Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

NEUTRAL

Neutral tøj – Økologi på højt plan

Hos Pro-Dress.com finder du det både hotte og flotte økologiske bæredygtige tøjmærke Neutral. Neutral tøj hitter hos den miljøbevidste forbruger, der tænker i natur, økonomi og ikke mindst ordentlige forhold for de mennesker, der er med til at producere de forskellige tøjprodukter.

Neutral tøj er et fantastisk valg både, når det gælder design, tidens trends og høj komfort. Gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment af både dametøj, herretøj og børnetøj fra dette professionelle bæredygtige brand, hvis motto er ”We believe in being okay”. Et dansk mærke, der er kommet for at blive.

Neutral tøj

Bæredygtigt design til hele familien

Det store sortiment hos Pro-Dress.com tæller masser af bæredygtige tøjmærker – bl.a. det yderst populære mærke Neutral. Her får du smart og sporty tøj til både ham og hende – tøj, der kan bruges i idrætshallen, til festen eller måske på job.

 • Neutral dametøj

 • Neutral herretøj

 • Neutral børnetøj

 • Neutral babytøj

Neutral tøj kan lidt af det hele og med kvaliteten helt i top, så er det let at friske garderoben op til hele familien, når du handler tøj i høj kvalitet til lave priser hos Pro-Dress.com.

Neutral økologisk tøj

Neutral tøj er lavet med bæredygtighed for øje. Faktisk, så lever Neutral tøj op til de strengeste krav indenfor økologisk tøj, så du kan handle lækkert design med god samvittighed.

Økologi bliver mere og mere populært – det hitter især hos børnefamilien, der forsøger at minimere den kemi, som vi omgiver os med i det daglige.

 1. Miljømærket tøj

 2. Økologisk fremstillet tøj

 3. Certificeret GOTS

 4. Fairtrade

 5. SA8000

Fairtrade sikrer dig tøj, hvor den producerende landmand er blevet ordentligt betalt for sit arbejde. Det samme er tilfældet med de arbejder, der er fremstillet din trøje.

Ønsker du økologi i dit klædeskab, så er Neutral tøj det oplagte valg. Find det til skønne lave priser hos Pro-Dress.com.

Lever op til strenge krav

Ud over ovennævnte certificeringer og krav til fremstilling af bæredygtigt tøj og økologisk tøj, så er der en lang række forhold, der skal tages hensyn til, når der fremstilles bæredygtigt tøj. Neutral tøj er således produceret med omtanke for:

 • Miljø

 • Økonomi

 • Det sociale

Der er ligeledes en række etiske krav, der gør dette mærke til et populært mærke samt en række miljøhensyn, der gør dette mærke eftertragtet.

Handel tøj med god samvittighed og glæd dig samtidig over et hot design i mange varianter, der kan bruges af både herrer og damer.

Smart og sporty look

Der er ingen tvivl om, at tøj fra mærket Neutral er både smart og sporty. Du kan bruge det til alt – og vi mener alt. Smart til festen eller sporty i weekenden. Vælg imellem kortærmede trøjer og langærmede trøjer. Vælg imellem trendy farver eller de mere klassiske. Sortimentet byder som oftest på:

 • Neutral T-shirts

 • Neutral poloshirts

 • Neutral trøjer

Glæd dig til en verden af lækkerier indenfor bæredygtigt design. Find dit yndlingsdesign, din yndlingsfarve og måske din yndlingsmodel.

Vi giver dig de hotteste trends i bæredygtige tøjmærker, så du altid kan handle ind til hele familien med god samvittighed.

Neutral tøj til mænd

Pro-Dress.com byder på Neutral herretøj, der bare er lidt for lækkert. Har du først fået øjnene op for de spændende designs, der pryder sortimentet fra dette brand, så er der ingen vej tilbage – denne økologiske producent forstår at lave både klassisk og basic design, der tiltaler mænd i alle aldre.

Neutral tøj til kvinder

Damerne bliver heller ikke snydt, når det gælder smart og komfortabelt Neutral dametøj. Blødt og behageligt bomuld præger kollektionerne, og de mange farver gør det næsten svært at vælge. Heldigvis er priserne små her hos Pro-Dress.com, så hvorfor nøjes med bare én trøje?

Neutral tøj til børn

Er du på udkig efter smart, slidstærkt og komfortabelt tøj, der holder farven vask efter vask, så er det Neutral tøj til børn, der er et godt valg.

Klæd junior på til skole, til fritidsklub eller måske til sport – dette tøjmærke har det hele.

Neutral tøj til baby

Pro-Dress.com byder på lækkert økologisk babytøj i blødt og behageligt design. Find bæredygtigt tøj og økologisk babytøj her online til faste lave priser.

Neutral tøj udsalg

Du finder de bedste Neutral tøj tilbud hos Pro-Dress.com. Vi byder ikke kun på skønne og næsten uhørt lave priser på vores januarudsalg, men på skønne tilbud hele året.

Vi vil ikke alene være Danmarks bedste – vi vil også være Danmarks billigste.

Prisgaranti på Neutral tøj

Selv om vi har nogle af Danmarks absolut laveste priser, så vil vi gerne være med til at sikre dig yderlige som kunde hos Pro-Dress.com. Det gør vi med vores populære prismatch. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder dit Neutral tøj eller nogle af vores andre kvalitetsmærker billigere et andet sted. Dette er en del af vores altid gode service.

Hurtig levering

Du får altid hurtig levering, når du handler hos Pro-Dress.com. Bestil din ordre inden kl. 16 og vi sørger for at ekspedere din ordre samme dag.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.