Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

NOKNOK

NokNok er en skandinavisk skoproducent, der laver NokNok sko, NokNok sikkerhedsstøvler, NokNok sikkerhedssko og NokNok træsko med og uden sikkerhed. Virksomheden har over 20-års erfaring inden for sikkerhedsindustrien. NokNok har produceret en økonomisk skoserie, i et karakteristisk og tidløst skandinavisk design, der ikke går på kompromis med kvaliteten. De patenterede teknologier samt modstandsdygtige- og komfortable sko har gjort at NokNok i dag er en veletableret spiller på markedet. Hvis der ellers er andet som kunne friste, kan du se vores sikkerhedssko eller sikkerhedssandaler.

Se alle vores sikkerhedstræsko fra andre brands

NokNok med og uden sikkerhed

Når du handler NokNok sko og NokNok sikkerhedssko hos Pro-Dress.com kan du vælge imellem vores mange spændende designs. Her finder du sko med og uden sikkerhed, med og uden skridfaste såler og med og uden antistatiske egenskaber. Fælles for dem alle er en kvalitets sko med en ekstrem fleksibilitet. 

Disse sko er yderst populære og det er ikke uden grund. Der er tænkt i optimering ned til mindste detalje, når det drejer sig om NokNok sko og NokNok sikkerhedssko. Intet er overladt til tilfældighederne og skoene er gennemtestede for at leve op til nutidens strenge krav - både hvad angår forbrugerønsker og sikkerhedskrav. 

NokNok når kvaliteten skal være i top

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores samarbejde med denne spændende producent. NokNok sko og NokNok sikkerhedssko er indbegrebet at kvalitet. Her får du sikkerhed ud over alle grænser. Tå-beskyttelse af stål og et antigennemtrængningslager af stål. Hælbeskyttelsen er i top og du finder bl.a. også dine NokNok sikkerhedssko fremstillet i olie-, syre- og varmebestandigt materiale. Her får du eksempelvis sikkerhedssko, der er varme resistente op til 150 grader.

Stødabsorberende sko og sikkerhedssko

Komforten er i top, når producenten bag NokNok sko og NokNok sikkerhedssko lancerer sine designs. Her har vi at gøre med en producent, der ved, at hårdtarbejdende folk bærer sine sko og sikkerhedssko ofte mange timer om dagen. Derfor finder du også dine NokNok sko og NokNok sikkerhedssko med en lækker stødabsorberende mellemsål. 

På den måde er du med til at skåne sener og led mest muligt. Det er tilmed mere skånsomt for ryg, knæ og hofter, når du bærer disse yderst komfortable og stødabsorberende sikkerhedssko fra NokNok. 

NokNok dame og NokNok herre

Hos Pro-Dress.com finder du NokNok sko til både herre og dame. Få dine NokNok sko og NokNok sikkerhedssko i størrelserne 38-48 i et væld af smarte designs. Her får du kvalitet, der holder og med et smart og lækkert design, så kan du sagtens bruge disse sko i køen i supermarkedet, på din fridag eller hvis du skal ud og gå længere ture, hvor godt fodtøj betaler sig. 

Når du søger NokNok sko og NokNok sikkerhedssko her på siden, så kan du med fordel benytte dig af de mange størrelses guider, som vi tilbyder. Det skal være let at handle online. 

Billige NokNok sko hos Pro-Dress.com

Det er selvfølgelig altid billigt at handle dine NokNok sko og NokNok sikkerhedssko hos Pro-Dress.com og det er fordi, at vi vil være de bedste og de billigste – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor giver vi prisgaranti på ikke alene vores NokNok sko og NokNok sikkerhedssko, men på alle vores populære kvalitets mærker. Derfor matcher vi prisen, hvis du finder dine varer billigere et andet sted. Det kalder vi god service.

Få demobussen ud med NokNok sko

Book demobussen til din virksomhed, så kan du og dine kolleger selv se de mange spændende modeller af sko og sikkerhedssko fra NokNok. Vi tilbyder endvidere smart og let-betjenelig medarbejdershop, hvor du og dine kolleger let kan handle online og der er mulighed for at få sendt personpakket levering direkte til virksomheden – med påtryk af navn og logo efter ønske.

Se vores Sikkerhedstræsko fra andre brands her eller se vores Træsko fra alle vores brands her.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.