancher, hvor sikkerhed er af afgørende betydning.

Om Portwest

Høj teknisk know-how, innovativt design og prisvindende team er blot nogle af de rosende ord, der som minimum skal nævnes, når Portwest kommer på tale.

Med mere end 4500 medarbejdere fordelt på flere forskellige lande, så har denne 3. generations familiedrevne virksomhed med oprindelse fra Hughes-familien i den grad fortjent sin anerkendelse. 

Her finder du arbejdstøj og flammehæmmende tøj i verdensklasse – professionel fra ende til anden.

Slidstærke arbejdsbukser

Arbejdsbukser er altid i høj kvalitet, når du handler lækkerier fra Portwest. Her finder du et stort udvalg af såvel klassiske designs som de mere friske i farverne. 

Her finder du detaljer som:

 1. Tovejs stretch-stof

 2. Præ-formede knælommer

 3. Justerbar benlængde

 4. Forstærkning på udvalgte områder

 5. Tredobbelt syning 

Her finder du om noget slidstærkt design, der egner sig til et væld af brancher og arbejdsopgaver. Forhøjet baglinning, maksimal bevægelsesfrihed samt komfortable materialer præger sortimentet, når du vælger Portwest arbejdstøj, sikkerhedstøj og hi-vis tøj.

Flotte og funktionelle arbejdsjakker

Varme, isolerende, professionelle og ikke mindst flotte og funktionelle i deres look – Portwest jakker kan bare noget. 

Her får du arbejds jakker i høj kvalitet med styr på alle de vigtige detaljer. 

Her byder kollektionerne bl.a. på designs med:

 • Præformede albuer

 • Justerbare burrebånd

 • Reflekterende trim detaljer

 • Side elastik for høj komfort

 • Åndbart, vind- og vandtæt materiale

Der er tænkt i maksimal komfort samtidig med designs med høj grad af isolerende egenskaber. Her finder du også materiale med smudsafvisende egenskaber samt materiale med brandhæmmende egenskaber.

Find din favorit blandt det store udvalg lige her hos Pro-Dress.com. 

Trøjer og skjorter – mange varianter

Her finder du også t-shirts, poloshirts, trøjer og skjorter med brandhæmmende egenskaber. Alle designet med smart og professionelt look. 

Portwest udsalg

Der er masser af tilbud på Portwest lige her hos Pro-Dress.com. Vi har skåret det fordyrende mellemled væk, så du kan shoppe amok til lave priser, hvad enten du handler som privatperson eller som virksomhed.

Få en attraktiv firmaaftale

Vi leverer firmatøj, arbejdstøj og sikkerhedstøj til en lang række virksomheder – danske som udenlandske. 

Kontakt os allerede i dag, hvis din virksomhed ønsker at høre mere om vores attraktive firmaaftale med nogle af Danmarks laveste priser.

Kontakt os på tlf. 24 45 76 62 eller skriv til os på mail@pro-dress.com for et gratis og uforpligtende tilbud.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.