Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

NYXX

Hos Pro-Dress.com finder du det altid populære mærke NYXX – en del af det kendte og professionelle brand YOU. NYXX omfatter intet mindre end sportstøj i den mere luksuriøse udgave samt en serie med kompression og masser af spændende tilbehør. Forkæl dig selv, din garderobe og din træning med det bedste af det bedste indenfor sportstøj i både flot og funktionelt design, der bl.a. omfatter træningsbukser, træningstrøjer, træningsjakker, reflekstøj og tilbehør som løbebælter og strømper.

Vi har presset priserne helt i bund, så du her kan købe sportstøj kvinder og mænd vil elske at trække i – ikke alene grundet det sporty og trendy design, men også grundet bl.a. brug af kompression, svedtransporterende egenskaber og masser af åndbart materiale. Bestil inden kl. 16, så ekspederer vi ordren samme dag.

Sportstøj i topklasse

Det er bare lidt mere lækkert at bære sportstøj fra NYXX. Dette mærke giver dig high end sportstøj, der kan gøre en forskel for dig, når du træner.

Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier fra NYXX som bl.a.:

 • Sportsserie

 • Kompressionsserie

 • Accessories

Det kan være næsten helt svært at vælge imellem de mange spændende designs, men bare rolig – vi giver dig nogle af Danmarks absolut bedste priser – vi har nemlig prisgaranti.

Alt fra top til tå

Du behøver ikke meget andet end lækkerier fra NYXX, når du handler sportsudstyr lige her hos Pro-Dress.com. 

NYXX byder nemlig på spændende designs indenfor bl.a.:

 • Træningsbukser

 • Træningstrøjer

 • Tanktops

 • Undertrøjer

 • T-shirts

 • Strømper

 • Huer

 • Veste

Gør dig klar til træning i topklasse med alt det rette udstyr på dette altid populære mærke. Vi giver dig kvalitet i særklasse med smart design fra NYXX.

Kvalitet og atter kvalitet

Der er tænkt på hver en detalje, så du kan koncentrere dig om din træning. Det rette træningstøj kan gøre en forskel. 

Når du køber smart og funktionelt design fra NYXX, så kan du altid vide dig sikker på:

 1. Lækker pasform

 2. Høj komfort

 3. Design med stor funktionalitet

En blød og behagelig kvalitet samt materialer, der kan holde til hverdagens slid og brug. Med NYXX træningstøj får du farver og former, der holder vask efter vask. 

Afhængig af design, så kan du eksempelvis få træningsbukser med kompression. Her giver du kroppen bedre betingelser for at pumpe blodet rundt i kroppen og give ilt til alle dine muskler. 

Lækker sportsserie til ham og hende

At træne er med til at frigive hormoner i kroppen, der giver dig en god fornemmelse af velvære. Med brug af NYXX sportstøj og sportstilbehør, så har du her muligheden for ikke alene at føle dig godt tilpas, men i høj grad også at se godt ud i tøjet – før, under og efter din træning.

 1. Lækkert og feminint sportstøj til hende

 2. Flot og maskulint sportstøj til ham

Der er dømt ren forkælelse fra top til tå, når du ifører dig alt det bedste fra dette populære mærke. Her har vi nemlig at gøre med et brand, der er designet til såvel nybegynderen, som den øvede eller tilmed topudøveren.

Kompression hitter

Kompressionsstrømper har i mange år været højt på ønskelisten hos et væld af forskellige udøvere af sportsdiscipliner – dette er nu også tilfældet med kompressionsbukser.

Du finder begge dele lige her hos Pro-Dress.com – vi har gjort det let for dig at handle motionstøj online med bl.a.:

 • Kompressionsbukser

 • Kompressionsstrømper

NYXX må siges at være fulgt med tiden for at kunne imødekomme de mange krav til optimalt trænings- og fritidstøj. 

Tøj fra dette brand egner sig nemlig også fortræffeligt til afslapning, casual look og hygge.

Spændende accessories

Intet outfit uden accessories – dette er også tilfældet med sports outfit. Med lækkerier fra NYXX, så er du godt klædt på til bl.a. løbeturen med:

 • Løbebælte

 • Svedtransporterende undertøj

 • Markeringsvest

 • Halsedisse

 • Sportshue

 • Sportsstrømper

 • Sportstaske

Vi giver dig mulighed for at få udstyret helt i top med det bedste af det bedste fra det altid populære mærke NYXX.

NYXX udsalg

Hos Pro-Dress.com kan du godt glæde dig til masser af vilde tilbud på NYXX sportstøj og kompressionstøj samt tilbehør.

Vi giver dig nogle af Danmarks absolut laveste priser – endda med prisgaranti. Vi matcher prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted.

Få en attraktiv firmaaftale

Har du brug for en attraktiv firmaaftale på sportstøj, profilbeklædning eller anden form for beklædning, så er Pro-Dress.com den helt rette samarbejdspartner.

Vi leverer hvert år store mængder tøj, sko og accessories med eller uden logo til både danske og udenlandske virksomheder, organisationer og klubber. 

Der er mange fordele ved en firmaaftale med os:

 1. Kendte og professionelle mærker

 2. Slidstærke designs

 3. Kvalitet og atter kvalitet

 4. Hurtig levering

 5. Fantastisk service

 6. Nogle af Danmarks billigste priser

Dertil kommer muligheden for at spare både tid og penge med brug af vores smarte og let-anvendelige medarbejder webshop.

Har du lyst til at få besøg af vores populære demobus, så kontakt os. Her kan du både se og føle den altid høje kvalitet af vores mange kendte mærker indenfor tøj, sko og tilbehør.

Giv os et kald på tlf. 24 45 76 62 for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder. Du kan også skrive til Mr. Pro-Dress på mail@pro-dress.com.

Alt i sportsudstyr

Tag også et kig på vores mange spændende former for motionsudstyr, som du finder her hos Pro-Dress.com. 

Vi fører et stort udvalg i sportssko, løbesko og konkurrencesko med lækre detaljer som varianter i hældrop, energiopsamlende egenskaber, svedtransporterende materialer og ekstra støddæmpning.

Det betaler sig at handle hos os. Pro-Dress.com – så behøver du kun at handle ét sted.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.